Benim ilk doğum olucak dikişim falan yok ki. Demekki dikişten benim kiRamazandan beri var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe dikisler geriliyor ve agri yapıyor dedi. Ve anladığım kadariyla doguma kadardevam edecek. Hic gecmedi cunku. Birde benim ilk dogumum daha 2 yıl gecmedi.
Bu agri gecmeyecek sanirim.Vajina üstü derken tam nereyi bahsettin anlamadım canım ama benim 2-3 gündür vajina kemiklerim çok ağrıyor
Yururken zorlaniyorumBaşka kemikler değil orası kötü oluyor kimseye diyemiyorsun da nerem ağrıyor diye
Para derken Doğum parası gibi bişey mi alıyoruz camımBen oğlumda gelişim geriliği vardı çentik deniyor bebeği besleyen damarlardan biri gelişmedi ve kan akışı yavaştı bu sebeple hep geriden geliyordu. 3 hafta gerilik olursa Sezeryan ile alırız demişlerdi 1250 gramdı 2hafta 5 gün geriydi doktor lama çimi yok o et balık yenecek demişti. Sabah kıymalı yumurta öğlen köfte akşam et ızgara gibi saçma bi şekilde manyaga bağlayıp et yemiştim ve 1 haftada 200 gram alması beklenirken 600 gram almıştı ve sezeryan planı iptal olmustu. Ben o tarihe kadar hic et balık yemiyordum çocukluğumda gencligimde falan hiç yemezdim oğlumda 32 hafta hamilelikten sonra yemeye başladım yani. Balık olarak da somon ve levrek yiyordum bu hamileliğimde de hamsi ve levrek yedim hep somon bu sene iyi değil dedi aldığımız yer.
Şimdi değil de para alacağın zaman sorun çıkar bide iş işten geçmiş olur uğraşamayacağın zamanlarda bide bunlarla koşturma
Bende ağlaya ağlaya yiyordum valla( protein ile calsiyumu karıştırma ama en az 2 saat ara ver cnm insallah sendr faydasını görürsün bolca dinlenmene bak
Yaa bayıldım çok güzel
Sevindim şimdi en azından etkili bi uygulama yani eğer çok etkili olmayan biseyse boşuna yaptırmak istemiyodum teşekkür ederimMerhaba, ben birkaç sene önce almıştım, ilaçlarla hiç yükselmemişti değerim, sonra hematolog bir seferlik serum tedavisi vermişti, ondan sonra düzelmişti değerlerim.
Para derken Doğum parası gibi bişey mi alıyoruz camım
Onu duydum ama yapamadim su zamana kadar.Et,kiymali yemegin yaninda hep 1 koca kase yogurt yedim.Yogurdu da yemekten sonraya birakayim artik.Insallah faydasini gorurum insallahh
Rica ederim canım, hemen etkili oluyor galiba evet, ama serumu yaptırdıktan sonra birkaç gün dinlen istersen, beni o mu etkilemişti hava mı çok sıcak olduğundan oldu bilemiyorum ateşlenmiştim bir iki gün sonra.Sevindim şimdi en azından etkili bi uygulama yani eğer çok etkili olmayan biseyse boşuna yaptırmak istemiyodum teşekkür ederim
Hayatim o protein icin degil demir icin gecerli. Proteinin oyle buyuk bir engellenme durumu yok.Doğum izinine cıkınca izin parası alıyoruz cnm o para
Yok yok yoğurt yeme cnm ayran peynir de tüketme ç vitamini ile yemek lazımmış proteini yeşil yapraklı salata yeşil biber ye iki dilim portakal at etin hemen ardına falan çok daha etkiliymiş
Teşekkür ederim dikkate alıcam bunu.Rica ederim canım, hemen etkili oluyor galiba evet, ama serumu yaptırdıktan sonra birkaç gün dinlen istersen, beni o mu etkilemişti hava mı çok sıcak olduğundan oldu bilemiyorum ateşlenmiştim bir iki gün sonra.
