2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kız migdeme falan hortum atarlar bu sefer geçti diyemem bide daha önce acilde bana adet kanamasından acile.gelmeyin demişti çok bozulmuştum

o zaman Allah muhtaç etmesin diyelm :)

Senin sanssizligin degil canim yurt disinda genelde dr boyle sen icini ferah tut normadir kilosuda bi yanlislik olmus kesin belki kelimeleride kacirmis olabilirsin tam dili bilmiyorsan uzulme hic
Ben anlamadım diye eşime tekrar doldurdum o da tekrar söyledi bilemedim inşallah yanlış söylemiştir canm

Eşim gelince sordum bu ladin ultrasondan anlamiyomus

Çünkü o kadar dolu ki jinekologlar hasta almiolar hatta iyi doktorların geneli artık akrabası aracılığıyla gelenlere bakıyor yeni kayıt almiolar bide doktor sayıca az turkiyeye gore

Ee noolcak boyle yani.. Bi çözümü olmali.. O zmn bi nedenlerle acile gitcen sürekli.. Orada muayene olcan avrupada boyle bi durum tuhaf yani

Bacağım sisiyor az yürüyüp ödemi atayım dedim evin karşısında park var çıktım yürüyüşe 15 dk yürümemiştim daha kendimi yerde buldum gözüm karardı baya 2-80 serildim yere ( eve geldim duş aldım çikolata yedim kızın hareketlerini hissetmeye çalışıyorum çocuğum da anlamadı karnımda ne olduğunu

Canım çok geçmiş olsun evde ayak sismeleri için oturduğunuz yerden de bileklerinjzi çevirmeniz çok etkili olurmuş. Meleğiniz için endişelenmeyin eğer direkt yüz üstü dusmediyseniz ya da yüz üstü düşerken kollarinizla biraz da olsa destek yapamadiysaniz acile gidin ama diğer durumlarda içiniz rahat olsun trafik kazalarında bile meleklerimiz sağlam oluyo. Allah beterinden korusun. Yalnız yürüyüşe çıkmayın. Eğer tansiyon düşüklüğü sorunu varsa tuzlu ayran için dicem ama ödemeniz varmış . Ayaklarınızı yukarı kaldırın hem odemlere iyi gelir hem de tansiyonunuz düzelir . Eğer ayağınız takildiysa sadece dediğim gibi yalnız olmayın ve hava karardığında ya çıkmamak ya da yürümek için özel yapılmış alanları tercih etmek gerek

Çıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı (

senin haftan da öndeymiş benden 50 günün kalmis
Benim doktor doğum tarihini 26 Eylül olarak belirledi 38 hafta bir günlük oluyorum o zaman . Yani tam bı ayım kaldı. Bu ara çok bunaldim biran önce bı ay geçse kuzuma kavuşsam diye dua ediyorum artk son zamanlar hem sıcaklar hem ağrılar çok bunaldim birde insanlara hiç tahmmulum kalmadı.

Çok çok zor bu sene çok sıcak çok bunaldik hepimiz tek başına dışarı çıkmıyorum artk ben guvenemiyoum kendime yanımda dört yaşında oğlum var sahip olamam diye korkuyorum . Haftasonu eşimle çıkıyoruz sadece

İnşallah hemen geçecek bir durumdur bizi de haberdar et
bende devletten yanayım suan hem tip fakültesine hem devlete gidiyorum dogumda nere gidersem artk :) heryer icin söyleyemem ama.bizim.sehirde özellerde genelde sezaryen ön planda doktorların kolayına geliyor .
Ay o idrar yollarından ben de kurtulamadım yine bakteri çıktı, sana da geçmiş oldun canım, sancı çıkmaz inşallah
Bende merak ettim valla hera01 .
Teşekkürler kızlar nst sonuçlarında sancı cıktı ama çok fazla değil dedi bu doğuma hazırlık kasilmalariumis merak etme açıklık yok dedi idrar yollarında sorun var ama ilaç kullanmayalım bol bol su iç geçer dedi bu arada devlet hastanesine gittim acile suriyelilerden geçilmiyor hemşireler bi koşuşturmaca için de 1 saat falan kaldım 4 kişiye sezeryan dediler 1 i 25 haftalık hamileydi onu da başka yere sevk ettiler baya kötü bir deneyim oldu benim için hastane pis odalar temizlenmemiş çok kötüydü yani istanbul için devlet hastanesi o kadar kötü ki anlatamam size

Sıkmayın canınızı ben her zaman benden daha kötü durumda olanları düşünüyorum bu günüme şükür diyorum.
Ödemelerinizin nedeni muhtemelen bebek artık ana damarlara daha çok baskı yapıyo ondan kaynaklaniyodur. Solunuza doğru uzanıp dinlenin . Bacak aranıza kesinlikle uzanırken, uyurken yastık koyun . Belinizin üzerindeki yükü alır ve damarlar üzerindeki baskıyı azaltır bu da sizi rahatlatabilir.

hepimiz öyleyiz suan eminim esim bise demesin hemen carliyorum. :) elimde değil tahammül kalmadi sıcaklar ağrılar. ne güzel ama tam bir ayin kalmis bnm daha cok hele ki normal beklenicek artik 40 da mi dogar ne zaman dogarsa valla son ay ck zor yatsan yatilmiyo otursan oturulmuyo kizimda 38 de artk dogsun diye dua ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…