2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim

bayilcak gbi hissediyorum kendimi gerçekten çok asiri sicak insallah soğur havalar eylul ayına geçiyoruz az serinlese bari nefes alsak

Gumus kapaklar oneriliyor. Birkac forumda okudum dogumdan once kullanmaya baslamislar ve faydasini gormusler. Ben de bir iki haftaya kullanmaya baslarim. Gogusler ara ara hep kasiniyor benim de. Bir de mumsy natural gogus ucu bakim kremi aldim lansinohun yaninda. O da tavsiye edilmis. Tabi bu tarz kremler cok ucuz degil.

Ben ilk hamilelikte 1 ay önceden başladım ama yine de 9 ay kanlı içti sütü kimi bünye de olmayınca olmuyor yani. Bu kez bi vitamin duydum ilk emzirme öncesi sürüyormuşsun fayda ediyormuş falan onu deneyeceğim öncesinde krem denemeyeceğim. Benimde kasıntılar başladı normal sanırım

Eklentiler

• 3BD8FC43-3C2F-4D5E-A860-FC116E99CD83.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 42
Gümüş kapakları almaya bi ara baya niyetlendim ama sonra daha uygun bir sürü şey yapabilirim diye düşündüm ve almaktan vazgeçtim. Yine de aklımın bir köşesinde var teşekkürler
Bu kapsülü de bi araştırayım. Zaten amaç nemlendirmek inşallah en fayfalisini buluruz. Teşekkürler

Dayanamadım hastaneye geldim açıklık yok nst sonuçlarına bakacaklar birazdan bi de idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş o sanci yapar dedi
İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir canım geçmiş olsun bol bol su iç kültür testi yaptır için rahat etsin bakteri yoksa can sıkacak bir şey yok varsa da tek kullanımlık ilaç veriyorlar geçiyor
Geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş ödemin tansiyon problemin varsa yürüyüşlerde en azından yanında biri olsun koluna girerek yürü derim
Lansinoh bu konuda çok iyi diye biliyorum canım biraz yüksek fiyatlar ama sonuçta ilk zamanlar ve bu dönemler sürülüyor çok gitmeyecektir
Bunu bende gördüm krem daha kolayıma gelir gibi geliyor ama alacağım yanımda bulunsun buda nasipse

ben bir aydır bunu kullanıyorum canım kaşıntı arada oluyor ama yara olmadı iyi geldi

Canım geçmiş olsun

Bu gumus kapaklara cogu kisi hayat kurtarici demis. Insallah oyle olur. Bana 1 yetmedi 2 almis oldum once silverette aldim daha sonra silver moon markasinin 999 ayar gumus oldugunu ogrendim bir de ondan aldim

Ben lansinoh kullanmıştım gende 1 ay önce başladım fayda etmedi sonra kim ne krem verdiyse kullandım bana mısın demedi bünye meselesi herhalde. Tahin yağı susam yağı zeytinyağı ayva çekirdeği jeli hepsini hepisini denedim ama oldu bi kere 9 ay o süt kanlıydı (

Bu kez bu vitamin kapsüllerini deneyeceğim krem almadım olacaksa olacak çünkü yine biliyorum.

Canım geçmiş olsun

Sağol cnm teşekkür ederim

Ben iki seferdir dustan sonra lansinoh sürdüm.. Vucudumun heryeri kasiniyordu ama meme ucum kasinmiyordu inanir misiniz gecenlerde kasinmaya başladı.. Bende sürdüm biraz.. Gercekten nemlendiriyor.. Duş iznine gidersem eve yine sürcem.

Ben lansinoh krem aldım . Doğuma 1 ay kala nemlendirmeye başlıcam .
Ama göbeğimde hep zeytınyağı kullandım . Şuanda göbeği yağlarken göğüslerimede sürüyorum

Yalnız şu var ilk emzirme çok önemli bebeğin memeyi güzel tutması.
Eğer bir kere yara olursa asla yarayı kapatamazsın .
Kremledikten sonra ve emzirmeden sonra mutlaka kalkan gibi birşeyle kapat. Göğüs uçların kıyfetlerine südyenine temas etmesin

Anladım canım bünyeden bünyeye cidden değişiyor herkeste farklı durumlar oluşuyor inşallah kimse de çok yaralar oluşmaz

Valla göğüs kalkanı aldım henüz krem vs bişey almadım . Zeytinyağını öylece sürüp yediriyim mi yoksa zeytinyağını sürüp göğüs kalkaniyla çekene kadar bekletsem mi ? Kafamda farklı teknikler de var ama bilemedim.

Zeytinyağını sür emdir ama göğüslerini çok sıkma olur mu . Daha sonra kalkanı takarsın nemli kalsın .
Günde 2 kere tekrarla bunu inşallaj yara olmaz göğüslerimizde güzelce emziririz .

Ben hamilelik boyunca karnıma kakao yağı ben Hindistan cevizi yağını karıştırıp sürdüm. Çatlağım şimdiye kadar olmadı çok şükür. Göğüslerim kaşınınca da sürdüm kaşıntısı geçti hep. Ama biraz fazla masaj yaparsam süt geliyor, sadece sürüp bırakıyorum. Kakao yağı çatlaklara iyi geliyormuş, hindistan cevizi yağı da nemli tutuyor şimdilik işimi görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…