Kızlar ya benim bebek 1 kilo bugun doktorda biraz büyük dedi kadın neden böyle dedi oysa burda gösterinden 650 gram eksik bu kari beni biktirdi vala bide cok kilo almisin dedi 2 kilo almisim 1 ay da
Canim doktorunu degismesen bile baska hastaneleri de bir arastir en yakina randevu alabilecegin. Uzak hastane bile olsa bir seferlik gider net boy kilo bilgisi alirsin. Ultrason kagidi da vermiyorlarsa sen not al bir yere. Hatta tavsiyem kontrol edilirken bebegin ekranini vs videoya alman o sirada doktorun soyledikleri de kayda geciyor unutsan bile sonradan acar net ne demis ne dememis bilirsin.
Ben de tatildeyim. Ben almadım. Yüzmek çok iyi geldi, bizim tatilde plansızdı. Ama cok bu almıstım iş yapmaktan. Her işim bıttı. Bebek hazırlığı kışlık cekmece ıcerı dolap içleri herseyı hallettim. Eve supurge tutup sılıp toz alıp cıktım. Tatıl yemın ederim daha az yorucu. Yemek önunde topluma derdı yok. Sadece gereksiz insanların yorumlarına uyuz olup lafı sokuyom. Benım karın kocaman ya ay dogurcam neredeyse ne işin var tatilde.. Bir de 2 erkek cocuk ben olsam evden cıkmam. Ben birini fena haklaıdm. Size ne nedim koca karnımda tasıyan 2 cocuga bakan da benım derdı size düştü. Eşim sağolsun cocuklara oynuyor yuzuyor. Ben de yuzdum ama kendimi yormadan... Valla dogurana kadar keşke tatıl olsa evde daha cok yoruluyom
Bende geldim valizi de aldm tavsiyeler üzerine. Bende cok bunalmistim valla cok iyi geldi. Yolculuk biraz beni yordu 12 saat surdu molalarla beraber ama suya girince gecti hepsi. Benimde bi valiz hazirlamamistim hastane icin onuda bu bahaneyle hazirladm :) kışlıkları Allah bin kere razi olsun elimi vurmadm hep annem yapti. Ben zihnen yorulmustum esim 8 aydir yoktu yanimda çünkü.
Benim ilk hamilelik bana da cok laf eden oluyoda gulup geciyorm alayci bir tebessumle bakyorm cevap bile vermiyorum. Yolda araba zipladikca cocuk duser napar diyeni mi istersin enfeksiyon kaparsn havuzda aman havuz basinda ayagin kayar falan filan.. hayirli soz edene cevao veririm de bunlara hic cevap vermeye bile gerek duymuyorum.
Bol dinlenmeler canm sanada
Cnm kesin bir hata vardr.. Bence doktoru bi tersleyin esinle? Yurtdisinda daha farklidir sistemler.. Yabancisin diye de ilgilenmemis olabilir.. Sen acile biseye bi yere git.. Öğren iyice.. Velev ki kadin dogruyu desin.. En azndan ne oldugunu arastirirlar.. Önlem alirlar.. Yemegine dikkat edersin vsvs..
Ama bence yanlış ölçüm.. Sallamamis doktor.. Fransizlari hiç sevmem.. Aşırı milliyetcidirler.. Iykk..
Canim doktorunu degismesen bile baska hastaneleri de bir arastir en yakina randevu alabilecegin. Uzak hastane bile olsa bir seferlik gider net boy kilo bilgisi alirsin. Ultrason kagidi da vermiyorlarsa sen not al bir yere. Hatta tavsiyem kontrol edilirken bebegin ekranini vs videoya alman o sirada doktorun soyledikleri de kayda geciyor unutsan bile sonradan acar net ne demis ne dememis bilirsin.
Cnm kesin bir hata vardr.. Bence doktoru bi tersleyin esinle? Yurtdisinda daha farklidir sistemler.. Yabancisin diye de ilgilenmemis olabilir.. Sen acile biseye bi yere git.. Öğren iyice.. Velev ki kadin dogruyu desin.. En azndan ne oldugunu arastirirlar.. Önlem alirlar.. Yemegine dikkat edersin vsvs..
Ama bence yanlış ölçüm.. Sallamamis doktor.. Fransizlari hiç sevmem.. Aşırı milliyetcidirler.. Iykk..
Gerçekten öyleler ya acile gitmeye korkuyorum şimdi kanama falan var deyip gitsem en az 6 saat bekleyip muanede aliolar bide alttan bakmaları falan ha doktorum beni hiç alttan bakmadı sizlere bakildimi çatı falan yoksa.erkenmi
Diğer yazdıklarını da okudum da mümkün değil ya. Acilen o doktoru degistirmelisin. üstelik özel diyosun paramla rezil oluyosun resmen. Ayy sinirlendim lütfen kendine ve bebeğine bi iyilik yap bi daha o doktora gitme başka doktora git