Kız migdeme falan hortum atarlar bu sefer geçti diyemem bide daha önce acilde bana adet kanamasından acile.gelmeyin demişti çok bozulmuştumBence karbonhidrat değil ama protein kalsiyum falan beslenmeni güzel ye bebeklerin en çok kilo alması gereken dönem sen az yiyeyim derken bebekler az kg alırsa daha kötü olur. Hayır 1 aya Doğum olur diyor doktor 1 ayda al 4 kg daha al en fazla ikiz icin 18 kg da hiç çok değil
Ben oğlumu 40 hafta 52 doğurdum uzun doğdu dediler :)) yanlış anlamış sanırım eşin. Bence yaşadığın ülkede böyle olabilir ama kanama vs demeden biraz agrım var desen yada yediğim Birseyden zehirlendim bebeğe birsey olmuş mu diye tedirginim gibi birsey diyip gitsen çok mu kasarlar orada acaba. Hem icin rahatlar
Bakalım yarim her yeri denicek eşim randevunicinBencede bi devlete git kilosunu yanlis soylemia olabilir 1 kilo az bile benim30 haftada 1350 idi
Eşim e söyledim yarın bi randevu alamaya çalışacak ama o da diyo çok zor randevu vermezler
o zaman Allah muhtaç etmesin diyelm :)Anadolu yakası tecrübem yok benimde ama çok cektim bide 25 yasında ilk anneliğimdi ne acımasız hasta bakıcı hemşire doktorlara denk geldim. Çocuklara eşya muamelesi gibi damar yolu açmaya çalışanı mı dersin. Anneler lohusa tecrübesiz hor görüp bağırıp ezmeler.. pisliklerdibi tane erkek hemşire vardı valla bi onu insan gördüm digerleri robot gibi ruhsuzlardı.
Valla diyorum ya hani teşhisi konmuş bi hastalığım icin ilaç yazılacak ise ona giderim belki ama çocuğumu getirmem aslaallah düşürmesin
Ben anlamadım diye eşime tekrar doldurdum o da tekrar söyledi bilemedim inşallah yanlış söylemiştir canmSenin sanssizligin degil canim yurt disinda genelde dr boyle sen icini ferah tut normadir kilosuda bi yanlislik olmus kesin belki kelimeleride kacirmis olabilirsin tam dili bilmiyorsan uzulme hic
Eşim gelince sordum bu ladin ultrasondan anlamiyomusAllah vicdan merhamet versin ne diyim. Ben en başından beri devlet Hastanesi'ne gidiyorum ilk gittiğim doktordan sonra 3 dr andaha gittim şikayetçi değildim ama denemiş olmak istedim sonra baktım ilk doktorum süper. Onda devam ediyorum. Bazen 5 tane ultrason görüntüsü veriyo genelde 3 tane veriyo. Her seferinde saçlarından ayak tırnağına kadar anlatıyo bağırsak tüm iç organlar vs. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Ben de en başından beri devlette takip ediliyorum . Doktorumdan da çok memnunum . Başlarda oldukça riskli durumlar yaşadık,kanamam oldu ben de yattım. O zaman net bi şekilde devlette doğum yapmaya karar verdim eşim hep özel istiyodu ben o müdahalelerden sonra kesinlikle devlet dedim. Ayrıca doktorum ebeler temizlikcisinden yemek dagitanina kadar hepsi çok iyidi.
Çünkü o kadar dolu ki jinekologlar hasta almiolar hatta iyi doktorların geneli artık akrabası aracılığıyla gelenlere bakıyor yeni kayıt almiolar bide doktor sayıca az turkiyeye goreAllah allah niye vermiyorlar yaa.. Ne tuhafmis
Çünkü o kadar dolu ki jinekologlar hasta almiolar hatta iyi doktorların geneli artık akrabası aracılığıyla gelenlere bakıyor yeni kayıt almiolar bide doktor sayıca az turkiyeye gore
Kız migdeme falan hortum atarlar bu sefer geçti diyemem bide daha önce acilde bana adet kanamasından acile.gelmeyin demişti çok bozulmuştum
o zaman Allah muhtaç etmesin diyelm :)
Canım çok geçmiş olsun evde ayak sismeleri için oturduğunuz yerden de bileklerinjzi çevirmeniz çok etkili olurmuş. Meleğiniz için endişelenmeyin eğer direkt yüz üstü dusmediyseniz ya da yüz üstü düşerken kollarinizla biraz da olsa destek yapamadiysaniz acile gidin ama diğer durumlarda içiniz rahat olsun trafik kazalarında bile meleklerimiz sağlam oluyo. Allah beterinden korusun. Yalnız yürüyüşe çıkmayın. Eğer tansiyon düşüklüğü sorunu varsa tuzlu ayran için dicem ama ödemeniz varmış . Ayaklarınızı yukarı kaldırın hem odemlere iyi gelir hem de tansiyonunuz düzelir . Eğer ayağınız takildiysa sadece dediğim gibi yalnız olmayın ve hava karardığında ya çıkmamak ya da yürümek için özel yapılmış alanları tercih etmek gerekBacağım sisiyor az yürüyüp ödemi atayım dedim evin karşısında park var çıktım yürüyüşe 15 dk yürümemiştim daha kendimi yerde buldum gözüm karardı baya 2-80 serildim yere( eve geldim duş aldım çikolata yedim kızın hareketlerini hissetmeye çalışıyorum çocuğum da anlamadı karnımda ne olduğunu
