off kızlar saat başı kasılmalarım var az önce kasılma zamanlayıcısından farkettim. 1 dk falan sürüyor doktora gitsem mi ? yoksa bu olabilecek birşey mi. bu arada adet sancısı gibi bıçak saplanıyor sanki öyle bir vajinama da baskı yapıyor
cok sukur saglik konusunda haklisin :) zayıfım ama Allaha şükür değerler faln yerinde bir sorun olduğundan değil. sadece az daha almis olsam giydiğim yakışsa diyorm o kadr
Berikko
cok gecmis olsun ben de eminim 38 i goreceksin. Kendine yormaman strese girmemen icin hastanede olman bir nokta da iyi, misafirin ev isin bitmiyordu
Az onde kqpida bir kiz cocugu apt kapisini nasil yumrukluyor ciglik cigliga. Oyle de bir zamandayiz ki cocuga biri bir sey mi yapti elini kolunu mu kirdi dedim nasil korkuyla balkona kostum. Noluyor diye. Herkes balkonlara cikti bir kadin kosup asagi inmis cocugun hanina noldu falan diye. Baska bir cocukla kavga etti dediler ama kiz cocugu mu normal degil baska bir is mi var bilmiyorum ama benim o korkuyla kasilmalarim basladi son 30 dkdir. Ay frnalardayim.
Bende en son doğuran kişi oldum maalesef.. ama benim gördüklerimde ilk doğumu olan da vardı 10 dk çıkan. O yüzden kimse korkmasın inşallah 10 dk da doğurursunuz
off kızlar saat başı kasılmalarım var az önce kasılma zamanlayıcısından farkettim. 1 dk falan sürüyor doktora gitsem mi ? yoksa bu olabilecek birşey mi. bu arada adet sancısı gibi bıçak saplanıyor sanki öyle bir vajinama da baskı yapıyor
Ben o kadar erken bırakamam şimdi bile sabah akşam içiyorum birini kaçırdım mı unuttum mu inanilmaz huzursuzlaniyorum sancı ağrı kasılma karında uyuşma karıncalanma hissediyorum bebeğim de karnımı yirtacak gibi hareket ediyo. Dayanamıyorum. İçerde biraz daha magnezyumla sakin sakin takılsın .35 den sonra doktor biraktirmasa bile bırakırım ben ama şimdi devam . Üstelik magnezyum içeren çok falza gıda da alıyorum ama ilaç olmazsa rahat yok .
canm duş al sonrada sol tarafınayat dinlen . geçmezse git . yani normali kac saniye sürmeli bilmiyorum ama bnmkiler de 1dkyi buluyor en asagi 40 sn. surer ama iste sonra duzen bozulup gecer gider .
canm duş al sonrada sol tarafınayat dinlen . geçmezse git . yani normali kac saniye sürmeli bilmiyorum ama bnmkiler de 1dkyi buluyor en asagi 40 sn. surer ama iste sonra duzen bozulup gecer gider .
Canım eve gidince eğer doktora gitmeyeceksen soluna yat bacak arana yastık koy bir süre dur bakalım hala kasılman devam ediyor mu önemli yorulunca da olur bu tarz durumlar artık kritik dönemler çok yorulmamalıyız Magnezyum alabilirsin bir de maden suyu iç bakalım
Esim annem kayinvalidem gelsin yarrim etsin diyor. Onlarin da isi gucu var memlekette gelemiyorlar.
Kendisi yardim edecegine ona buna söyleniyor.
Bana bakmaya gelseler hadi annem neyse de kayinvalideme nasil diyeyim yemek yap evi supur banyoyu yika diye. Isim yokmus gibi fazladan birine daha hizmet etnek zorunda kalicam
3n azindan evimde rahatim yayilip yatiyorum. Istedigim isi erteliyorum
Es cok onemliymis ya gerxekten. Azicik soguk alsalar yorgan dosek yatarlar hizmet beklrlr
Kızlar ya benim bebek 1 kilo bugun doktorda biraz büyük dedi kadın neden böyle dedi oysa burda gösterinden 650 gram eksik bu kari beni biktirdi vala bide cok kilo almisin dedi 2 kilo almisim 1 ay da