2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun canım bebeğin için katlanacaksın inşallah kucağına aldığın da herşeyi unutursun

Nasıl bir kasılma bendi anlar mıyım diye merak ediyorum ilk hamileliğim merak içindeyim

Anlarsın cnm kasılma gelince bi ahh dedirtiyor

aslinda dogumda kilodan daha önemlisi bas çevresi sanirm koca kafa olursa sıkıntı tabi gene annenin çatısına gore hareket ediliyor :)

Diyecektim ama etkilemek istemediğim icin demedim. Oğlum 3490 doğdu zayıf bir bebek değildi ama kafası büyüktü 36,5 cm di sanırım ve bence kafa çıktıktan sonra omuzları bacakları çıkmış eşi çıkmış hiç fark etmedim bile balık gibi aktı gitti ama kafa çıkana kadar baya hissettirdi

Sanırım acılmabasladııgı durdurmak zor olur ama ciğer geliştiriciler etki edene kadar durdurabilirler. 33 hafta küçük değil korkmayın belki birkaç gün küvezde kalır ama saglıcakla kavusursunuz. Rabbim yardımcınız olsun

evet ya sen kilo aldin mi peki ? ben kilo da almadm ya 46 kiloydum gebelik öncesi suan 51 beslenemiyorum galiba. aslinda 17.haftaya kadr bulanti cektigimden 43 kiloya düşmüştüm ondan sanirm

Ayy o ne 51 kg ben 70 olmadan doğursam kafasındayım

Ay yatırdılar mı? Gözetim altında olmak çok iyi umarım iyi insanlar ile karşılarsınız.

Geçmiş olsun . Her şey yoluna girer Allah'ın izniyle. Hastanede bazı değerlerin düzenlene kadar tutarlar . Eğer meleğin erken gelirse de korkma ben 32. Haftayı tamamlayınca internetten baktım artık hayatı risk çok az .hiç tedirgin olma. O melekler o kadar güçlü ki

tecrübeli anneler kasılma tam olarak neye benziyor suyun geldiğini anlamama ihtimalimiz var mı ? son haftalardayız artık
Kasılmayi sanci ağrı herkeste farklı başlayıp farklı ilerleyebilir.
Suyun gelmesi ise eğer çok pipirikli değilseniz anlayabilirsiniz , şeffaf ya da çok açık sarı gibi olur evet aniden boşala da bilir sızıntı şeklinde de gelebilir. Malum idrarı yaparsın ve biter ama sıvı öyle değil uzun sürer . Zaten kendinizde normalden farklı bir durum gördüğünüzde hastaneye gitmeniz en sagliklisi ayrıca son dönemlerde hız ve bu süreçte kontroller biraz daha sıkılaşıyor. Doğum öncesinden kendini belli eden bir durumdur o yüzden tedirgin olmayın.

Neyse artık yeni gelin gibi yüz görümlülüğü alın duru ya boyu kilosu maşallah gayet iyi inşallah son anda dönmeye kalkmaz. Normal doğumla bir sancıda gelir

tecrübeli anneler kasılma tam olarak neye benziyor suyun geldiğini anlamama ihtimalimiz var mı ? son haftalardayız artık
Suyun geldiğini anlamamak biraz zor ılık ılık istemsiz akan bisi . bnm doğum başladığında ayağa kalktikca gelirdi az az sanki fazla fazla akinti gelir ya oyleydi benmki kesin hissediyorsn yani . sanci ve kasilmalar kisiden kisiye fark ediyor ama belimin sağ tarafndan kasıklarına kadar vuran adet sancisi gbi agrilar olup geçiyordu ilk basta. anlamamak imkansiz bence çok nadir kadin vardir oyle sancıları doğumun daha ilerki aktif zamanlarında hissetmeye başlayan. ama şunu diyeym 4cm açıklığı geçtikten sonraki sancıları hissetmemek kesinlikle imkansız buna eminim.

:) masallah kuzuya . yuzunu henuz bizde goremedik :)

Sağol canım.. Hayırlısı artık.. Bekliyorum

magnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok

Sağol canım destegin için.. İnşallah hayirlisiyla evimize döneriz.. Sabırla dogumu bekleriz.. Herseyde varmış bir hayır

magnezyum banada vermişti ama kullanmiyorum ya. gecenlerde tv de bi doktor dinledim kasılmaları engelliyor magnezyum oysa annelern onlari yasamasi gerek diyordu icmiyorum bnde acikcasi unutuyorum zaten ilaclarla aramda yktur cok
Zaten doktorlar belli bir haftadan sonra biraktiriyor. Benim doktorum 35 ye bırakacaktı bakalım

battaniye konuşulmuş .
2 tane penye
1 tane mislin
2 tane peluş battaniyemiz var .
1 taede funny bayb bebek yorganımız var peluş kadar kalındır çokta kalın değil .

aslında yeterdi ama düz krem rengi istiyordum bir tane onuda lcw den az önce nohut battaniye aldım ki bunu hastahaneyede götürürüm .1 penye bir nohut yeter hastahaneye .
şimdi sıcak hep böyle gibi geliyor ama ekim ayı havalar serinleyecek ev ortamı tamam ama ben bile evde uzanınca baharda üzerime örtü alırım .penye battaniyeler bebeklere illaki az gelecek .peluş yada polar tarzı battaniye olmalı bebeklerin ceyizinde .

Ohh ne güzel dinlen valla. Bana da oğlumda demişlerdi herkes gelmiş gelmiş de sen neden geldin bu halinle diye 29 haftydım.

Artık iyice Işık’lardan rahatsız oluyorlar ultrasonda hep saklanıyorlar. Maşallah kızınıza

ahahah bende hala pat pat konuşuyorum ama etkilemek icin degil olan bu yani doktorlarda son haftalarda söylüyor bunu napalm gerçekler bunlar :) kilomdan hc memnun değilim gerçekten 51 nedir yani önümdesivri bi karın baska bisi yok asiri çirkince

Bende bu sebeple içmiyorum ama bu ara epey arttı kasılmalarım. Oğlumda unuttum ben doktora söylemeyi oda içme demedi 36 37 e kadar içtim bide günde 3 tane içirtiyordu Doğum kendi başlamadı. İnat ettim hiç içmedim şimdiye kadar 2 hafta daha dayanabilirim insallah

Olur mu canım yaa ne güzel inceciksin maşallah Çoğu kişinin arayıp da bulamadığı bir şey ve daha sağlıklı her şeyden önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…