2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun

B Biravucmutluluk benimde 26 eylüle verdi ama benim o zaman 39 hafta 2 günlük oluyor sezaryan için geç olur gibi geliyor bu gidişimde sorucam genelde sezaryanı 38de alınıyor diye biliyorum
Bence cok ideal bi hafta ya 1 gunn bile kar onlar icin 9 ay bitimi 38+4 yanılmıyorsam en azindan o süreyi doldurmalı diye dusunuyorm ama suda var son ay gelince hemen dogsun istiyor insan bende aynıydım ne merdivenler ciktim ne hurmalar yedim

Gecmis olsun canim hem sana hem O OZSER0801 e.

Bazi devlet hastaneleri iyi olabilir ama genel olarak durumlari malum. Bu yuzden ozeller nimet bence ne olursa olsun. Tabi hicbirine Allah dusurmesin.

geçmiş olsun canm keske yinede bi tek kullanimlik tozlardan verseydi . idrar yolu enfeksiyonu illet bisi hamileliktw hele gecmek bilmiyo ilk gebeligimde yasadm bn antobiyotik kullanmak zorunda kaldm hatta . sukur bu kez yok enfeksion

Çok geçmiş olsun canım

Eşim e söyledim yarın bi randevu alamaya çalışacak ama o da diyo çok zor randevu vermezler
Canım yabancı ülkede oturdugunu yenı gördum
Hastane konusunda ülkemin göünü seveyım.
Ama moalını bozma kesınlıkle bır yanlış var ölçülerde ne boyu ne kilosu o ölçülerde olamaz.

Aşırı travmatik bi düşüş olmamış.. Bende popo üstü düştüm.. Bence acayip degisik bisey hissetmiosan sorun yoktur.. Yani tansiyon vsvs gibi spesifik seylerde belirgin degisimler yoksa bence sorun yoktur.. Yinede bi acile gitsen iyi olur ama elbette ben popo üstü düştüm dememe ragmen 4 saatte bir kalp atisina baktılar

Valla ben sırf tuvalet temizligi için ozele gidiyorum desem inanir misiniz devlette hele acilde tuvaletler çok fena.. Allahtan şu an kaldığım yerde gayet temiz.. Sırf bu nedenden cikisimi isteyebilirdm bu hastaneden inanir misiniz

çok gecmis olsun

Eylül annesi olacaksınız tarihin belli olması da başka güven sanırım saglıkla gelsin insallah

Kesinlikle nem mahvetti özellikle. Son 1 ay dayan diye kendimi telkin ediyorum sürekli eşimde çık izine diye baskı yapıp duruyor ama evde de dinlenemiyorum ki şimdi oğlum bakıcıya gidiyor okul açılana kadar ben evde olsam bakıcıya göndermem daha çok yorulurum kesin

Oh şükür korktuğumuz gibi birsey çıkmadı geçmiş gitmiş olsun cnm.
Hangi hastaneye gittiniz gerçi bence de çoğu anlattığınız gibi ama aklımızda olsun

B Biravucmutluluk benimde 26 eylüle verdi ama benim o zaman 39 hafta 2 günlük oluyor sezaryan için geç olur gibi geliyor bu gidişimde sorucam genelde sezaryanı 38de alınıyor diye biliyorum

Belki gelişimi gereği demiştir bu haftalardan sonra daha net belli oluyor durum.

Çok haklısın bende diyorum aslında çok şükür kanamam düşük tehlikem açılmam vs olmadı 2. Li test detaylı vs hepsi temiz şükür. Bebeğimiz hiç korkutmadı ama benim icin çok zor geçti. Çok şükür bugünümüze
Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim

@ozser0801canm gecmis olsun iyisindir insalah suan
Gecmis olsun canim hem sana hem O OZSER0801 e.

Bazi devlet hastaneleri iyi olabilir ama genel olarak durumlari malum. Bu yuzden ozeller nimet bence ne olursa olsun. Tabi hicbirine Allah dusurmesin.
O OZSER0801 Allah korumuş şimdi iyice dinlenip at kafandan inşallah

hera01 kötü deneyim olmuş ama yine de iyi ki gitmişsin aklında kalmamış olur çok da zorlamadan hafifleyip biter gider inşallah
Çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim kızlar Duş ağlama ve bebeğin hareketlerini hissedince uyuyup kalmısım.İyiyim şimdi. Kötü düşmedim şükür. Ama insan korkuyor valla.

çok gecmis olsun

Teşekkür ederim

Haftaya eylül artık düşer insallah. Çok amin

Bende bacaklarımı ayaklarımı buz gibi sular ile yıkıyorum sürekli. Hem ödemi iner hem ferahlarım diye. Yarım saat faydası var yok ama

Gerçekten çok önemli ama
Sana da çok geçmiş olsun canım benim yeni açılan gop fizik tedaviye gittim

Gerçekten çok önemli ama

Sana da çok geçmiş olsun canım benim yeni açılan gop fizik tedaviye gittim

Sagol cnm. Yaa bizim evin altında o hastane. Ben de fizik tedavi hastanesinin üst tarafında Seçkinler Safir evlerindeyim. O hastanede Güray Tuna diye bir doktor var çok iyi eskiden Gop şafaktaydı. Onun icin hastaneyi met ediyorlardı bende yeni hastane aslında çok kötü değildir diyordum meğer kötüymüş. Aman temiz yer bırakmadılar..

aynen suriyeliler sağolsun heryerde olup bir de pis oldukları için temiz bir yer kalmıyor. dışardan baktığında hastane büyük temiz bişeye benziyor içeri girince kötü olduğunu anlıyorsun ya da özel ile başlayınca devlet kötü geliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…