Doktorum ultrason kağıdı vermiyor bide özel gidiyorum ama bi tane bile vermiyor hatta bugün geç kaldık diye beni muane etmicekti bende gelmişken gitseydik bari dedimhızlıca baktı
Doktorum ultrason kağıdı vermiyor bide özel gidiyorum ama bi tane bile vermiyor hatta bugün geç kaldık diye beni muane etmicekti bende gelmişken gitseydik bari dedimhızlıca baktı
Kalabalik oldugunda benim doktor da oyle salliyor.Su kritik halimde bile 3 hafta sonraya randevu verdi,esim diyor iyi doguma vermedi randevuyu.Baska doktora da gidiyorum o yuzden kontrol amacli.Dunya kadar para veriyoruz 3 dk gorebilmek icin.Git bir daha.Hayir gelme mi diyecek.
Daha bugun gittim 31+5 haftalığız 1865 gr dı eğer seninki büyükse benimki obez doktorum bebeğimin kilosunun gayet güzel olduğunu söyledi .
Bence doktorun ya kilosunu yanlış söyledi ya da yanlış bir kelime kullandı .
Bence gayet güzel . Ve tabi eğer imkanın varsa başka doktora görün
Nasil yani bir de ozel hastane olacak? Her gittigin randevuda vermesi gerek bebegin bilgilerinin oldugu kagidi ve ultrason fotografini. Benin doktorum en az 3 fotograf veriyor. Bence hastaneni degis ayni hastanenin diger doktorlari da boyle yapiyorsa...
masallah kuzulara . :) ama smdi doktorunuz da cok diyorda 2 tane yavru taşıyorsunuz suan zaten onlar suyu plesantasi kendisi derken 8 kilo vardir ikisi bir bence çok ta degil ya kilo alımınız.
Valla instagramda cogul gebelik sayfalarinda yorumlara bakiyorum 25-30 kilo alanlar var.Oyle deyince bisey diyemedim.Zaten dikkat ediyordum.Iyice kistim karbonhidrati
Nasil yani bir de ozel hastane olacak? Her gittigin randevuda vermesi gerek bebegin bilgilerinin oldugu kagidi ve ultrason fotografini. Benin doktorum en az 3 fotograf veriyor. Bence hastaneni degis ayni hastanenin diger doktorlari da boyle yapiyorsa...
Ya y.disinda özel mantigi çok farkli özel özel hastane diye bişey yok özel muananesi var o.ladar hızlıca bakıyor ki ondada ultrason kağıdı vermiyor vala bugün aglicaktim sinirden bide muane etmicem deyince şoka girdim 20 dakika geç.kaldik neyse edeyim dedi 10 saniyede bitti ultrason kâğıtta yok kadını terslicem doğumda gelecek korkuyrm
Ama kilosuna eminim bir kilo dedi tekrar sordum normalden az aslında tekrarda gidemiyorum malesef bi ay sonraya randevum acil bi durumda acile hastaneye gidiyorum kendi doktoruma degil
Ay o kadar sinirlendimki basım ağrıyor her bu haftada özel başka hiç bi doktor kabul etmez hastanelerde dolu randevu 1 ay sonraya verirler ne yapsam hiç bilmiyorum sizce kilosu normal mi bir kilo
Devlet hastanesinde sabit bi doktor yok her gittiğimde farklı birisi oluyor ilk oraya gidiyordum kimse kilomu bile yazmamış ya ben dil bilmiyorum galiba o yüzden amaozele paramızla gidiyoruz bu kadar saçmalık olamaz eşimin dili çok iyi...:/
Kızlar ya benim bebek 1 kilo bugun doktorda biraz büyük dedi kadın neden böyle dedi oysa burda gösterinden 650 gram eksik bu kari beni biktirdi vala bide cok kilo almisin dedi 2 kilo almisim 1 ay da