bayilcak gbi hissediyorum kendimiGünaydııııın ☀☀
Şu sıcaklar gerçekten nefes aldırmıyor...
Gece kaç kere kalkıp buz gibi suyla bacaklarımı elimi yüzümü yıkadım. Bir an önce havalar soğusa keşke
Toplu dua edelim hamile duası kabul olur derler.
Hanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim
Hanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim
Gümüş kapakları almaya bi ara baya niyetlendim ama sonra daha uygun bir sürü şey yapabilirim diye düşündüm ve almaktan vazgeçtim. Yine de aklımın bir köşesinde varGumus kapaklar oneriliyor. Birkac forumda okudum dogumdan once kullanmaya baslamislar ve faydasini gormusler. Ben de bir iki haftaya kullanmaya baslarim. Gogusler ara ara hep kasiniyor benim de. Bir de mumsy natural gogus ucu bakim kremi aldim lansinohun yaninda. O da tavsiye edilmis. Tabi bu tarz kremler cok ucuz degil.
Bu kapsülü de bi araştırayım. Zaten amaç nemlendirmek inşallah en fayfalisini buluruz. TeşekkürlerBen ilk hamilelikte 1 ay önceden başladım ama yine de 9 ay kanlı içti sütü kimi bünye de olmayınca olmuyor yani. Bu kez bi vitamin duydum ilk emzirme öncesi sürüyormuşsun fayda ediyormuş falan onu deneyeceğim öncesinde krem denemeyeceğim. Benimde kasıntılar başladı normal sanırım
İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir canım geçmiş olsun bol bol su iç kültür testi yaptır için rahat etsin bakteri yoksa can sıkacak bir şey yok varsa da tek kullanımlık ilaç veriyorlar geçiyorDayanamadım hastaneye geldim açıklık yok nst sonuçlarına bakacaklar birazdan bi de idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş o sanci yapar dedi
Geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş ödemin tansiyon problemin varsa yürüyüşlerde en azından yanında biri olsun koluna girerek yürü derimBacağım sisiyor az yürüyüp ödemi atayım dedim evin karşısında park var çıktım yürüyüşe 15 dk yürümemiştim daha kendimi yerde buldum gözüm karardı baya 2-80 serildim yere( eve geldim duş aldım çikolata yedim kızın hareketlerini hissetmeye çalışıyorum çocuğum da anlamadı karnımda ne olduğunu
Lansinoh bu konuda çok iyi diye biliyorum canım biraz yüksek fiyatlar ama sonuçta ilk zamanlar ve bu dönemler sürülüyor çok gitmeyecektirHanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim
Bunu bende gördüm krem daha kolayıma gelir gibi geliyor ama alacağım yanımda bulunsun buda nasipseBen ilk hamilelikte 1 ay önceden başladım ama yine de 9 ay kanlı içti sütü kimi bünye de olmayınca olmuyor yani. Bu kez bi vitamin duydum ilk emzirme öncesi sürüyormuşsun fayda ediyormuş falan onu deneyeceğim öncesinde krem denemeyeceğim. Benimde kasıntılar başladı normal sanırım
ben bir aydır bunu kullanıyorum canım kaşıntı arada oluyor ama yara olmadı iyi geldiHanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim
Canım geçmiş olsunSagol cnm. Yaa bizim evin altında o hastane. Ben de fizik tedavi hastanesinin üst tarafında Seçkinler Safir evlerindeyim. O hastanede Güray Tuna diye bir doktor var çok iyi eskiden Gop şafaktaydı. Onun icin hastaneyi met ediyorlardı bende yeni hastane aslında çok kötü değildir diyordum meğer kötüymüş. Aman temiz yer bırakmadılar..
Gümüş kapakları almaya bi ara baya niyetlendim ama sonra daha uygun bir sürü şey yapabilirim diye düşündüm ve almaktan vazgeçtim. Yine de aklımın bir köşesinde varteşekkürler
Bu kapsülü de bi araştırayım. Zaten amaç nemlendirmek inşallah en fayfalisini buluruz. Teşekkürler
Şuan bende de yara yok ilerde olmasın diye önlem almak istiyorum. Teşekkür ederim incelicem bunu daben bir aydır bunu kullanıyorum canım kaşıntı arada oluyor ama yara olmadı iyi geldi Eki Görüntüle 2302010
İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir canım geçmiş olsun bol bol su iç kültür testi yaptır için rahat etsin bakteri yoksa can sıkacak bir şey yok varsa da tek kullanımlık ilaç veriyorlar geçiyor
Geçmiş olsun canım şükür bir şey yokmuş ödemin tansiyon problemin varsa yürüyüşlerde en azından yanında biri olsun koluna girerek yürü derim
Lansinoh bu konuda çok iyi diye biliyorum canım biraz yüksek fiyatlar ama sonuçta ilk zamanlar ve bu dönemler sürülüyor çok gitmeyecektir
Bunu bende gördüm krem daha kolayıma gelir gibi geliyor ama alacağım yanımda bulunsun buda nasipse
Canım geçmiş olsun
Ben lansinoh krem aldım . Doğuma 1 ay kala nemlendirmeye başlıcam .Hanımlar göğüslerim aşırı kaşınıyor, zaman zaman ucunda iğne batması gibi oluyo belli ki süt kanalları çalışmaya başlıyo. Ben meme ucu nemlendirmesine baslicam . Başta lanolinli kremlere baktım ama bu meme ucu kremlerini biraz pahalı buldum ve zeytinyağı ile nemlendirmeye karar verdim. Sizin yaptığınız özel bişeyler var mı? Kremler de olur doğal yöntemler de olur paylaşalım da göğüs yaralariyla ugrasmayalim
Anladım canım bünyeden bünyeye cidden değişiyor herkeste farklı durumlar oluşuyor inşallah kimse de çok yaralar oluşmazBen lansinoh kullanmıştım gende 1 ay önce başladım fayda etmedi sonra kim ne krem verdiyse kullandım bana mısın demedi bünye meselesi herhalde. Tahin yağı susam yağı zeytinyağı ayva çekirdeği jeli hepsini hepisini denedim ama oldu bi kere 9 ay o süt kanlıydı(
Bu kez bu vitamin kapsüllerini deneyeceğim krem almadım olacaksa olacak çünkü yine biliyorum.
Sağol cnm teşekkür ederim
Valla göğüs kalkanı aldım henüz krem vs bişey almadım . Zeytinyağını öylece sürüp yediriyim mi yoksa zeytinyağını sürüp göğüs kalkaniyla çekene kadar bekletsem mi ? Kafamda farklı teknikler de var ama bilemedim.Ben lansinoh krem aldım . Doğuma 1 ay kala nemlendirmeye başlıcam .
Ama göbeğimde hep zeytınyağı kullandım . Şuanda göbeği yağlarken göğüslerimede sürüyorum
Yalnız şu var ilk emzirme çok önemli bebeğin memeyi güzel tutması.
Eğer bir kere yara olursa asla yarayı kapatamazsın .
Kremledikten sonra ve emzirmeden sonra mutlaka kalkan gibi birşeyle kapat. Göğüs uçların kıyfetlerine südyenine temas etmesin
Zeytinyağını sür emdir ama göğüslerini çok sıkma olur mu . Daha sonra kalkanı takarsın nemli kalsın .Valla göğüs kalkanı aldım henüz krem vs bişey almadım . Zeytinyağını öylece sürüp yediriyim mi yoksa zeytinyağını sürüp göğüs kalkaniyla çekene kadar bekletsem mi ? Kafamda farklı teknikler de var ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?