Yok zaten serum alırken oluyor o yanma kaşınma hissi.. Eğer hızlı giderse damara ilaç bende kaşıntı başlıyor hemen kısıyorumm..Şuan serum biteli 4 saat oldu Allah a şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.
Bizim arabamız var o yüzden oto koltuğu da olabilen bi puset temin ettik . Bi yakinimiza ait ama yeni doğanlar uzun süre kullanılmıyor o yüzden yepyeni.hem puset hem oto koltuğu olarak bir süre onu kullanicam onun dışında bebe port vs gerekli görmedim. Bunu 8-9 ay falan kullanıp sonra 9-36 kg için bi oto koltuğu alicaz. Bu tip şeyler için letgo ya falan da bakabilirsiniz ikinci el ama temiz bulabilirsiniz hem de uygun fiyatlı olur.
Evet kesinlikle haklısınız. Şimdi ikinci yeğenim oldu abim bu çocuk bedavaya geldi bize diyo
Bebek ürünleri zaten çok pahalı . Ayakkabıları yetiskinlerinkiyle aynı fiyat hatta daha pahalıya bile geliyo.ndediginiz gibi oyuncak desen o da öyle. O düzenleme Fikri harikaymış ben de öyle yapayım
O kadsr nem var ki oturduğum yer de yandım evi süpürmem gerek bugün ama cesaret edemedimBen de bir supurge acip evi toplayayim dedim pert oldum. Nefesim kesildi resmencocuk icimde dort dondu. En zor evreleri yasiyoruz Allah yardim etsin.
Benim de teyzelerin dediği daha aklıma yattı:) ben de çok sevmiyorum, kıza pespembe,erkeğe masmavi giydirmeyi..kızıma da senin gibi yapmıştım alışverişi..ama mağazalarda pembe/mavi harici çok renk göremedim ben.Zaten tedirgin değilim. Artık eski gücüm kuvvetim de yok öyle iş falan yapmaya .o yüzden bol bol dinleniyoruz. İnşallah zamanında gelir erken gelirse de sağlıkla gelsin biz heycanla bekliyoruz zaten
Benim meleğim erkek biz de henüz bir isim netlestiremedik.
Yaa bizim ilk meleğimiz ama eşim hiç konuşmaz etmez ben zorla dokundururum sarılmaya bile korkuyo bana çocuğu bastiriyosun diyo
Benim eşim de öyle canım elini bile ben alıp koyuyorum karnıma hissetsin diyeikinizi de çok seviyorum doğunca konuşurum diyo
Teyzeler ne diyosa o dur
Sağlıkla gelsin meleğiniz.
Ben genel olarak tüm kıyafetleri her iki cinsiyete de uygun almaya çalışıyorum benim meleğim erkek ama Allah nasip ederse eğer eşyalarını kimseye vermicem ikinci meleğim olursa onda kullanırım neticede bebekler eskitemiyo. Normalde de erkeklere sürekli mavi mavi kızlara da pembe pembe hoşuma gitmiyo.
O kadsr nem var ki oturduğum yer de yandım evi süpürmem gerek bugün ama cesaret edemedim
Tansiyon düşüklüğü için benim doktorum, bacaklardan aşağısını bol soğuk suyla yıkamamı ve ayaklarımı yükseğe koyarak uzanmamı tavsiye etmişti..soğuk suyla yıkamak çok iyi geliyor..bir de eğer ayaktaysan ve uzanma ihtimalin yoksa ayaklarını çapraz yaparak bir süre sabit kal demişti..tavsiye ederimTansiyonum düşüyor benim de bugün pazara gittim geldim inanılmaz terledim, sıcaklar artık baya zorluyor. Onun dışında ağrı sızı sancı falan hiç yok gayet iiyiym çok şükür ama düşük tansiyonla her zaman Leyla gibi geziyorum, yemek yapmak istemiyorum, çok fazla yorulmaya gelemiyorum, uyumak istemiyorum....
Şu haftalar bitse de hemen sağlıkla kucağımıza alsak, hamilelik 33. Hafta sonrası başlıyormuş.
Bamyayı 8-10 dk limonlu suda haşlayıp soğuyunca buzluğa atabilirsin..ya da kurutabilirsin..etle ya da kıymayla sulu yemeği çok güzel oluyor..Kızlar eşimin arkadası sebze haline gidiyormuş eşim bize de al demiş 1 kasa domates 8 kg kadar kırmıxı biber almış akşam onları yapmaya çalışacağım gözümde büyüyor. Memleketten de koli gelecekmiş oradan da bamya gelecek onları ayarlayacağım ve yarın iş var umarım yetiştiririm. Bamya icin önerisi olan var mı?
Ben yıkayıp, temizleyip direk buzluğa atıyorum. Çıkarınca normal pişiriyorum tazesi gibi oluyorKızlar eşimin arkadası sebze haline gidiyormuş eşim bize de al demiş 1 kasa domates 8 kg kadar kırmıxı biber almış akşam onları yapmaya çalışacağım gözümde büyüyor. Memleketten de koli gelecekmiş oradan da bamya gelecek onları ayarlayacağım ve yarın iş var umarım yetiştiririm. Bamya icin önerisi olan var mı?
