2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Esim annem kayinvalidem gelsin yarrim etsin diyor. Onlarin da isi gucu var memlekette gelemiyorlar.
Kendisi yardim edecegine ona buna söyleniyor.
Bana bakmaya gelseler hadi annem neyse de kayinvalideme nasil diyeyim yemek yap evi supur banyoyu yika diye. Isim yokmus gibi fazladan birine daha hizmet etnek zorunda kalicam
3n azindan evimde rahatim yayilip yatiyorum. Istedigim isi erteliyorum

Es cok onemliymis ya gerxekten. Azicik soguk alsalar yorgan dosek yatarlar hizmet beklrlr

Ben de tatildeyim. Ben almadım. Yüzmek çok iyi geldi, bizim tatilde plansızdı. Ama cok bu almıstım iş yapmaktan. Her işim bıttı. Bebek hazırlığı kışlık cekmece ıcerı dolap içleri herseyı hallettim. Eve supurge tutup sılıp toz alıp cıktım. Tatıl yemın ederim daha az yorucu. Yemek önunde topluma derdı yok. Sadece gereksiz insanların yorumlarına uyuz olup lafı sokuyom. Benım karın kocaman ya ay dogurcam neredeyse ne işin var tatilde.. Bir de 2 erkek cocuk ben olsam evden cıkmam. Ben birini fena haklaıdm. Size ne nedim koca karnımda tasıyan 2 cocuga bakan da benım derdı size düştü. Eşim sağolsun cocuklara oynuyor yuzuyor. Ben de yuzdum ama kendimi yormadan... Valla dogurana kadar keşke tatıl olsa evde daha cok yoruluyom

Çok geçmiş olsun canım neyse ki şuan emin ellerdesin..
İnşallah çabucak atlatırsın geçer kaşınmaların falan da

tecrübeli anneler kasılma tam olarak neye benziyor suyun geldiğini anlamama ihtimalimiz var mı ? son haftalardayız artık
Kasilmanin nasil oldugunu bilmiyorum maalesef

Su için de ebe anlamamaniz mumkun degil dedi. Birden foş diye bosalabilir de yavas sizinti seklinde de olabilir dedi. Ha eger idrar mi su mu ayirt edemediniz o zaman hastaneye gelin ozel test cubuklari mi kagitlari mi ne varmis plesenta suyu mu idra mi oldugu test ediliyormus kolayca

geçmiş olsun canımm

Berikko insallah hicbir sorun cikmaz. Yine de iyi olur kontrol altinda olman

İçimden bi ses 38i bile gorcemi soyluyor ama hayırlısı.. İlk çok korktum ama şimdi aşırı bi rahatlik oldu bende.. Herseyin duzelecegini dusunuyorum biliyorum ters bisey olsa hissederdim çünkü.. Kaşıntı da azaliyor ilaci kullandıkça.. Sanki son haftalarda evimde beklicem dogumu gibi geliyor.. Tabikide hayirlisi.. Simdi de olsa doğum allahin takdiri.. Bakalim bekliyorum sabirla ve tevekkulle

Canım benimki 35 hafta da ve hala dönmedi ki niyeti de yok dönmeye bekliyecem 38.haftaya kadar dönmezse artık yapacak birsey olmaz mecburen sezeryan olur

Vitamin kan ilaçlarını falan ihmal etme de iştahında emzirirken gelir belki..bne nasıl vericem acaba
vitamin kullanmiyorum canm doktor gerek görmüyor. gecen haftaya kadr demir ve kan değerlerimde cok iyidi ama genede demir hapini kullanıyordum . gecen hafta da 11.5 faln cikti gene cok dusuk degil ama ilaci degistirdim.

Canım benimki 35 hafta da ve hala dönmedi ki niyeti de yok dönmeye bekliyecem 38.haftaya kadar dönmezse artık yapacak birsey olmaz mecburen sezeryan olur
aynen oyle napcan dönmezse dönmez yani ama suan farkettimde ne kadar çok makat gelis bebek var grubumuzda .

Evet bugün miniğimle randevu günümüzdü

Kilomuz 1865 boyumuz 42 cm olmuş .
Baş aşağı pozisyonunu almış .
Doktorum kolay kolay makat gelişe dönmez artık dedi .
Ölçümlerde kafamız biraz büyük çıktı ama doktorum çok önemsemedi
Ve tabi ki suratını yine öyle bir sakladı ki hem doktor hem biz gülmekten öldük

Yüzünü saklar şekilde de bir pozisyonunu istedim bakıp bakıp kahkaha atıyorum .
Benım kız yüz görümlülüğü istiyor anlaşılan

tekrar geçmiş olsun .hastahanede 2-3 gün kontrol altında olup dinelenmen iyi gelir , değerlerin düşüncede eve çıkmak istediğini söylersin .temi güzel değil tabii devlet hastahanesi sonuçta , Allah düşürmesin yokluğunud göstermesin .

vitamin kullanmiyorum canm doktor gerek görmüyor. gecen haftaya kadr demir ve kan değerlerimde cok iyidi ama genede demir hapini kullanıyordum . gecen hafta da 11.5 faln cikti gene cok dusuk degil ama ilaci degistirdim.
Yâni doktorun daha iyi bilir tabii ki
Benim düşmüştü 9a bol yememe rağmen. Bünyeyle alakalı işte benim bünyem b12 bakımından yetersiz hep ömrümce kullandım ferro sanol hala kullanıyorum şimdi 11. 5da günde 1 tane içiyorum bende. magnezyum da içiyorum arada ama kramp yanda karnımda sertleşme olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…