Çok geçmiş olsunÇıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı(
Bence cok ideal bi hafta ya 1 gunn bile kar onlar icin 9 ay bitimi 38+4 yanılmıyorsam en azindan o süreyi doldurmalı diye dusunuyorm ama suda var son ay gelince hemen dogsun istiyor insan bende aynıydım ne merdivenler ciktim ne hurmalar yedimB Biravucmutluluk benimde 26 eylüle verdi ama benim o zaman 39 hafta 2 günlük oluyor sezaryan için geç olur gibi geliyor bu gidişimde sorucam genelde sezaryanı 38de alınıyor diye biliyorum
Teşekkürler kızlar nst sonuçlarında sancı cıktı ama çok fazla değil dedi bu doğuma hazırlık kasilmalariumis merak etme açıklık yok dedi idrar yollarında sorun var ama ilaç kullanmayalım bol bol su iç geçer dedi bu arada devlet hastanesine gittim acile suriyelilerden geçilmiyor hemşireler bi koşuşturmaca için de 1 saat falan kaldım 4 kişiye sezeryan dediler 1 i 25 haftalık hamileydi onu da başka yere sevk ettiler baya kötü bir deneyim oldu benim için hastane pis odalar temizlenmemiş çok kötüydü yani istanbul için devlet hastanesi o kadar kötü ki anlatamam size
geçmiş olsun canm keske yinede bi tek kullanimlik tozlardan verseydi . idrar yolu enfeksiyonu illet bisi hamileliktw hele gecmek bilmiyo ilk gebeligimde yasadm bn antobiyotik kullanmak zorunda kaldm hatta . sukur bu kez yok enfeksionTeşekkürler kızlar nst sonuçlarında sancı cıktı ama çok fazla değil dedi bu doğuma hazırlık kasilmalariumis merak etme açıklık yok dedi idrar yollarında sorun var ama ilaç kullanmayalım bol bol su iç geçer dedi bu arada devlet hastanesine gittim acile suriyelilerden geçilmiyor hemşireler bi koşuşturmaca için de 1 saat falan kaldım 4 kişiye sezeryan dediler 1 i 25 haftalık hamileydi onu da başka yere sevk ettiler baya kötü bir deneyim oldu benim için hastane pis odalar temizlenmemiş çok kötüydü yani istanbul için devlet hastanesi o kadar kötü ki anlatamam size
Çok geçmiş olsun canımBacağım sisiyor az yürüyüp ödemi atayım dedim evin karşısında park var çıktım yürüyüşe 15 dk yürümemiştim daha kendimi yerde buldum gözüm karardı baya 2-80 serildim yere( eve geldim duş aldım çikolata yedim kızın hareketlerini hissetmeye çalışıyorum çocuğum da anlamadı karnımda ne olduğunu
Canım yabancı ülkede oturdugunu yenı gördumEşim e söyledim yarın bi randevu alamaya çalışacak ama o da diyo çok zor randevu vermezler
Çıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı(
Teşekkürler kızlar nst sonuçlarında sancı cıktı ama çok fazla değil dedi bu doğuma hazırlık kasilmalariumis merak etme açıklık yok dedi idrar yollarında sorun var ama ilaç kullanmayalım bol bol su iç geçer dedi bu arada devlet hastanesine gittim acile suriyelilerden geçilmiyor hemşireler bi koşuşturmaca için de 1 saat falan kaldım 4 kişiye sezeryan dediler 1 i 25 haftalık hamileydi onu da başka yere sevk ettiler baya kötü bir deneyim oldu benim için hastane pis odalar temizlenmemiş çok kötüydü yani istanbul için devlet hastanesi o kadar kötü ki anlatamam size
Çıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı(
Benim doktor doğum tarihini 26 Eylül olarak belirledi 38 hafta bir günlük oluyorum o zaman . Yani tam bı ayım kaldı. Bu ara çok bunaldim biran önce bı ay geçse kuzuma kavuşsam diye dua ediyorum artk son zamanlar hem sıcaklar hem ağrılar çok bunaldim birde insanlara hiç tahmmulum kalmadı.
