2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim ilk doğum olucak dikişim falan yok ki. Demekki dikişten benim ki
[/QUOTE]
Demekki benimki de dikisten degil. Bebek buyudukce agri artıyor.
Vajina üstü derken tam nereyi bahsettin anlamadım canım ama benim 2-3 gündür vajina kemiklerim çok ağrıyor
Bu agri gecmeyecek sanirim.
Başka kemikler değil orası kötü oluyor kimseye diyemiyorsun da nerem ağrıyor diye
Yururken zorlaniyorum

Para derken Doğum parası gibi bişey mi alıyoruz camım

Bende ağlaya ağlaya yiyordum valla ( protein ile calsiyumu karıştırma ama en az 2 saat ara ver cnm insallah sendr faydasını görürsün bolca dinlenmene bak

Onu duydum ama yapamadim su zamana kadar.Et,kiymali yemegin yaninda hep 1 koca kase yogurt yedim.Yogurdu da yemekten sonraya birakayim artik.Insallah faydasini gorurum insallahh

Yaa bayıldım çok güzel

Hic aklimda yoktu hediyelik dagitmak.Sadece cikolata verip gecicektim.Benim de cok hosuma gitti.Yegenime senelerce o kadar cok sey aldim ki o zaman bekardim har vurup harman savuruyodum ona,tutamiyodum kendimi biseyler almak icin.Onlar da sanirim bir nevi karsiligini yapiyolar.Sagolsunlar.

Merhaba, ben birkaç sene önce almıştım, ilaçlarla hiç yükselmemişti değerim, sonra hematolog bir seferlik serum tedavisi vermişti, ondan sonra düzelmişti değerlerim.
Sevindim şimdi en azından etkili bi uygulama yani eğer çok etkili olmayan biseyse boşuna yaptırmak istemiyodum teşekkür ederim

Para derken Doğum parası gibi bişey mi alıyoruz camım

Doğum izinine cıkınca izin parası alıyoruz cnm o para

Onu duydum ama yapamadim su zamana kadar.Et,kiymali yemegin yaninda hep 1 koca kase yogurt yedim.Yogurdu da yemekten sonraya birakayim artik.Insallah faydasini gorurum insallahh

Yok yok yoğurt yeme cnm ayran peynir de tüketme ç vitamini ile yemek lazımmış proteini yeşil yapraklı salata yeşil biber ye iki dilim portakal at etin hemen ardına falan çok daha etkiliymiş

Merhabalar
Bebek magneti ile ilgilipaylaşmak istediğim fikrim var. İnternetten TEMA vakfına magnet sipariş verebilirsiniz. Vakfa maddi olarak destek olmuş oluyorsunuz. Üzerinde şöyle yazıyor: SEvgili kızımız/ oğlumuzun doğumu nedeniyle yemyeşil bir dünya umuduyla sizin adınıza TEMA vakfına destek olduk.Tanesi 5 tl 4-5. tl
100 adet siparişlerde çocuğunuz adına fidan dikiliyor. Değerlendirmek isterseniz adresi yazıyorum

Sevindim şimdi en azından etkili bi uygulama yani eğer çok etkili olmayan biseyse boşuna yaptırmak istemiyodum teşekkür ederim
Rica ederim canım, hemen etkili oluyor galiba evet, ama serumu yaptırdıktan sonra birkaç gün dinlen istersen, beni o mu etkilemişti hava mı çok sıcak olduğundan oldu bilemiyorum ateşlenmiştim bir iki gün sonra.

Hayatim o protein icin degil demir icin gecerli. Proteinin oyle buyuk bir engellenme durumu yok.

Bir kaç gündür foruma bakamamıştım. Gerçekten çok üzüldüm sana ve eşine sabır diliyorum. Bir an önce toparlanman dileğiyle...

Benimde bugun kasıklarımda felaket baskı ve agri var. Ayaga kalkinca sanki bebek asagi dusecek gbi hissediyorum ayaga kalkmak istemiyorum. Döndü mu acaba bebek. Daha erken sanki dönmesi için

Bana doktor dün ki kontrolde bebeğin başı aşağıda yanlara da eli kolu bacağı vuruyor dedi. Döndü mü dönmedi m hiç anlamadım ağrı sızı olmadı hiç. Onu fark etmeyebiliriz ağrılar yalancı kasılma olabilir

Çok güzel fikirmiş hazırlanmamış olsak kesin değerlendirirdim.

Hayatim o protein icin degil demir icin gecerli. Proteinin oyle buyuk bir engellenme durumu yok.

Canım doktorumun ısrarla söylediği ve faydasını gördüğüm için paylaştım. Etin yanında kesinlikle yoğurt ayran süt peynir etmemeliymişiz

Öyle güzel anlatmışsın ki canım su istedi yeminle

Anladım canım ben onu bilmiyordum teşekkür ederim

Bende ağlaya ağlaya yiyordum valla ( protein ile calsiyumu karıştırma ama en az 2 saat ara ver cnm insallah sendr faydasını görürsün bolca dinlenmene bak
Demek ben hep et obur oldugum ıcın bebek tombılık.. Ben de bulantı dan dolayı hep et, döner kavurma et site yedim. Hala da hep yerim hatta eşim ocagına İncir acagı diktin dıyor... Mangal olsun kofte olsun hep yedım.. Sabah kıymalı yumurta, makarna bıle kıymalı demek keramet etteymiş

Bol bol dinlen doktorum sancılar olabilir dedi benim de vajina da baskı yapıyor doktora sordum büyümeye bağlıdır dedi inşallah zamanında gelir yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…