2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Berra eli bereketli doğru sözlü demek biraz bundan da kusursuzluk anlamı var ama ben çok sevmiştim Ben hamilelikten önce Asel ismini ruyamda gördüm o yüzden o kesindi eşimde nisa da çok ısrar edince bende tamam dedim

Netten sipariş verme gibi imkanımız var mi peki

netten sipariş ile getirtiyorduk genelde bu sefer annemin kuzeni orda ona söyledik yollayacak .
Kızlar bi tane İnternet vardı hobi malzemesi için.. Bi annemiz ordan birşeyler alıp boyucaktı? Var mı o İnternet adresini kaydeden anne?

bende bu diye hatırlıyorum bende burdan sık alışveriş yaparım .
bir ara ahşap boyamaya sarmıştım o zaman bu siteden aldım hep .

Şuan düşündüklerin daha güzel olmuş canım
Sağlıkla doğsun sağlıkla kullansın yeğenin inşallah hediyelerini

Burdan bende aldım da bu değildi sanki lohusa terliği tacı bebek tacı ve patiği malzemesi burdan alıp süsledim
Bi bakayım yine de ahşap kısmına teşekkür ederim canım

Eminönüne havuzlu han a gittim kızlar. Açıkçası hiç uygun bir şey bulamadım. Yine dayanamayıp bir şeyler aldık ama internetten takip edip oradan sipariş vermek en güzeli. Hem deli gibi yoruldum hemde o kadar gezmeye değecek bir şey bulamadım açıkçası. Sizlerde gidecekseniz çok heveslenmeyin derim .

En herseyi netten aldım. Net daha ucuz. Bır kere çarsıya gıttım guzel model göremedim. Bebek cıbındırik demırıne carsı 35 TL dedı ben netten 17 tlye aldım. Lohusa terlik tac anne bantı 50 tl kargo bedava. Balon stantına kadar netten aldım. Pijama takımının birı 100 TL çarsıda bıle dantelli 100 e yok. Sabahlıklı takım 150 TL herseyı dantel. Dısneylandın urunleri cok kaliteli 35 tlye bır suru alt ust takım aldık trendyoldan..müslinlerde güzel modeller 12 tlye 15 tlye dusunce hep aldım lcwdan hem buyuk hem yerleri cok güzel.. 30 metre mavı tulu 28 tlye aldım. Çarsıda metresi 8 10 TL. Valla sıcakta daralmaya gerek yok. Bübchen seti muhendısınoğlu ıncelemıs herseyın ok demıs. Set olarak aldım 88 TL 8 tlde kargo ama deger.. Tak tek e bebekten alsam daha pahalı. Hastane Çıkısını bır yere yaptırcaktım asırı kazık ve ilgisiz geldı 279 dedı. Vem aynı takımı ayrıca cocukların abi uzun kollu ları ile 200 e yaptırdım. Yastıgına bıle gecırmeli yapmıs sag olsun. Yani süsler de netten. Ben kendim yapsam o kadar malzeme parası bır de cırkın olur. Net hem daha ucuz hem de secenek çok istedıgım şeyi alıyorsun hem de taksıtle

Sanırım erkek olsa artık pipisi baya baya belli olurdu ama içimden kız gibi geçti okuyunca.

Bugun kontrolumuz vardi :) 40 cm 1480 gram olmus oglum :) bitanem yuzunu gostermedi ama yine

Ay utandı demek annesi. Son 2 seferdir bizimde hep el yüzde sanırım ışık rahatsız ediyor gözlerini acıyorlar ya. Yerim ben fındık parmaklarını

İnsanın içi Bi hoş oluyor değil mi? 2 kg duymak beni rahatlatmıştı. Nedense ne kadar dursa kar tabi ama erken gelecek olsa az çok ele avuca gelir kuvez süreci kısa olur gibi hissedip bi rahatlamıştım. 3 Eylül’de gidince 2500 duyar mıyız diye heyecanlıyım

kesinlikle canm çok güzel yapmışsın . Bende bu hafta sonu odasını alacağım sonra başlayacağım siparişlere. Bir daha gidip hayatta dolanmam oraları

Bakalım bu hızla giderlerse neden olmasınnn İnşallah erken doğum söz konusu olmaz sağlıkla zamanında gelir yavrularımız canım.

Bakalım bu hızla giderlerse neden olmasınnn İnşallah erken doğum söz konusu olmaz sağlıkla zamanında gelir yavrularımız canım.

Basından beri hiç 40 hafta hayal edemedim nedense. Sağlıkla gelsin de tabi en önemlisi o içimden gelen 36 37 falan gibi bakalım süprizlere açığım:))

Bilmiyorum.. Haftaya devlete de gideyim ondan sonra karar vericem artık
Berikko geçmiş olsun.
Ben de 30.haftaydı sanırım, kaşınıyorum dediğimde doktorum hemen gel kanda AST,ALT ve Safra asidi değerlerine bakalım dedi.
Değerlerim sınırın altında ama Kolestaz Grade 1 teşhisi koydu
10 günde bir kan veriyorum düzenli olarak değerlerdeki artışı kontrol etmek için
Bazen gece uykudan uyanıyorum kaşınmaktan
Seni çok iyi anlıyorum.
Eğer kontrol edilmezse bebeğin kalp ritmi bozulabiliyormuş
İnşallah bu süreci sorunsuz atlatırız.

Bugun kontrolumuz vardi :) 40 cm 1480 gram olmus oglum :) bitanem yuzunu gostermedi ama yine
Maşallah canım çok iyi nazlı oluyorlar ya göstermiyorlar
Oyy maşallah baş aşağıda gelmiş sağlıcakla gelsinler inşallah heyecanlı dönemler başlıyor

Kanala girmediyse sorun yoktur canim.
Zaten tedirgin değilim. Artık eski gücüm kuvvetim de yok öyle iş falan yapmaya .o yüzden bol bol dinleniyoruz. İnşallah zamanında gelir erken gelirse de sağlıkla gelsin biz heycanla bekliyoruz zaten

Herkese merhaba ben sessizce takip ediyorum sizleri herkes bebeğine isim buldu mu acaba ben hala kızıma bir isim bulamadım önerilere açığım
Benim meleğim erkek biz de henüz bir isim netlestiremedik.

Yaa bizim ilk meleğimiz ama eşim hiç konuşmaz etmez ben zorla dokundururum sarılmaya bile korkuyo bana çocuğu bastiriyosun diyo

Eşim öyle çok duygusunu gösteremiyor yaaa Söylediğim de herşeyden daha çok seviyorum diyor ama utanıyorum şimdi ondan konuşamıyorum bebekle diyip duruyor
Benim eşim de öyle canım elini bile ben alıp koyuyorum karnıma hissetsin diye ikinizi de çok seviyorum doğunca konuşurum diyo

Teyzeler ne diyosa o dur
Sağlıkla gelsin meleğiniz.
Ben genel olarak tüm kıyafetleri her iki cinsiyete de uygun almaya çalışıyorum benim meleğim erkek ama Allah nasip ederse eğer eşyalarını kimseye vermicem ikinci meleğim olursa onda kullanırım neticede bebekler eskitemiyo. Normalde de erkeklere sürekli mavi mavi kızlara da pembe pembe hoşuma gitmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…