2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Deme deme öyle deme kilolu olunca keşke benim olsa dersin sonra ararsin o kiloyu mumla

dayanırsın Allahin izniyle ya . cok kalmamış zaten su saatten sonra icsende kasılmalari hissedersin bence siddetleniyor haftalar ilerledikce sonucta

Bencede etkilenmeyin kızlar biz konuştuk ama ben doğum yaparken benden önce 5 6 kişi doğurdu giren cıktı 10 dk sürmedi hiç bağırmadan doğuran vardı bi tanesi 3. Doğumunu yapıyordu hatta benim ilki de böyleydi hiç anlamıyorum demişti

Olur mu canım yaa ne güzel inceciksin maşallah Çoğu kişinin arayıp da bulamadığı bir şey ve daha sağlıklı her şeyden önemlisi
cok sukur saglik konusunda haklisin :) zayıfım ama Allaha şükür değerler faln yerinde bir sorun olduğundan değil. sadece az daha almis olsam giydiğim yakışsa diyorm o kadr

magnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok
Zatenn belirli bi haftaya kadar içilmesi gerekiyor doktorum 32.haftada bırakırsın demişti ben çok nadir içiyorum iyice rahatsız olursam

Bence bakış acısı.. Gebe okulundaki ebe de aynı şeyi söyledi.. Sen hep korkarsan kaçmaya çalışırsan o kadar acı cekersin.. Bence rahat olcak diye düşünülmeli.. Ben sezeryan veya normal bahtima ne duserse ikisinde de cabucak toparlancam bebegimle ilgilencem diye hayaller kuruyorum.. Elbette ki 'no pain no gain' demişler.. Acı yoksa kazanç da yok.. O acıyı zaten beyin kaydetmiyormus raat olun herşey güzel geçecek diye dusunmek lazim

Zaten haftan ilerde kesmen gerekebilir doktoruna danış bi

ahahah cok gülesim geliyor suan kendime bide triplere giriyordum gelen doğurup gidiyo bir bn doğuramadım diye . artik ebe ye demiştim orda bunlar nasil doğuruyor gelen bir saat sonra doguruyo bn doğuramadım diye kadın gülme krizine girmişti onların 2. 3. doğumları her kadin farkli kimisini dogumhaneye zor ulastiriyoruz doğuruyorlar hemen faln diyordu

Bende kışlık hazırlık yapmadım hiç. Sağolsun annem yaptı biseyler ama ben bu sıcakta bu halde yapamazdım zaten

Geçmiş olsun ne için yatış verdiler

Aynen iyi düşünün iyi olsun. Herkesin doğumu kendine özel olacak yine de herkese ayni derecede asiri kolay doğumlar diliyorum

Bende en son doğuran kişi oldum maalesef.. ama benim gördüklerimde ilk doğumu olan da vardı 10 dk çıkan. O yüzden kimse korkmasın inşallah 10 dk da doğurursunuz

evet belli bi haftadan sonra biraktiriyorlar bn kendi kafama 28de biraktim
Ben o kadar erken bırakamam şimdi bile sabah akşam içiyorum birini kaçırdım mı unuttum mu inanilmaz huzursuzlaniyorum sancı ağrı kasılma karında uyuşma karıncalanma hissediyorum bebeğim de karnımı yirtacak gibi hareket ediyo. Dayanamıyorum. İçerde biraz daha magnezyumla sakin sakin takılsın .35 den sonra doktor biraktirmasa bile bırakırım ben ama şimdi devam . Üstelik magnezyum içeren çok falza gıda da alıyorum ama ilaç olmazsa rahat yok .

Geçmiş olsun canım inşallah değerlerin minimuma iner en azından kontrol altına almaları iyi olmuş
Oyy yesinler minnakı yüz görümlüğü istiyor nasıl fıstık Gelişimi de harika maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…