2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gerçekten öyleler ya acile gitmeye korkuyorum şimdi kanama falan var deyip gitsem en az 6 saat bekleyip muanede aliolar bide alttan bakmaları falan ha doktorum beni hiç alttan bakmadı sizlere bakildimi çatı falan yoksa.erkenmi

Cati gec bakiliyo diye biliyorm.. Ama her acile gittgmde devlette karin ultrason vajinal ultrason açılma var mi gibi seylere hep bakildi bende.. Bak simdi haydarpaşa hastanesindeym.. Sbh ultrason ve nstye girdim.. Kadin dogum servisine giris yaparken açılmaya bakildi.. Az once nst aldilar.. Simdide bebek icin serum veriolar.. Ne varsa devlette var.. Burdada durum farksz ozellerde.. Parayla rezil oluyosun.. Devlette en azndan prosedur uygulanmak zorunda ve rezilde olsan para vermiosun en azndan.. Zaten bnm hastaligim olmasa da devlette dogum istiodm hep ben

Kızlar ya benim bebek 1 kilo bugun doktorda biraz büyük dedi kadın neden böyle dedi oysa burda gösterinden 650 gram eksik bu kari beni biktirdi vala bide cok kilo almisin dedi 2 kilo almisim 1 ay da
Canım 1 kg ya nasıl büyük der aklım almıyor 28.haftasında 1 kg demişti bize normal aralığı dedi mesela bence doktorun yanlış söyledi tekrar bir doktora görünmende fayda var
Kizlar, 30 dan sonra bebeklerde kilo alimi yavasliyor mu yoksa artiyor mu? Uygulamada boy uzamasi yavaslar ama kilo alimi artar yaziyordu.
Artıyor canım için rahat etsin genelde haftada 200-300 aralığında almaya başlayacaklar
Bence 2 can taşıyorsun çok normal geldi bana canım ya bizler için bile bu haftalarda 9-11 kg aralığı normal sayılıyor mesela Yulaf çok faydalı sütte yapıyor bende genelde gün aşırı sütle yulafı sabah kahvaltısındatüketiyorum Muz, kaşar peyniri, şekerin yoksa keçiboynuzu özü tahin pekmez karışımı falanda tüketebilirsin
Boyunu anlamadım ya eşim de 54 santim dedi diyor ama eşimde hep yanlış anlar bilemedim ki 54 de çok uzun degilmi
İmkansız canım 54 cm normal doğan bile çok nadirdir genelde 52 cm falan doğarlar uzun denir hatta senin bu haftada çok zor yanlış duymuşsunuzdur 44 olabilir belki

Burda durumu kötü olanların gittiği doktor var eşim daha iyi olsun diye özele gidelim dedi üstelik durumumuzda iyi değil ona rağmen paramızla rezillik eşimde diyor

Çatı 37 38 lerde bakılır diye biliyorum bende. Bende devlet hastanesi taraftariyim. Zaten özellerin genelde sezeryan yönlendirmesi falan.. normal istediğim için ilk doğumum a hep devlete gittim ve devlette dogum yaptm gayet iyi ilgilendiler

Cidden cok ilgisizlermis kotu bir isleyisleri var. Karar senin kararin ya doktorunla sikayetlerini konus ya da mutlaka degis.
Bide konuşabilsem mesela orda dilim çok yok eşim aracılığyla konuşabiliyorum onuda ağlamam geliyor konuşamıyorum turkiyedeki gibi alternatifte yok sevmedim degistirdim diye bide doktor değiştirince hastada sorun var gibi bakiyolar

Bence kiloya çok takılmayın şekeriniz falan yoksa. Sağlıklı beslenin elbette ama inanın emzirme ile gidiyor. Çocuklar doğduktan sonra da iligimize kadar sömürmeye devam ediyorlar. Abimin eşi 24 kilo almıştı sonra hiç bişey kalmadı. Hem bebek hem kendisi gayet sağlıklı

Vala şaşkınım oturup kilo alsın diye dua edecem doktorumu atlatamıyorum muane dışında görüşemiyorum mail atmaiyorum msj yok acil durumda acile gitmem gerekiyor ne ise yariyor niye doktorum anlaamıyorum bi tahlillere bakıyor bide gittiğimde 10 saniyelik kağıtsız ultrason ha bide hastaneye gidiyorum ekografiye kendisi bakmiyor

Aynen.. Zaten nadir bikac doktor tersliyor.. Geneli iyi.. Sadece ayak takimi biraz yoruyor insanı.. Bi de ben hep devlette yapmak istememin mantığını sezaryende olsam en azindan gercekten gerekli olduguna karar verildigini bilmenin rahatligini yasiycam.. Özelde öyle bi durum yok.. Kendi sagligim ve bebegimin sagligi için basindan beri hep devlet dusunuyodum.. Ilk baslarda hamilelik siniriyle devlette esip gurledim ama ortalarinda anladm önemini.. Şimdi kendimi güvende hissediyorum mesela.. Geldigimden beri 3 kez doktor geldi.. 5 saat içinde.. Herseyi didik didik konusuyorlar.. Gayet guvende hissediyorum.. Erken dogum olsa bile içim rahat yani..

Ben zaten basında devlette kaldım ama ordaki sorun her gittiğimde başka doktor bakacak sabit doktor yoktu mecbur özel aldik

Ultrason görüntüsü vermesi gerekir en az 3-4 tane oluyor hatta bazı ölçümlerini veriyor Canını sıkma bir yanlışlık vardır mutlaka eğer 1 kg ise de bundan sonra zaten hızlı kilo alacaklar kilo yapan şeyleri daha fazla tüketirsin proteinini muzu kaşarı falan eksik etme

Banada 1 ayda 4 kilo almışın diye kızdı beli ağrır dedi hayırlısı Allahtan artık

Ben zaten basında devlette kaldım ama ordaki sorun her gittiğimde başka doktor bakacak sabit doktor yoktu mecbur özel aldik

Bence onu dusunme.. Sistemlerinde kayıtlı olmuyo mu bilgilerin.. Muayeneye gittgnde gorurler ekrandan.. Sende o zamana kadarki sikayetin vsvs gibi seyleri sorarsin.. Zaten ayni doktorda olsa hemen hemen ayni seyleri soyluyor hepsi.. 'hamilelikte normal'

Banada 1 ayda 4 kilo almışın diye kızdı beli ağrır dedi hayırlısı Allahtan artık

Ayy aman onlar kendi avrupai kadinlarla karistirmasn bizi biz gayet balik etli tombik kadinlariz ama 1 ayda 4 kilo aldiysan bebek mutlaka almistr canim yaa.. Bence yanlış ölçüm.. İçini ferah tut

Inan o kadar geri zekalılar ki nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum ekranları falan yok bana soruolar

Bel ağrısı cidden oluyor ama dönem dönem fazla alınıp bazı dönemlerde özellikle alım yavaşlıyor bende her ay 1 kg alarak gelmiştim sonra 4.5 ay gibi 1 ayda 3 kg ya yakın almıştım ama 2 ay aynı kilo kalmıştım mesela kafana çok takma şekerin tansiyonun bir sıkıntın yoksa verirsin elbet sağlıklı beslenmeye çalış bir de total kilon önemli mesela ne kadar aldın bu zamana kadar haftamız aynı gibi doktorda ben 25 ekim görünüyor tabi de kimi vücut yapıyor sağlıklı beslenmede bile

Ben ilk kilomu hatırlamıyorum ama 76 falandı sanırım simde 85:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…