Bir kaç gündür foruma bakamamıştım. Gerçekten çok üzüldümAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
Benimde bugun kasıklarımda felaket baskı ve agri var. Ayaga kalkinca sanki bebek asagi dusecek gbi hissediyorum ayaga kalkmak istemiyorum. Döndü mu acaba bebek. Daha erken sanki dönmesi için
Çok güzel fikirmiş hazırlanmamış olsak kesin değerlendirirdim.Merhabalar
Bebek magneti ile ilgilipaylaşmak istediğim fikrim var. İnternetten TEMA vakfına magnet sipariş verebilirsiniz. Vakfa maddi olarak destek olmuş oluyorsunuz. Üzerinde şöyle yazıyor: SEvgili kızımız/ oğlumuzun doğumu nedeniyle yemyeşil bir dünya umuduyla sizin adınıza TEMA vakfına destek olduk.Tanesi 5 tl 4-5. tl
100 adet siparişlerde çocuğunuz adına fidan dikiliyor. Değerlendirmek isterseniz adresi yazıyorum
Diğer Nikah ve Düğün Ürünleri | TEMA
Nikah, düğün törenlerinizde ve organizasyonlarınızda konuklarınızı doğa dostu aksesuarlarımızla karşılayın! TEMA Nikah ve Düğün masa numaralarını, menülerini, isim kartlarını, panolarını tercih edin!www.tema.org.tr
Hayatim o protein icin degil demir icin gecerli. Proteinin oyle buyuk bir engellenme durumu yok.
Allah razı olsun cnmBir kaç gündür foruma bakamamıştım. Gerçekten çok üzüldümsana ve eşine sabır diliyorum. Bir an önce toparlanman dileğiyle...
Öyle güzel anlatmışsın ki canım su istedi yeminleAynı şeyi Dr da demişti idrarının rengi asla sarı olmayacak cok cok acık sarı hatta su rengi gıbı. Cok su ıcersen asla idrar enfeksıyonu olmassın dedı hakikaten bu gebelıgımde hıc idrar yolu enf olmadım. Dıger ikisinde olmustum ve antibiyotik kullanmıştım. Bana da 4 kt yetmiyor. Sucu çok mutlu 2 gune bir su getırıyor hadı ablacım sen tak sebıle dıyorum... O kadar ki gece 3 kere kalkıp su ıcıyorum... Sabah uyanıp 2 koca bardak içip yatıyorum.... Dr suyu bol içersen anı şeker yukselmelerın de olmaz. Ben bunda kısmadım dondurmada yiyorum haftada ıkı kere kunefe yerim. Dun aclık şekerim 65 cıktı. Su gıbısı yok valla
Doğum izinine cıkınca izin parası alıyoruz cnm o para
Yok yok yoğurt yeme cnm ayran peynir de tüketme ç vitamini ile yemek lazımmış proteini yeşil yapraklı salata yeşil biber ye iki dilim portakal at etin hemen ardına falan çok daha etkiliymiş
Demekki benimki de dikisten degil. Bebek buyudukce agri artıyor.Benim ilk doğum olucak dikişim falan yok ki. Demekki dikişten benim ki
Demek ben hep et obur oldugum ıcın bebek tombılık.. Ben de bulantı dan dolayı hep et, döner kavurma et site yedim. Hala da hep yerim hatta eşim ocagına İncir acagı diktin dıyor... Mangal olsun kofte olsun hep yedım.. Sabah kıymalı yumurta, makarna bıle kıymalı demek keramet etteymişBende ağlaya ağlaya yiyordum valla( protein ile calsiyumu karıştırma ama en az 2 saat ara ver cnm insallah sendr faydasını görürsün bolca dinlenmene bak
Bol bol dinlen doktorum sancılar olabilir dedi benim de vajina da baskı yapıyor doktora sordum büyümeye bağlıdır dedi inşallah zamanında gelir yavrunKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?