2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dayanamadım hastaneye geldim açıklık yok nst sonuçlarına bakacaklar birazdan bi de idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş o sanci yapar dedi
Ay o idrar yollarından ben de kurtulamadım yine bakteri çıktı, sana da geçmiş oldun canım, sancı çıkmaz inşallah

Ya canım yasak eşim e izinin vermiyor doktor görüntü ya da video almasına ben ne kadar şanssızim doktor konusunda ya
Senin sanssizligin degil canim yurt disinda genelde dr boyle sen icini ferah tut normadir kilosuda bi yanlislik olmus kesin belki kelimeleride kacirmis olabilirsin tam dili bilmiyorsan uzulme hic

Doktorum ultrason kağıdı vermiyor bide özel gidiyorum ama bi tane bile vermiyor hatta bugün geç kaldık diye beni muane etmicekti bende gelmişken gitseydik bari dedimhızlıca baktı
Allah vicdan merhamet versin ne diyim. Ben en başından beri devlet Hastanesi'ne gidiyorum ilk gittiğim doktordan sonra 3 dr andaha gittim şikayetçi değildim ama denemiş olmak istedim sonra baktım ilk doktorum süper. Onda devam ediyorum. Bazen 5 tane ultrason görüntüsü veriyo genelde 3 tane veriyo. Her seferinde saçlarından ayak tırnağına kadar anlatıyo bağırsak tüm iç organlar vs. Allah iyilerle karşılaştırsın .
Ben de en başından beri devlette takip ediliyorum . Doktorumdan da çok memnunum . Başlarda oldukça riskli durumlar yaşadık,kanamam oldu ben de yattım. O zaman net bi şekilde devlette doğum yapmaya karar verdim eşim hep özel istiyodu ben o müdahalelerden sonra kesinlikle devlet dedim. Ayrıca doktorum ebeler temizlikcisinden yemek dagitanina kadar hepsi çok iyidi.

Gerçekten öyleler ya acile gitmeye korkuyorum şimdi kanama falan var deyip gitsem en az 6 saat bekleyip muanede aliolar bide alttan bakmaları falan ha doktorum beni hiç alttan bakmadı sizlere bakildimi çatı falan yoksa.erkenmi
Benide hic bakmadi 35 36 dami bakiliyor acaba

Bende en az 10 devlet hastanesi vakası vardır yanlış teşhis olan. Oğlum icin de şişli Etfal hastanesi ne yatırdık 8 gün yattı çocuğum menenjit dedi nezle dedi sütün zehirliyor dedi. Bi kere karnı kocaman şişmesine rağmen bakmadı ve bagırskaları birbirine dolanmış anlamadı. Anlamadığı icin bizde emzirmeye devam ettik emdikçe bagırsakları patladı ve bütün organlarına bulaştı ve buna rağmen teşhis koyamadı kucağıma yarı ölü çocuğu verdi.

merhabalar.bir sorum olacak. önceki bebeklerinde yıkanabilir bez kullanan oldu mu ?babyneo diye bir ürün gördüm bambudan yapılma doğal yıkanabilir bez. acaba kullanışlı mıdır
Yapan varsa helal olsun ne diyim hiç benlik değil arada cisli kakali zıbın yikayinca bile insan yoruluyor

Yuuuuh yaa savunma amacli demiyorum ama avrupa yakasi coook kalabalik.. Kim kime dum duma geliyo heo bana.. Bu tarafda öyle ama avrupaya göre daha sakin.. Ben yasasam boyle seyi bnde tovbe ederdim sanrm

Aynen valla kapatilsa ev yeri.. 1 yil boyunca misafir kabul etmiyoruz diye kapiya yazi ascam
Emzirme döneminde hele insan yalnız olmak istio yanindaki kadın bile olsa ben çok rahatsız oluyodum niye millet benm özelim i oturup izlio ki ilk bebekte bebek memeyi tutana kadar refakatçi yardımcı olması normal ama onun dışında kimse emziren anneyi izlemesin. Hem nazar oluo bebeğe süte .

of of ya Allah ıslah etsin nasil doktormus oyle ama burda okuduğum ve ablacığım.kadaryla istanbulda normal bi devlet hastahanesi yok hep benzer olaylar hele doğumlarda.

Yuuuuh yaa savunma amacli demiyorum ama avrupa yakasi coook kalabalik.. Kim kime dum duma geliyo heo bana.. Bu tarafda öyle ama avrupaya göre daha sakin.. Ben yasasam boyle seyi bnde tovbe ederdim sanrm

Anadolu yakası tecrübem yok benimde ama çok cektim bide 25 yasında ilk anneliğimdi ne acımasız hasta bakıcı hemşire doktorlara denk geldim. Çocuklara eşya muamelesi gibi damar yolu açmaya çalışanı mı dersin. Anneler lohusa tecrübesiz hor görüp bağırıp ezmeler.. pisliklerdi bi tane erkek hemşire vardı valla bi onu insan gördüm digerleri robot gibi ruhsuzlardı.

of of ya Allah ıslah etsin nasil doktormus oyle ama burda okuduğum ve ablacığım.kadaryla istanbulda normal bi devlet hastahanesi yok hep benzer olaylar hele doğumlarda.

Valla diyorum ya hani teşhisi konmuş bi hastalığım icin ilaç yazılacak ise ona giderim belki ama çocuğumu getirmem asla allah düşürmesin

Bu yaşımda anladim ki
1. 35 ten sonra çocuk doğurmamak lazım oteleyenin zerre akli yok.( İmkani olan için diyorum tabii)
2. Yaza gelecek gebelik sakın haa sakın adami canindan bezdiriyor.

Yaza gelmeyen hamilelikte cok az... en azindan son aylari yaza gelmemeli

Kızlar benim varisler ağırlıklı sağ vajina tarafında.. ama 2 3 gündür hep sol bacağım sisiyor tek taraflı. Ve bugün sol kaşığımdan bacağıma vuran bi agrı var. Doktora gitmeliymiyim gitsem hangi bölüm olmalı bilemedim. Kalp damar mı yoksa kadın hastalıkları mı?

merhabalar.bir sorum olacak. önceki bebeklerinde yıkanabilir bez kullanan oldu mu ?babyneo diye bir ürün gördüm bambudan yapılma doğal yıkanabilir bez. acaba kullanışlı mıdır
Valla bana normalde kendi camasirlarimizi makineye atıp asmak ağır geliyo şuan . Daha melegimin temiz kıyafetlerini bile yıkamadım . Hal böyleyken bekletilmemesi gereken çamaşırlar statüsüne girer onlar ve sanırım hiç yapabileceğim bişey değil.
Dayanamadım hastaneye geldim açıklık yok nst sonuçlarına bakacaklar birazdan bi de idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş o sanci yapar dedi
Son durum nedir merak ettim. İnşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…