Kızlar yaa bikini bölgem acayip karardı. Özellikle alt kısım. Sizde var mı böyle durumlar. Ya da herhangi bi ürün kullanıyor musunuz
Berra eli bereketli doğru sözlü demek biraz bundan da kusursuzluk anlamı var ama ben çok sevmiştim Ben hamilelikten önce Asel ismini ruyamda gördüm o yüzden o kesindi eşimde nisa da çok ısrar edince bende tamam dedimZaten berre sakıncalı diyorlar.. Berra daha iyi senin dediğin.. Berre de kusursuzluk anlamı varmış.. Peygamber efendimiz değiştirmiş berre ismini.. Berra sanrm o anlm gelmiyor am iyice arastrmak lazim.. Kökeni allahin sifatlarindan 'ya berr' den geliyor sanrm.. Olsun digerine koyarsin eger cok icinde kalırsa
Netten sipariş verme gibi imkanımız var mi peki
Kızlar bi tane İnternet vardı hobi malzemesi için.. Bi annemiz ordan birşeyler alıp boyucaktı? Var mı o İnternet adresini kaydeden anne?
Şuan düşündüklerin daha güzel olmuş canımAçıkcası kıyafetler falan birbirimize sürekli aldık zaten ben ne alsam oda bir şeyler yapmaya çalışıyor çeyrek bir de kehribar düşündüm gibi orijinal bir kehribarda istiyordu kendisi almamış olabilir bir de dönence eksiği vardı müzikli ışıklı falan almadıysa başka da eksiği kalmadı zaten ben aldıkça abla yeğenime al lütfen diyor geri bir şeyler alıyor banaYeni doğanlarını bana verecek zaten mevlütüne bende ayrıca dediğin gibi kıyafet falan alıp bir şeyler yapacağım
Eksiği kalmadı doğum yakın olduğu için ekstradan kehribar alacağım bir de çeyrek düşündüm dönencesi de eksikti ya da dönence alırım müzikli ışıklı falan çeyrekle mevlüte de kıyafet bohça tarzı bir şey yapacağım şuanlık kafamda öyle bir fikir oturdu
Bende kontrol ettirdikten sonra bakacağım canım zaten istesem de yiyemiyorum abur cubur karbonhidrat falan şekerimde var çünkü et yesem karaciğer yükselecek sadece sebze bulmakta zor
Kalmadı diye biliyorum canım yakın olduğu için her şeyini tamamladı ben künye yaptıracağım için acele de etmemiştim annem bozdu işibir dönencesi eksik almadıysa eğer müzikli ışıklı falan bir de kehribar alacaktı mesela çeyrek ve onlardan birini belki alabilirim
Burdan bende aldım da bu değildi sankinetten sipariş ile getirtiyorduk genelde bu sefer annemin kuzeni orda ona söyledik yollayacak .
HobiDunya.com | Hobi ve El İşi Malzemeleri Online Satış
En güzel hobi ve el işi malzemeleri HobiDunya.com'da. Tüm ahşap hobi ve elişi malzemeleri ve süsleme taşları fiyatları için hemen tıkla!www.hobidunya.com
bende bu diye hatırlıyorum bende burdan sık alışveriş yaparım .
bir ara ahşap boyamaya sarmıştım o zaman bu siteden aldım hep .
Tamam canımhttps://hobimarketim.com/
canım bu site diye hatırlıyorum ama kimin söylediğini hatırlamıyorum.
