2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar merhaba
Sabah gittim kan düşüklüğünden dolayı serum tedavisine başladık. Genelde 15 dk da veriliyormuş ama hemsirem çok iyiydi biz 35 dk da aldık . Hızlı olunca vücut çok çabuk reaksiyon gosterebiliyomus. Herhangi bir reaksiyon yaşamadım.sadece normalde bu saatlerde güçsüz takatsiz olurdum şuan gayet iyiyim . Bir hafta sonra tekrar bir doz daha alacağım bir hafta sonra da kontrol edilecek. İnternette kan düşüklüğü için serum tedavisi hakkında pek bilgi bulamamıştım o yüzden yazmak istedim. Merak eden olursa sorularını cevaplarım

Geçmiş olsun canım
Evet hızlı olunca serum hem kaşıntı oluyor kolda hem yanma

Hastane çantası hazırlayacağım fakat bebek kıyafetleri çok küçük onları keselere koyun diyorlar gün gün, hangi gün hangi kıyafet seti giyecek belli olmasın karışmasın diye. Ama kese bulamıyorum? Nereden alabilirim???

Bide sade taç ve terlik almak istiyorum lohusa taçlarına bakınca internette hep taşlı falan, öneriniz var m siz nereden aldınız???

Sakın verme canım. 2.çocuk tamemen abınınkılerle buyudu. Ben sadece yenı bır hastane cıkısı ve havlu almıstım o kadar. Şimdi bıle abının park yatagı bebek arabası sagma makınesını kullanacağız. Iyıkı en bastan paraya kıyıp kaliteli almısız. Chıco lulababy xl daha 2 cocuk bıle buyurur. Dün indirdik. Dıktırdıgım vevsusledıgıö cıbınlıhı taktım harika oldu. Hele spor ayakkabılarını asla vermeyin bulmus gıbı oluyorsunuz. Pantalon lar cok oluyor ve eskimiyor. Tabı yıkamaya özen gösterip renkleri ayırt edersen ve lekeleri anında cıkartırsan bırsuru cocuk buyutur. Ben artık kuculdukce durumu olmayanlara verip evı rahatlatcam. Oyuncakları bıle vermeyin gercekten oyuncaklar cok pahalı. Ben tum oyuncakları aynı anda cıkarmam. Bır kısmını kaldırıp sonra veriyim yenı alınmıs gıbı seviniyorlar. Puzzleları kelime resım kartlarını hep duzenı sekılde kutulara koyup kaldırdım. Ustune yas gruplarını yazıp elbıse olsun oyuncak olsun şimdi bulmam kolay oldu

Ben temiz yastik kiliflarina koydum kiyafetlerini.Gerek gormedim keseye.

Geçmiş olsun canım
Evet hızlı olunca serum hem kaşıntı oluyor kolda hem yanma
Şuan serum biteli 4 saat oldu Allah a şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Kizlar ana kucagi aldinzmi yada alacakmisiniz kullanisli olurmukac aylikken kullanabiliyoruz ki
Bizim arabamız var o yüzden oto koltuğu da olabilen bi puset temin ettik . Bi yakinimiza ait ama yeni doğanlar uzun süre kullanılmıyor o yüzden yepyeni.hem puset hem oto koltuğu olarak bir süre onu kullanicam onun dışında bebe port vs gerekli görmedim. Bunu 8-9 ay falan kullanıp sonra 9-36 kg için bi oto koltuğu alicaz. Bu tip şeyler için letgo ya falan da bakabilirsiniz ikinci el ama temiz bulabilirsiniz hem de uygun fiyatlı olur.

Evet kesinlikle haklısınız. Şimdi ikinci yeğenim oldu abim bu çocuk bedavaya geldi bize diyo
Bebek ürünleri zaten çok pahalı . Ayakkabıları yetiskinlerinkiyle aynı fiyat hatta daha pahalıya bile geliyo.ndediginiz gibi oyuncak desen o da öyle. O düzenleme Fikri harikaymış ben de öyle yapayım

Tansiyonum düşüyor benim de bugün pazara gittim geldim inanılmaz terledim, sıcaklar artık baya zorluyor. Onun dışında ağrı sızı sancı falan hiç yok gayet iiyiym çok şükür ama düşük tansiyonla her zaman Leyla gibi geziyorum, yemek yapmak istemiyorum, çok fazla yorulmaya gelemiyorum, uyumak istemiyorum....
Şu haftalar bitse de hemen sağlıkla kucağımıza alsak, hamilelik 33. Hafta sonrası başlıyormuş.

Çok sağol canım.. Sanada geçmiş olsun.. Bende sürekli gitcem sanrm hastanelere.. 2500kgyu geceyim baska bisey istemiorm.. Bazen bebege de kilo aldirmiyormus bu hastalik ama senin degerlerin düşük olmasna ragmen nasil kolestaz dediler anlamadm benimki aşırı yuksekmis.. Yatiş verilcek duzeyde.. Aman sende dikkat et.. Disardan hicbisey yemiorm ben.. Yagli yemek kizartma kaldrdm.. Senin degerler düşük ama yinede dikkat et canim insallah atlatrz bu süreci

Aynı benimkinin lafları doğunca daha çok gösteririm sevgimi

Benimde aynı çıktı idrarım son aylarda hep çıkcak galiba Allahdan kültür temiz çıktı antibiyotik kullanmıyam.Aynı korku bende de var birde şeker olunca hep 36-37 haftada gelicekmiş gibi hissediyorum. Herşeyin hayırlısı sona yaklaştıkça korku ve stres artıcak galiba evet :)

Canım ben kese bulamadım gömlek poşetleri var ya ince olanlara ayrı ayrı koydum daha rahat oluyor. Ben ayrı ayrı aldım ikisi de çok sade bende sade taraftarıyım

ben havluculardan tül havlu kesesi aldım onlara koydum. bulamazsan netten battal boy tül kese diye arayınca da çıkıyor. bir de instagramda nazhanem diye bir hesap var. ordaki keseler de çok güzel ama bana pahalı geldi

36 ya kadar gelelim de sonrasından çok korkmuyorum zaten isterse gelebilir :) hazırlıkları da 36. haftada biticek gibi ayarladım

Ben valiz duzenleyici aldim. English home da tekli satılıyor. Fiyat yönünden de uygun. Bebegin esyasini ona koydum. 2 tane yetiyor zaten.

İnsallah hep böyle iyi hissedersin kendini. Canım geçmiş gitmiş olsun

Ben temiz yastik kiliflarina koydum kiyafetlerini.Gerek gormedim keseye.

Çok mantıklıymış

Bence sıcak halsizlik de değil bu nem perişan ediyor insanı iyice tembelleşmeye başlattı beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…