Geçmiş olsun canım bebeğin için katlanacaksın inşallah kucağına aldığın da herşeyi unutursunHaydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler banadevlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Nasıl bir kasılmabendi anlar mıyım diye merak ediyorum ilk hamileliğim merak içindeyim
aslinda dogumda kilodan daha önemlisi bas çevresi sanirm koca kafa olursa sıkıntıtabi gene annenin çatısına gore hareket ediliyor :)
normalde 34+6 üm bebegim geriden geliyormuş 33 haftalık görünüyo acılmam var 2 santim hastaneye aldılar ciğer geliştirici yaptılar ve nts de sancı cıkıyo bebek de dönmemiş daha poposu rahim tarafındaymiş sızce ne olur basına boyle bi şey gelen var mı
evet ya sen kilo aldin mi peki ? ben kilo da almadm ya 46 kiloydum gebelik öncesi suan 51beslenemiyorum galiba. aslinda 17.haftaya kadr bulanti cektigimden 43 kiloya düşmüştüm ondan sanirm
Haydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler banadevlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Şimdiki bebekler yorulmak istemiyorlar demek ki illaki bizi kestirecekleraynen oyle napcan dönmezse dönmez yani ama suan farkettimde ne kadar çok makat gelis bebek var grubumuzda .
Geçmiş olsun . Her şey yoluna girer Allah'ın izniyle. Hastanede bazı değerlerin düzenlene kadar tutarlar . Eğer meleğin erken gelirse de korkma ben 32. Haftayı tamamlayınca internetten baktım artık hayatı risk çok az .hiç tedirgin olma. O melekler o kadar güçlü kiHaydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler banadevlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Kasılmayi sanci ağrı herkeste farklı başlayıp farklı ilerleyebilir.tecrübeli anneler kasılma tam olarak neye benziyor suyun geldiğini anlamama ihtimalimiz var mı ? son haftalardayız artık
Neyse artık yeni gelin gibi yüz görümlülüğü alın duru yaEvet bugün miniğimle randevu günümüzdü ♥
Kilomuz 1865 boyumuz 42 cm olmuş .
Baş aşağı pozisyonunu almış .
Doktorum kolay kolay makat gelişe dönmez artık dedi .
Ölçümlerde kafamız biraz büyük çıktı ama doktorum çok önemsemedi
Ve tabi ki suratını yine öyle bir sakladı ki hem doktor hem biz gülmekten öldük
Yüzünü saklar şekilde de bir pozisyonunu istedim bakıp bakıp kahkaha atıyorum .
Benım kız yüz görümlülüğü istiyor anlaşılan
Suyun geldiğini anlamamak biraz zor ılık ılık istemsiz akan bisi . bnm doğum başladığında ayağa kalktikca gelirdi az az sanki fazla fazla akinti gelir ya oyleydi benmki kesin hissediyorsn yani . sanci ve kasilmalar kisiden kisiye fark ediyor ama belimin sağ tarafndan kasıklarına kadar vuran adet sancisi gbi agrilar olup geçiyordu ilk basta. anlamamak imkansiz bence çok nadir kadin vardir oyle sancıları doğumun daha ilerki aktif zamanlarında hissetmeye başlayan. ama şunu diyeym 4cm açıklığı geçtikten sonraki sancıları hissetmemek kesinlikle imkansız buna eminim.tecrübeli anneler kasılma tam olarak neye benziyor suyun geldiğini anlamama ihtimalimiz var mı ? son haftalardayız artık
:) masallah kuzuya . yuzunu henuz bizde goremedik :)Evet bugün miniğimle randevu günümüzdü ♥
tekrar geçmiş olsun .hastahanede 2-3 gün kontrol altında olup dinelenmen iyi gelir , değerlerin düşüncede eve çıkmak istediğini söylersin .temi güzel değil tabii devlet hastahanesi sonuçta , Allah düşürmesin yokluğunud göstermesin .
magnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cokYâni doktorun daha iyi bilir tabii ki
Benim düşmüştü 9a bol yememe rağmen. Bünyeyle alakalı işte benim bünyem b12 bakımından yetersiz hep ömrümce kullandım ferro sanol hala kullanıyorumşimdi 11. 5da günde 1 tane içiyorum bende. magnezyum da içiyorum arada ama kramp yanda karnımda sertleşme olursa
Geçmiş olsun . Her şey yoluna girer Allah'ın izniyle. Hastanede bazı değerlerin düzenlene kadar tutarlar . Eğer meleğin erken gelirse de korkma ben 32. Haftayı tamamlayınca internetten baktım artık hayatı risk çok az .hiç tedirgin olma. O melekler o kadar güçlü ki
Kasılmayi sanci ağrı herkeste farklı başlayıp farklı ilerleyebilir.