En herseyi netten aldım. Net daha ucuz. Bır kere çarsıya gıttım guzel model göremedim. Bebek cıbındırik demırıne carsı 35 TL dedı ben netten 17 tlye aldım. Lohusa terlik tac anne bantı 50 tl kargo bedava. Balon stantına kadar netten aldım. Pijama takımının birı 100 TL çarsıda bıle dantelli 100 e yok. Sabahlıklı takım 150 TL herseyı dantel. Dısneylandın urunleri cok kaliteli 35 tlye bır suru alt ust takım aldık trendyoldan..müslinlerde güzel modeller 12 tlye 15 tlye dusunce hep aldım lcwdan hem buyuk hem yerleri cok güzel.. 30 metre mavı tulu 28 tlye aldım. Çarsıda metresi 8 10 TL. Valla sıcakta daralmaya gerek yok. Bübchen seti muhendısınoğlu ıncelemıs herseyın ok demıs. Set olarak aldım 88 TL 8 tlde kargo ama deger.. Tak tek e bebekten alsam daha pahalı. Hastane Çıkısını bır yere yaptırcaktım asırı kazık ve ilgisiz geldı 279 dedı. Vem aynı takımı ayrıca cocukların abi uzun kollu ları ile 200 e yaptırdım. Yastıgına bıle gecırmeli yapmıs sag olsun. Yani süsler de netten. Ben kendim yapsam o kadar malzeme parası bır de cırkın olur. Net hem daha ucuz hem de secenek çok istedıgım şeyi alıyorsun hem de taksıtleEminönüne havuzlu han a gittim kızlar. Açıkçası hiç uygun bir şey bulamadım. Yine dayanamayıp bir şeyler aldık ama internetten takip edip oradan sipariş vermek en güzeli. Hem deli gibi yoruldum hemde o kadar gezmeye değecek bir şey bulamadım açıkçası. Sizlerde gidecekseniz çok heveslenmeyin derim .
Kızlar yaaa, benim yavrumun cinsiyeti hala muamma:/ doktor ilk gördüğünde erkek gibi dedi, sonra %98 kız dedi..sonra yüksek ihtimal kız dedi..geçen hafta köyümüzdeki teyzelerin de hepsi oğlun olacak dedi..dünkü kontrolde de göstermedi kendini yavrum..kıyafet eksikleri var, nasıl alacağımı şaşırdım çocuğuma:/
Bugun kontrolumuz vardi :) 40 cm 1480 gram olmus oglum :) bitanem yuzunu gostermedi ama yine
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 32. hafta için oğlumuz 2050 gr 43 cm olmuşşş başı da aşağı dönmüş zaten hissediyordum değişikliği :) Artık 2 hafta da bir geleceksin dedi doktorumuz. Ahhh az kaldı heycan basıyor ara ara benii
Amin canım hepsi inşallah sağlıcakla kullansın minnoşlarınŞuan düşündüklerin daha güzel olmuş canım
Sağlıkla doğsun sağlıkla kullansın yeğenin inşallah hediyelerini
kesinlikle canm çok güzel yapmışsın . Bende bu hafta sonu odasını alacağım sonra başlayacağım siparişlere. Bir daha gidip hayatta dolanmam oralarıEn herseyi netten aldım. Net daha ucuz. Bır kere çarsıya gıttım guzel model göremedim. Bebek cıbındırik demırıne carsı 35 TL dedı ben netten 17 tlye aldım. Lohusa terlik tac anne bantı 50 tl kargo bedava. Balon stantına kadar netten aldım. Pijama takımının birı 100 TL çarsıda bıle dantelli 100 e yok. Sabahlıklı takım 150 TL herseyı dantel. Dısneylandın urunleri cok kaliteli 35 tlye bır suru alt ust takım aldık trendyoldan..müslinlerde güzel modeller 12 tlye 15 tlye dusunce hep aldım lcwdan hem buyuk hem yerleri cok güzel.. 30 metre mavı tulu 28 tlye aldım. Çarsıda metresi 8 10 TL. Valla sıcakta daralmaya gerek yok. Bübchen seti muhendısınoğlu ıncelemıs herseyın ok demıs. Set olarak aldım 88 TL 8 tlde kargo ama deger.. Tak tek e bebekten alsam daha pahalı. Hastane Çıkısını bır yere yaptırcaktım asırı kazık ve ilgisiz geldı 279 dedı. Vem aynı takımı ayrıca cocukların abi uzun kollu ları ile 200 e yaptırdım. Yastıgına bıle gecırmeli yapmıs sag olsun. Yani süsler de netten. Ben kendim yapsam o kadar malzeme parası bır de cırkın olur. Net hem daha ucuz hem de secenek çok istedıgım şeyi alıyorsun hem de taksıtle
Bakalım bu hızla giderlerse neden olmasınnnSanırım erkek olsa artık pipisi baya baya belli olurdu ama içimden kız gibi geçti okuyunca.
