ahahahbende hala pat pat konuşuyorum ama etkilemek icin degil olan bu yani doktorlarda son haftalarda söylüyor bunu napalm gerçekler bunlar :) kilomdan hc memnun değilim gerçekten 51 nedir yani önümdesivri bi karın baska bisi yok asiri çirkince
dayanırsın Allahin izniyle ya . cok kalmamış zaten su saatten sonra icsende kasılmalari hissedersin bence siddetleniyor haftalar ilerledikce sonuctaBende bu sebeple içmiyorum ama bu ara epey arttı kasılmalarım. Oğlumda unuttum ben doktora söylemeyi oda içme demedi 36 37 e kadar içtim bide günde 3 tane içirtiyordu Doğum kendi başlamadı. İnat ettim hiç içmedim şimdiye kadar 2 hafta daha dayanabilirim insallah
kizlar korkuttuysak k.bakmayin. Hakkınızı helal edin pisman oldum yazdigima suan.. her dogum kendine özeldir kimisi bir avazda doguruveriyor bazende talihsizlikler gelebiliyor basa ama doğum hikayesi dinlememek cok iyi olur etkileniyor insan ister istemez .
cok sukur saglik konusunda haklisin :) zayıfım ama Allaha şükür değerler faln yerinde bir sorun olduğundan değil. sadece az daha almis olsam giydiğim yakışsa diyorm o kadrOlur mu canım yaa ne güzel inceciksin maşallahÇoğu kişinin arayıp da bulamadığı bir şey ve daha sağlıklı her şeyden önemlisi
Zatenn belirli bi haftaya kadar içilmesi gerekiyor doktorum 32.haftada bırakırsın demiştimagnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok
Bencede etkilenmeyin kızlar biz konuştuk ama ben doğum yaparken benden önce 5 6 kişi doğurdu giren cıktı 10 dk sürmedi hiç bağırmadan doğuran vardı bi tanesi 3. Doğumunu yapıyordu hatta benim ilki de böyleydi hiç anlamıyorum demişti
Zaten haftan ilerde kesmen gerekebilirBende bu sebeple içmiyorum ama bu ara epey arttı kasılmalarım. Oğlumda unuttum ben doktora söylemeyi oda içme demedi 36 37 e kadar içtim bide günde 3 tane içirtiyordu Doğum kendi başlamadı. İnat ettim hiç içmedim şimdiye kadar 2 hafta daha dayanabilirim insallah
Deme deme öyle demekilolu olunca keşke benim olsa dersin sonra ararsin o kiloyu mumla
ahahahBencede etkilenmeyin kızlar biz konuştuk ama ben doğum yaparken benden önce 5 6 kişi doğurdu giren cıktı 10 dk sürmedi hiç bağırmadan doğuran vardı bi tanesi 3. Doğumunu yapıyordu hatta benim ilki de böyleydi hiç anlamıyorum demişti
az kalms o zaman seninde ne kaldi 32ye :)Zatenn belirli bi haftaya kadar içilmesi gerekiyor doktorum 32.haftada bırakırsın demiştiben çok nadir içiyorum iyice rahatsız olursam
Sizin hazirliklari gordukce bana bir daral geliyorhicbir hazirlik yapmadim. Gerci hayatimda hic konserve menemen yapmisligim da yok kayinvalide biraz yapip verdi. Ben sadece 3-4 poset bezelye barbunya falan attim dolaba. Biraz da visne. Sadece gucumu bulabilirsem biraz sarma sarip dolaba atmak istiyorum. Bakalim
Haydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler banadevlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Geçmiş olsun ne için yatış verdiler
Bebekler tembel anacım biz ne yapalıögalibaülkede sezaryen oranları zaten cok yüksek hep bu bebeklerden demek
Bence bakış acısı.. Gebe okulundaki ebe de aynı şeyi söyledi.. Sen hep korkarsan kaçmaya çalışırsan o kadar acı cekersin.. Bence rahat olcak diye düşünülmeli.. Ben sezeryan veya normal bahtima ne duserse ikisinde de cabucak toparlancam bebegimle ilgilencem diye hayaller kuruyorum.. Elbette ki 'no pain no gain' demişler.. Acı yoksa kazanç da yok.. O acıyı zaten beyin kaydetmiyormus raat olunherşey güzel geçecek diye dusunmek lazim
ahahahcok gülesim geliyor suan kendime bide triplere giriyordum gelen doğurup gidiyo bir bn doğuramadım diye . artik ebe ye demiştim orda bunlar nasil doğuruyor gelen bir saat sonra doguruyo bn doğuramadım diye kadın gülme krizine girmişti onların 2. 3. doğumları her kadin farkli kimisini dogumhaneye zor ulastiriyoruz doğuruyorlar hemen faln diyordu
Ben o kadar erken bırakamam şimdi bile sabah akşam içiyorum birini kaçırdım mı unuttum mu inanilmaz huzursuzlaniyorum sancı ağrı kasılma karında uyuşma karıncalanma hissediyorum bebeğim de karnımı yirtacak gibi hareket ediyo. Dayanamıyorum. İçerde biraz daha magnezyumla sakin sakin takılsın .35 den sonra doktor biraktirmasa bile bırakırım ben ama şimdi devam . Üstelik magnezyum içeren çok falza gıda da alıyorum ama ilaç olmazsa rahat yok .evet belli bi haftadan sonra biraktiriyorlar bn kendi kafama 28de biraktim
Kolestaz çıktı canım.. Yani kaşıntı.. Karaciger enzimlerinde artış.. Ama fazla artış.. Takip edilecek bi süre.. Değerler düşüyor ama bakalim ne kadar surecek..
Haydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler banadevlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Geçmiş olsun canım inşallah değerlerin minimuma iner en azından kontrol altına almaları iyi olmuşKolestaz çıkmıştı bende gecen hafta carsamba.. İlaç filan kullaniodum.. Ozel hastane yatis vermedi ama yatis verilcek hastasin demisti.. Aşırı sikayetim olmadgi için vermedi yatis.. Bide devlete goruneyim dedim.. Haydarpasaya geldim.. Doktor gördü tahlilleri.. Direkt yatis dedi.. Bende sabahtan beri islemleri yapiorum.. Yeni odaya çıktım işte.. Yemek yiyom oturuyom öyle
Oyy yesinler minnakı yüz görümlüğü istiyor nasıl fıstıkEvet bugün miniğimle randevu günümüzdü ♥
Kilomuz 1865 boyumuz 42 cm olmuş .
Baş aşağı pozisyonunu almış .
Doktorum kolay kolay makat gelişe dönmez artık dedi .
Ölçümlerde kafamız biraz büyük çıktı ama doktorum çok önemsemedi
Ve tabi ki suratını yine öyle bir sakladı ki hem doktor hem biz gülmekten öldük
Yüzünü saklar şekilde de bir pozisyonunu istedim bakıp bakıp kahkaha atıyorum .
Benım kız yüz görümlülüğü istiyor anlaşılan
Amin canım aminnNeyse artık yeni gelin gibi yüz görümlülüğü alın duru yaboyu kilosu maşallah gayet iyi inşallah son anda dönmeye kalkmaz. Normal doğumla bir sancıda gelir
Ben detaylıda gördüm çok güzel pozlarımız var:) masallah kuzuya . yuzunu henuz bizde goremedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?