Canım çok geçmiş olsun evde ayak sismeleri için oturduğunuz yerden de bileklerinjzi çevirmeniz çok etkili olurmuş. Meleğiniz için endişelenmeyin eğer direkt yüz üstü dusmediyseniz ya da yüz üstü düşerken kollarinizla biraz da olsa destek yapamadiysaniz acile gidin ama diğer durumlarda içiniz rahat olsun trafik kazalarında bile meleklerimiz sağlam oluyo. Allah beterinden korusun. Yalnız yürüyüşe çıkmayın. Eğer tansiyon düşüklüğü sorunu varsa tuzlu ayran için dicem ama ödemeniz varmış . Ayaklarınızı yukarı kaldırın hem odemlere iyi gelir hem de tansiyonunuz düzelir . Eğer ayağınız takildiysa sadece dediğim gibi yalnız olmayın ve hava karardığında ya çıkmamak ya da yürümek için özel yapılmış alanları tercih etmek gerek
Benim doktor doğum tarihini 26 Eylül olarak belirledi 38 hafta bir günlük oluyorum o zaman . Yani tam bı ayım kaldı. Bu ara çok bunaldim biran önce bı ay geçse kuzuma kavuşsam diye dua ediyorum artk son zamanlar hem sıcaklar hem ağrılar çok bunaldim birde insanlara hiç tahmmulum kalmadı.senin haftan da öndeymiş benden 50 günün kalmis
Çok çok zor bu sene çok sıcak çok bunaldik hepimiz tek başına dışarı çıkmıyorum artk ben guvenemiyoum kendime yanımda dört yaşında oğlum var sahip olamam diye korkuyorum . Haftasonu eşimle çıkıyoruz sadeceÇıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı(
İnşallah hemen geçecek bir durumdur bizi de haberdar et
bende devletten yanayım suan hem tip fakültesine hem devlete gidiyorum dogumda nere gidersem artk :) heryer icin söyleyemem ama.bizim.sehirde özellerde genelde sezaryen ön planda doktorların kolayına geliyor .
Ay o idrar yollarından ben de kurtulamadım yine bakteri çıktı, sana da geçmiş oldun canım, sancı çıkmaz inşallah
Valla bana normalde kendi camasirlarimizi makineye atıp asmak ağır geliyo şuan . Daha melegimin temiz kıyafetlerini bile yıkamadım . Hal böyleyken bekletilmemesi gereken çamaşırlar statüsüne girer onlar ve sanırım hiç yapabileceğim bişey değil.
Son durum nedir merak ettim. İnşallah her şey yolundadır
Teşekkürler kızlar nst sonuçlarında sancı cıktı ama çok fazla değil dedi bu doğuma hazırlık kasilmalariumis merak etme açıklık yok dedi idrar yollarında sorun var ama ilaç kullanmayalım bol bol su iç geçer dedi bu arada devlet hastanesine gittim acile suriyelilerden geçilmiyor hemşireler bi koşuşturmaca için de 1 saat falan kaldım 4 kişiye sezeryan dediler 1 i 25 haftalık hamileydi onu da başka yere sevk ettiler baya kötü bir deneyim oldu benim için hastane pis odalar temizlenmemiş çok kötüydü yani istanbul için devlet hastanesi o kadar kötü ki anlatamam sizeBende merak ettim vallahera01 .
Sıkmayın canınızı ben her zaman benden daha kötü durumda olanları düşünüyorum bu günüme şükür diyorum.Çıkmadan ölçtüm 9/5 Dü tansiyon ama çok sisiyor bacaklarım diye tuza dikkat ediyordum bu ara. Eşim gelirdi normalde ama oğlum uyudu onunla evde kalsın dedim anlık oldu bi anda buldum kendimi yerde. Sol tarafımın üstüne düştüm. Dizim el bileğim sisti biraz ama karnımda kızım oynamaya başladı çok şükür eve geldim sinirlerim boşaldı herhalde başladım aglamaya. Gerçekten son zamanlar çok geçmeye başladı(
hepimiz öyleyiz suan eminim esim bise demesin hemen carliyorum. :) elimde değil tahammül kalmadi sıcaklar ağrılar. ne güzel ama tam bir ayin kalmis bnm daha cok hele ki normal beklenicek artik 40 da mi dogar ne zaman dogarsa valla son ay ck zor yatsan yatilmiyo otursan oturulmuyo kizimda 38 de artk dogsun diye dua ediyordumBenim doktor doğum tarihini 26 Eylül olarak belirledi 38 hafta bir günlük oluyorum o zaman . Yani tam bı ayım kaldı. Bu ara çok bunaldim biran önce bı ay geçse kuzuma kavuşsam diye dua ediyorum artk son zamanlar hem sıcaklar hem ağrılar çok bunaldim birde insanlara hiç tahmmulum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?