Ay utandı demek annesi. Son 2 seferdir bizimde hep el yüzde sanırım ışık rahatsız ediyor gözlerini acıyorlar ya. Yerim ben fındık parmaklarını
İnsanın içi Bi hoş oluyor değil mi? 2 kg duymak beni rahatlatmıştı. Nedense ne kadar dursa kar tabi ama erken gelecek olsa az çok ele avuca gelir kuvez süreci kısa olur gibi hissedip bi rahatlamıştım. 3 Eylül’de gidince 2500 duyar mıyız diye heyecanlıyım
Bakalım bu hızla giderlerse neden olmasınnnİnşallah erken doğum söz konusu olmaz sağlıkla zamanında gelir yavrularımız canım.
Bilmiyorum.. Haftaya devlete de gideyim ondan sonra karar vericem artık
Renk olayından ziyade cinsiyetin netleşmesi iyi olurdu aslında.bebek kıyafeti için renk düşünüyorsan renklerin cinsiyeti yok pembe mavi bunlar insanların uydurması. benim de oğlum olacak ama özellikle mavi almaktan kaçınıyorum.eşim de pembe tişört giyiyor mesela
Bakalım ne çıkacakKardeşim de uzun süre göstermemişti. Sizdeki gibi bi kız bi erkek dediler en sonunda kızda karar kıldı doktorlar ama annemde hep erkek gibi hissediyorum dedi ve öyle de oldu. Ben annelerin iç sesine çok güveniyorum
Maşallah canım çok iyi nazlı oluyorlar ya göstermiyorlarBugun kontrolumuz vardi :) 40 cm 1480 gram olmus oglum :) bitanem yuzunu gostermedi ama yine
Oyy maşallah baş aşağıda gelmiş sağlıcakla gelsinler inşallah heyecanlı dönemler başlıyorKızlar bugün kontrolümüz vardı 32. hafta için oğlumuz 2050 gr 43 cm olmuşşş başı da aşağı dönmüş zaten hissediyordum değişikliği :) Artık 2 hafta da bir geleceksin dedi doktorumuz. Ahhh az kaldı heycan basıyor ara ara benii
Zaten tedirgin değilim. Artık eski gücüm kuvvetim de yok öyle iş falan yapmaya .o yüzden bol bol dinleniyoruz. İnşallah zamanında gelir erken gelirse de sağlıkla gelsin biz heycanla bekliyoruz zatenKanala girmediyse sorun yoktur canim.
Benim meleğim erkek biz de henüz bir isim netlestiremedik.Herkese merhaba ben sessizce takip ediyorum sizleri herkes bebeğine isim buldu mu acaba ben hala kızıma bir isim bulamadım önerilere açığım
Valla ilk hsmılelıgın tadını cıkarın. Eşim pervane olurdu. İşten gelince elini yıkar, hemen karnımla konusurdu, severdi.. Şimdi bebek oynuyor dıyorum hı hı dıyorbu bebegım babanın sesinden çok abılerınkını biliyor
Benim eşim de öyle canım elini bile ben alıp koyuyorum karnıma hissetsin diyeEşim öyle çok duygusunu gösteremiyor yaaaSöylediğim de herşeyden daha çok seviyorum diyor ama utanıyorum şimdi ondan konuşamıyorum bebekle diyip duruyor
Teyzeler ne diyosa o durKızlar yaaa, benim yavrumun cinsiyeti hala muamma:/ doktor ilk gördüğünde erkek gibi dedi, sonra %98 kız dedi..sonra yüksek ihtimal kız dedi..geçen hafta köyümüzdeki teyzelerin de hepsi oğlun olacak dedi..dünkü kontrolde de göstermedi kendini yavrum..kıyafet eksikleri var, nasıl alacağımı şaşırdım çocuğuma:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?