Hindistan Cevizi yağını da duydum hatta dişler için falan da kullanılıyormuş bunu kesin alırım ki ben
Benim bebeğim sağ tarafimda ve doğum pozisyonunda valla ben de büyük hareketler yapınca acaba test mi dönüyo diye korkuyorum. Sağlıklı gelsin pıtırcıklarımız.
Biz çok araştırdık çok gezdik dokunduk en son internette elele markasına ait bi baston Bebek Arabası bulduk. Yeni doğana da uygun özellikleri tam istediğimiz gibi . Hiç tereddüt etmeden aldık ve kararsız kaldığımız diğer ürünlerin yarı fiyatına 400 tl ye aldık. Biz alırken hiç yorum falan yoktu şimdi vardır . Yeni üretilmiş lansman fiyatiydi. Hepsiburadadan sipariş verdik . Hiç bir noktası bize aaaa beklediğim gibi değilmiş dedirtmedi. Benim eşim pek yanimizda olamadığı için özellikle hafif ve arabaya sığabilecek bir ürün baktık. Oto koltuğu olabilen bir puseti ayrı aldık .bir yıl bile kullanmayacağım bi ürün için o kadar maliyete girmek istemedim. Aldığım bebek arasının modeli elele çıtı baston bebek arabası olarak geçiyor 3 sitede satılıyordu Hepsiburada, Trendyol, Elele nin kendi sitesi. Ucunede yorumlar için bakın daha iyi fikir verir.