Suyun gelmesi ise eğer çok pipirikli değilseniz anlayabilirsiniz , şeffaf ya da çok açık sarı gibi olur evet aniden boşala da bilir sızıntı şeklinde de gelebilir. Malum idrarı yaparsın ve biter ama sıvı öyle değil uzun sürer . Zaten kendinizde normalden farklı bir durum gördüğünüzde hastaneye gitmeniz en sagliklisi ayrıca son dönemlerde hız ve bu süreçte kontroller biraz daha sıkılaşıyor. Doğum öncesinden kendini belli eden bir durumdur o yüzden tedirgin olmayın.
Zaten doktorlar belli bir haftadan sonra biraktiriyor. Benim doktorum 35 ye bırakacaktı bakalımmagnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok
Ben de tatildeyim. Ben almadım. Yüzmek çok iyi geldi, bizim tatilde plansızdı. Ama cok bu almıstım iş yapmaktan. Her işim bıttı. Bebek hazırlığı kışlık cekmece ıcerı dolap içleri herseyı hallettim. Eve supurge tutup sılıp toz alıp cıktım. Tatıl yemın ederim daha az yorucu. Yemek önunde topluma derdı yok. Sadece gereksiz insanların yorumlarına uyuz olup lafı sokuyom. Benım karın kocaman ya ay dogurcam neredeyse ne işin var tatilde.. Bir de 2 erkek cocuk ben olsam evden cıkmam. Ben birini fena haklaıdm. Size ne nedim koca karnımda tasıyan 2 cocuga bakan da benım derdı size düştü. Eşim sağolsun cocuklara oynuyor yuzuyor. Ben de yuzdum ama kendimi yormadan... Valla dogurana kadar keşke tatıl olsa evde daha cok yoruluyom
Evet bugün miniğimle randevu günümüzdü
ahahahAnlarsın cnm kasılma gelince bi ahh dedirtiyor
Diyecektim ama etkilemek istemediğim icin demedim. Oğlum 3490 doğdu zayıf bir bebek değildi ama kafası büyüktü 36,5 cm di sanırım ve bence kafa çıktıktan sonra omuzları bacakları çıkmış eşi çıkmış hiç fark etmedim bile balık gibi aktı gitti ama kafa çıkana kadar baya hissettirdi
Sanırım acılmabasladııgı durdurmak zor olur ama ciğer geliştiriciler etki edene kadar durdurabilirler. 33 hafta küçük değil korkmayın belki birkaç gün küvezde kalır ama saglıcakla kavusursunuz. Rabbim yardımcınız olsun
Ayy o ne 51 kg ben 70 olmadan doğursam kafasındayım
Ay yatırdılar mı? Gözetim altında olmak çok iyi umarım iyi insanlar ile karşılarsınız.
magnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok
Inşallah bu kezkendi sancinla doğurursun. :)
galibaŞimdiki bebekler yorulmak istemiyorlar demek ki illaki bizi kestirecekler
Olur mu canım yaa ne güzel inceciksin maşallahahahahbende hala pat pat konuşuyorum ama etkilemek icin degil olan bu yani doktorlarda son haftalarda söylüyor bunu napalm gerçekler bunlar :) kilomdan hc memnun değilim gerçekten 51 nedir yani önümdesivri bi karın baska bisi yok asiri çirkince
Gecen hafta 33 haftada dr gittigimde kafasi asagida dedi ama cok erken 36. Haftada belli olur dedi sizce donermi ki
evet belli bi haftadan sonra biraktiriyorlar bn kendi kafama 28de biraktimZaten doktorlar belli bir haftadan sonra biraktiriyor. Benim doktorum 35 ye bırakacaktı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?