2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
cok sukur saglik konusunda haklisin :) zayıfım ama Allaha şükür değerler faln yerinde bir sorun olduğundan değil. sadece az daha almis olsam giydiğim yakışsa diyorm o kadr
Bilakis inceciksin daha kibar durur, ne giysen daha çok yakışır bence Bakma toplumun kilo sevdası bitmez bizim

Berikko cok gecmis olsun ben de eminim 38 i goreceksin. Kendine yormaman strese girmemen icin hastanede olman bir nokta da iyi, misafirin ev isin bitmiyordu

Az onde kqpida bir kiz cocugu apt kapisini nasil yumrukluyor ciglik cigliga. Oyle de bir zamandayiz ki cocuga biri bir sey mi yapti elini kolunu mu kirdi dedim nasil korkuyla balkona kostum. Noluyor diye. Herkes balkonlara cikti bir kadin kosup asagi inmis cocugun hanina noldu falan diye. Baska bir cocukla kavga etti dediler ama kiz cocugu mu normal degil baska bir is mi var bilmiyorum ama benim o korkuyla kasilmalarim basladi son 30 dkdir. Ay frnalardayim.

Bende en son doğuran kişi oldum maalesef.. ama benim gördüklerimde ilk doğumu olan da vardı 10 dk çıkan. O yüzden kimse korkmasın inşallah 10 dk da doğurursunuz
aynen oyle doğum anı oyle olanda var . benm dogum anıda uzun sürmedi ya 15 20 dk faln. bir avazda doguralm hepimizde..

Ben hiç bilemiyorum açıkçası canım ama git istersen doktora her ihtimale karşı, belki progestan verir 34’e kadar diye düşünüyorum.

sen bilirsin canm . :)

Bilakis inceciksin daha kibar durur, ne giysen daha çok yakışır bence Bakma toplumun kilo sevdası bitmez bizim
onu hiç sorma zaten . bi hastalığın mi var diye soruyorlar bazen arkamdan k.valideme veya anneme sorulan kötü hastalığa mi tutuldu sorusu hele

Biraz daha takipte kalın bence aksi bir durum görmüyorsanız tabii..

Inşallah hepimiz kendi sancimizla kolay doğumlar yaşarız

Aminnnnn insallah

dayanırsın Allahin izniyle ya . cok kalmamış zaten su saatten sonra icsende kasılmalari hissedersin bence siddetleniyor haftalar ilerledikce sonucta

Aynen haftalar yaklaştı normal sanırım birazda dayanmak lazım

Zaten haftan ilerde kesmen gerekebilir doktoruna danış bi

Sormak istemiyorum açıkcası iç güdüm içme dayan diyor acıyı sevdim herhalde e

Sıcak duş sonrası sıklaşıyorsa git yoksa geçer zaten duş al cnm

Canım düzenli bir şekilde sürekli oluyorsa dinlenince geçmiyorsa doktora gitmende fayda var doktoruna yaz o seni en iyi şekilde yönlendirecektir bence

canm duş al sonrada sol tarafınayat dinlen . geçmezse git . yani normali kac saniye sürmeli bilmiyorum ama bnmkiler de 1dkyi buluyor en asagi 40 sn. surer ama iste sonra duzen bozulup gecer gider .
canım işteyim ve yoğun bir gün ne yazık ki duş ve yatma ihtimalim 0
Canım düzenli bir şekilde sürekli oluyorsa dinlenince geçmiyorsa doktora gitmende fayda var doktoruna yaz o seni en iyi şekilde yönlendirecektir bence
dinlenemedim belki geçecektir dinlenince

canım işteyim ve yoğun bir gün ne yazık ki duş ve yatma ihtimalim 0

dinlenemedim belki geçecektir dinlenince
Canım eve gidince eğer doktora gitmeyeceksen soluna yat bacak arana yastık koy bir süre dur bakalım hala kasılman devam ediyor mu önemli yorulunca da olur bu tarz durumlar artık kritik dönemler çok yorulmamalıyız Magnezyum alabilirsin bir de maden suyu iç bakalım

Vala iyi kötü kendin halletmek en iyisi bende kimseden beklemiyorum sonradan adı evini temizledik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…