2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar eşimin arkadası sebze haline gidiyormuş eşim bize de al demiş 1 kasa domates 8 kg kadar kırmıxı biber almış akşam onları yapmaya çalışacağım gözümde büyüyor. Memleketten de koli gelecekmiş oradan da bamya gelecek onları ayarlayacağım ve yarın iş var umarım yetiştiririm. Bamya icin önerisi olan var mı?

Yok zaten serum alırken oluyor o yanma kaşınma hissi.. Eğer hızlı giderse damara ilaç bende kaşıntı başlıyor hemen kısıyorumm..
Geçmiş olsun canım

Benim de teyzelerin dediği daha aklıma yattı:) ben de çok sevmiyorum, kıza pespembe,erkeğe masmavi giydirmeyi..kızıma da senin gibi yapmıştım alışverişi..ama mağazalarda pembe/mavi harici çok renk göremedim ben.

O kadsr nem var ki oturduğum yer de yandım evi süpürmem gerek bugün ama cesaret edemedim

Valla bir supurdum kan ter icinde kaldim bir tane de dolap duzenleyecegim bugun dedim ama henuz psikolojik olarak hazirlanamadim gelen kadinlar dolap duzenlerini yapamiyorlar maalesef is basa dusuyor

Tansiyon düşüklüğü için benim doktorum, bacaklardan aşağısını bol soğuk suyla yıkamamı ve ayaklarımı yükseğe koyarak uzanmamı tavsiye etmişti..soğuk suyla yıkamak çok iyi geliyor..bir de eğer ayaktaysan ve uzanma ihtimalin yoksa ayaklarını çapraz yaparak bir süre sabit kal demişti..tavsiye ederim sıcaklar çok zorluyor gerçekten:/

Bamyayı 8-10 dk limonlu suda haşlayıp soğuyunca buzluğa atabilirsin..ya da kurutabilirsin..etle ya da kıymayla sulu yemeği çok güzel oluyor..

Ben yıkayıp, temizleyip direk buzluğa atıyorum. Çıkarınca normal pişiriyorum tazesi gibi oluyor

Ben. Ugun ıyı hıssettım pazara 2 oğlumla gıttım. 5 kg kırmızı biber 4 kg patlıcan 3 kg yesıl fasulye 10 kg domates, 3 kg dolma bıber ve 10 demet nane aldım. Son seyleri de yapayım dıye.. Eve geldım fasulye ayıklarken esim aradı sabah tatıle gıdıyoruz yer ayırttım supriz yapayım dedim valizler hazırla.. Allahım ben ne yaocam dedım. Fasulyelerı hemen attımtencereye domates bolca dogradım. Ama nasıl makineli tufek gıbı yaptım. Biberleri yıkayım oydum hemen buzluga attım. Ortada delil bırakamam lazım yoksa cok kızar.. Biberler közlendı.sımdınpatlıcanlar oluyor... Bır nane temizlemek gözune buyuyot. Ama hepsını otura k yaptım... Evı b... Gotıruyo. Supriz yapcagı bugune mı denk geldi. Neyse llahtan cogu u hallettim..... Ama 10 demet nane offff... Neyse oturarak yaparım

Kolay gelsin bende o islerle ugrasiyorum simdi bamya yi daha yapmadim ilk defa yapacagim bende domatesle az kavurup buzluguna atmayi dusunuyorum daha iyi bi fikri olan varsa faydalanabiliriz☺

canım naneler aslında en kolayı kurutacak mısın ? tüm halinde kurutup sonra ayıklayabilirsin daha kolay oluyor. ayıklayayım öyle bişe yapacağım dersen de nanenin sapı girecek şekilde delikli bir sepetle çok çabuk ayıklanıyor.

Benim çalışabilir raporu alacağım zaman hastanem özel sigortadan kayıt actirmadi sgkdan kayit actirdi. Sizdede oyle oldumu anlayamadim neden böyle olduğunu

112 gün doğum parasını sgk dan alacaksın doğru olan bu .özelden değil sgk lı kayıt açıp üzerinden çalışamaz raporu vermesi .hastahanenin yapmış olduğu doğru yani .

ahh sen yazdın ben yoruldum .
senin derin dondurucu 4 kapılı falan mı benimkinde 1 bardak su koyacak yer yok nerdeysebaktığında 5-6 poşet et nohut fasulye var başkada birşey yok .

Valla benim esimin hic alakasi yok, her seyi ben kendi kendime aldim diyebilirim

Ben de oyle yaptim. Her seyi ya kendim giderek ya da internetten hallettim. Onunla alisverise sadece bir (1) kere ciktik. Ama oda besik gibi buyuk esyalari kendim gidip alip surpriiiz diyemiyorum ama o raddeye dogru gidiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…