2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla instagramda cogul gebelik sayfalarinda yorumlara bakiyorum 25-30 kilo alanlar var.Oyle deyince bisey diyemedim.Zaten dikkat ediyordum.Iyice kistim karbonhidrati
bu kez dikkat edicem derken güçten düşmeyin. :) doktorlar bazen abartabiliyorlar

Ben ilk kilomu hatırlamıyorum ama 76 falandı sanırım simde 85:)
9 kg bence ayına göre normal bende 9 kg aldım totalde mesela şuanda doktorum iyi dedi geçen randevuda randevu sonrası 1 ay geçecek perşembe randevum 1 kg aldım üstüne işte şekerden dolayı çok dikkat ediyorum ama

10 saniye ne yaa bizde özel muanesine gidiyoruz adam her seferinde 20 dk dan fazla bakıp ilgileniyor gerçekten o kadar para veriyorsunuz size bunu yaşatıyor. Benim de 3. doktorum ve iyi ki bu adamı bulmuşum diye dua ediyorum

Berikko ay daha yeni okudum ya hastanedeymişsin geçmişler olsun, ama okuduğum kadarıyla için çok rahat buna çok sevindim ne güzel takip ediyorlar acil durumda Gata çok yakın diye biliyorum numuneye,biraz dinlenmeye bak inşallah son zamanlarda yordular seni

Sagol canim aynen gayet iyi burasi.. Tek basimayim o sıkıyor canimi.. Aksam eşim gelcek.. Ama refakatci de olmuyo sanrm bana.. Operasyon gecirmedgm için.. Anca internet var.. Esime demeyi unuttm kitap getrsn diye unuttm onun haricinde iyi yani.. Doktorlar takip ediyolar.. Sabah kan filan alincak.. Simdilik durum normal.. Bekliyorum

Mutlaka kitap iste canim. Bebekle dogumla ilgili ozellikle kitap okumak icin cok guzel firsat sana

Mutlaka kitap iste canim. Bebekle dogumla ilgili ozellikle kitap okumak icin cok guzel firsat sana

Aynen yarın getirsin diycem zaten.. Baska vakit de gecmez zaten burda.. Sessiz sakin.. Hele şu saatlerde.. Tatilde gibi hissediyorum camdan disari bakinca agaclar yeşil yeşil.. Valla bi tek denizim eksik.. Iki adim ötede ama görünmüyor maalesef

Ben kacirmisim.Yatis yapilmis.Olsun.En guvenli yer hastane boyle durumlarda.Varsin yat.En azindan her degerin kontrol altinda.Insallah boylr normal,stabil devam eder durumun

Ben kacirmisim.Yatis yapilmis.Olsun.En guvenli yer hastane boyle durumlarda.Varsin yat.En azindan her degerin kontrol altinda.Insallah boylr normal,stabil devam eder durumun

Sagol canım.. Insallah 4 hafta dayanirim.. 36 haftayken sonladirilabiliomus çünkü gebelik.. 36yi gorsem yeter.. Ins boyle sorunsuz gecer

Insallah canim durumlarimiz farkli olsa da insallah ben de dayanirim bir 3-4 hafta daha insallah

Dayaniriz insallah.. Dikkat et bebislere sen bisey olmaz.. Doktor kilo aldin diye bisiler demiş.. Bence çok da takma.. Sağlıklı beslen bebisler kilo alsin yeter.. Ne kadar kilo aldigin onemli değil.. Gerci cokta abartma sonra yuruyemezsin allah korusun sen saglikli ye iç yeter bence

Çooooook geçmiş olsun, emin ellerdesin merak etme

Aynen devlette sezeryanda olsa zorunlu olduğu için olacak bu güven verici. Keyfî değil en azından. Arızaya denk geldiysen özelde devlette de yapacak bise yok zaten malesef. Benim hastane de de var bi tane arıza ama benim tercih ettiğim doktor gayet iyi ilgili bıkmadan usanmadan sorularımı cevapliyor hiçte yorulmuyor maşallah ne olursa olsun devlet iyidir bence

Insallah onlar alirlar.Doktor bana yasakladi kilo almayi cok almissin dedi.Kilo almayacaksin bundan sonra dedi.Ekmek,hamurisi,tatli,sekerli tamamen kesiceksin dedi.Onlar alsin diye 3 ana 3 ara ogune basladim resmen.Bu kadar dikkatli yemiyordum.

Bence karbonhidrat değil ama protein kalsiyum falan beslenmeni güzel ye bebeklerin en çok kilo alması gereken dönem sen az yiyeyim derken bebekler az kg alırsa daha kötü olur. Hayır 1 aya Doğum olur diyor doktor 1 ayda al 4 kg daha al en fazla ikiz icin 18 kg da hiç çok değil

Boyunu anlamadım ya eşim de 54 santim dedi diyor ama eşimde hep yanlış anlar bilemedim ki 54 de çok uzun degilmi

Ben oğlumu 40 hafta 52 doğurdum uzun doğdu dediler :)) yanlış anlamış sanırım eşin. Bence yaşadığın ülkede böyle olabilir ama kanama vs demeden biraz agrım var desen yada yediğim Birseyden zehirlendim bebeğe birsey olmuş mu diye tedirginim gibi birsey diyip gitsen çok mu kasarlar orada acaba. Hem icin rahatlar

bende devletten yanayım suan hem tip fakültesine hem devlete gidiyorum dogumda nere gidersem artk :) heryer icin söyleyemem ama.bizim.sehirde özellerde genelde sezaryen ön planda doktorların kolayına geliyor .

Valla benim devlet Hastanesi tövbem var yine kendim ile ilgili seylere gidiyorum ama çocukla ilgili seylerde allah muhtaç etmesin ama gitmem gidemem. Oğlumu öldürüyorlardı daha niceleri de var tabi ama en kötüsü buydu
hastaneden hastahaneye fark ediyor gercekten . bn kızımı daha özel hastaneye götürmedim takiplerini devlette yaptırdım bi iki kere acile gitti özelin o kadar . ama gidesim geliyormu devlete hayır cunku o kadar suriyeli varki bizim milletimizden çoklar aşırı kalabalik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…