Ben. Ugun ıyı hıssettım pazara 2 oğlumla gıttım. 5 kg kırmızı biber 4 kg patlıcan 3 kg yesıl fasulye 10 kg domates, 3 kg dolma bıber ve 10 demet nane aldım. Son seyleri de yapayım dıye.. Eve geldım fasulye ayıklarken esim aradı sabah tatıle gıdıyoruz yer ayırttım supriz yapayım dedim valizler hazırla.. Allahım ben ne yaocam dedım. Fasulyelerı hemen attımtencereye domates bolca dogradım. Ama nasıl makineli tufek gıbı yaptım. Biberleri yıkayım oydum hemen buzluga attım. Ortada delil bırakamam lazım yoksa cok kızar.. Biberler közlendı.sımdınpatlıcanlar oluyor... Bır nane temizlemek gözune buyuyot. Ama hepsını otura k yaptım... Evı b... Gotıruyo. Supriz yapcagı bugune mı denk geldi. Neyse llahtan cogu u hallettim..... Ama 10 demet nane offff... Neyse oturarak yaparımTansiyonum düşüyor benim de bugün pazara gittim geldim inanılmaz terledim, sıcaklar artık baya zorluyor. Onun dışında ağrı sızı sancı falan hiç yok gayet iiyiym çok şükür ama düşük tansiyonla her zaman Leyla gibi geziyorum, yemek yapmak istemiyorum, çok fazla yorulmaya gelemiyorum, uyumak istemiyorum....
Şu haftalar bitse de hemen sağlıkla kucağımıza alsak, hamilelik 33. Hafta sonrası başlıyormuş.
Kolay gelsin bende o islerle ugrasiyorum simdi bamya yi daha yapmadim ilk defa yapacagim bende domatesle az kavurup buzluguna atmayi dusunuyorum daha iyi bi fikri olan varsa faydalanabiliriz☺Kızlar eşimin arkadası sebze haline gidiyormuş eşim bize de al demiş 1 kasa domates 8 kg kadar kırmıxı biber almış akşam onları yapmaya çalışacağım gözümde büyüyor. Memleketten de koli gelecekmiş oradan da bamya gelecek onları ayarlayacağım ve yarın iş var umarım yetiştiririm. Bamya icin önerisi olan var mı?
canım naneler aslında en kolayı kurutacak mısın ? tüm halinde kurutup sonra ayıklayabilirsin daha kolay oluyor. ayıklayayım öyle bişe yapacağım dersen de nanenin sapı girecek şekilde delikli bir sepetle çok çabuk ayıklanıyor.Ben. Ugun ıyı hıssettım pazara 2 oğlumla gıttım. 5 kg kırmızı biber 4 kg patlıcan 3 kg yesıl fasulye 10 kg domates, 3 kg dolma bıber ve 10 demet nane aldım. Son seyleri de yapayım dıye.. Eve geldım fasulye ayıklarken esim aradı sabah tatıle gıdıyoruz yer ayırttım supriz yapayım dedim valizler hazırla.. Allahım ben ne yaocam dedım. Fasulyelerı hemen attımtencereye domates bolca dogradım. Ama nasıl makineli tufek gıbı yaptım. Biberleri yıkayım oydum hemen buzluga attım. Ortada delil bırakamam lazım yoksa cok kızar.. Biberler közlendı.sımdınpatlıcanlar oluyor... Bır nane temizlemek gözune buyuyot. Ama hepsını otura k yaptım... Evı b... Gotıruyo. Supriz yapcagı bugune mı denk geldi. Neyse llahtan cogu u hallettim..... Ama 10 demet nane offff... Neyse oturarak yaparım
özel sigortam yok ama bence devlet e bildirmek için sgk dan açmışlardır. kayıt yapıyorlar çünkü orayaBenim çalışabilir raporu alacağım zaman hastanem özel sigortadan kayıt actirmadi sgkdan kayit actirdi. Sizdede oyle oldumu anlayamadim neden böyle olduğunu
kızlar sonunda beşiği alabildim eşimi beklemedim netten sipariş verdim
Benim çalışabilir raporu alacağım zaman hastanem özel sigortadan kayıt actirmadi sgkdan kayit actirdi. Sizdede oyle oldumu anlayamadim neden böyle olduğunu
Valla benim esimin hic alakasi yok, her seyi ben kendi kendime aldim diyebilirimIyi ettin ben de boyle bir cilginlik yapicam az kaldi
ahh sen yazdın ben yoruldum .Ben. Ugun ıyı hıssettım pazara 2 oğlumla gıttım. 5 kg kırmızı biber 4 kg patlıcan 3 kg yesıl fasulye 10 kg domates, 3 kg dolma bıber ve 10 demet nane aldım. Son seyleri de yapayım dıye.. Eve geldım fasulye ayıklarken esim aradı sabah tatıle gıdıyoruz yer ayırttım supriz yapayım dedim valizler hazırla.. Allahım ben ne yaocam dedım. Fasulyelerı hemen attımtencereye domates bolca dogradım. Ama nasıl makineli tufek gıbı yaptım. Biberleri yıkayım oydum hemen buzluga attım. Ortada delil bırakamam lazım yoksa cok kızar.. Biberler közlendı.sımdınpatlıcanlar oluyor... Bır nane temizlemek gözune buyuyot. Ama hepsını otura k yaptım... Evı b... Gotıruyo. Supriz yapcagı bugune mı denk geldi. Neyse llahtan cogu u hallettim..... Ama 10 demet nane offff... Neyse oturarak yaparım
Valla benim esimin hic alakasi yok, her seyi ben kendi kendime aldim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?