Çok çok zor bu sene çok sıcak çok bunaldik hepimiz tek başına dışarı çıkmıyorum artk ben guvenemiyoum kendime yanımda dört yaşında oğlum var sahip olamam diye korkuyorum . Haftasonu eşimle çıkıyoruz sadece
B Biravucmutluluk benimde 26 eylüle verdi ama benim o zaman 39 hafta 2 günlük oluyor sezaryan için geç olur gibi geliyor bu gidişimde sorucam genelde sezaryanı 38de alınıyor diye biliyorum
Sıkmayın canınızı ben her zaman benden daha kötü durumda olanları düşünüyorum bu günüme şükür diyorum.
Ödemelerinizin nedeni muhtemelen bebek artık ana damarlara daha çok baskı yapıyo ondan kaynaklaniyodur. Solunuza doğru uzanıp dinlenin . Bacak aranıza kesinlikle uzanırken, uyurken yastık koyun . Belinizin üzerindeki yükü alır ve damarlar üzerindeki baskıyı azaltır bu da sizi rahatlatabilir.
Çok geçmiş olsun
@ozser0801canm gecmis olsun iyisindir insalah suan
Çok geçmiş olsun canım
Aşırı travmatik bi düşüş olmamış.. Bende popo üstü düştüm.. Bence acayip degisik bisey hissetmiosan sorun yoktur.. Yani tansiyon vsvs gibi spesifik seylerde belirgin degisimler yoksa bence sorun yoktur.. Yinede bi acile gitsen iyi olur ama elbetteben popo üstü düştüm dememe ragmen 4 saatte bir kalp atisina baktılar
çok gecmis olsun
Günaydııııın
Şu sıcaklar gerçekten nefes aldırmıyor...
Gece kaç kere kalkıp buz gibi suyla bacaklarımı elimi yüzümü yıkadım. Bir an önce havalar soğusa keşke
Toplu dua edelim hamile duası kabul olur derler.
Gerçekten çok önemli amaValla ben sırf tuvalet temizligi için ozele gidiyorum desem inanir misinizdevlette hele acilde tuvaletler çok fena.. Allahtan şu an kaldığım yerde gayet temiz.. Sırf bu nedenden cikisimi isteyebilirdm bu hastaneden inanir misiniz
Sana da çok geçmiş olsun canım benimEylül annesi olacaksınız tarihin belli olması da başka güven sanırım saglıkla gelsin insallah
Kesinlikle nem mahvetti özellikle. Son 1 ay dayan diye kendimi telkin ediyorum sürekli eşimde çık izine diye baskı yapıp duruyor ama evde de dinlenemiyorum kişimdi oğlum bakıcıya gidiyor okul açılana kadar ben evde olsam bakıcıya göndermem daha çok yorulurum kesin
Oh şükür korktuğumuz gibi birsey çıkmadı geçmiş gitmiş olsun cnm.
Hangi hastaneye gittiniz gerçi bence de çoğu anlattığınız gibi ama aklımızda olsun
Belki gelişimi gereği demiştir bu haftalardan sonra daha net belli oluyor durum.
Çok haklısın bende diyorum aslında çok şükür kanamam düşük tehlikem açılmam vs olmadı 2. Li test detaylı vs hepsi temiz şükür. Bebeğimiz hiç korkutmadı ama benim icin çok zor geçti. Çok şükür bugünümüze
Teşekkür ederim
Gerçekten çok önemli ama
Sana da çok geçmiş olsun canım benimyeni açılan gop fizik tedaviye gittim
aynen suriyeliler sağolsun heryerde olup bir de pis oldukları için temiz bir yer kalmıyor. dışardan baktığında hastane büyük temiz bişeye benziyor içeri girince kötü olduğunu anlıyorsun ya da özel ile başlayınca devlet kötü geliyor bilmiyorumSagol cnm. Yaa bizim evin altında o hastane. Ben de fizik tedavi hastanesinin üst tarafında Seçkinler Safir evlerindeyim. O hastanede Güray Tuna diye bir doktor var çok iyi eskiden Gop şafaktaydı. Onun icin hastaneyi met ediyorlardı bende yeni hastane aslında çok kötü değildir diyordum meğer kötüymüş. Aman temiz yer bırakmadılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?