2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bazen denk geliyormuş, ben de bi tane oto koltuğu da olabilen puset var o yüzden acele etmiyorum Bebek arabasında. Zaten bir ikizler olarak aşırı kararsızım. Biraz daha indirim kovalayayım karar verene kadar
Kasımda cuma indirimi olacak gibi Puset yok bende de chiccoyu alırsam puset illa almam gerekecek gibi ilk zamanlar neye koyacağım

Ben doktora bir muayene sordum hep sag tarafımda duruyor sol bomboş diye bebeğin keyfine mi karışırcaz orayı sevmiş demek dediydi :))
Benim bebeğim de öyle üstelik sol bombosken sağ tarafı öyle ittiriyo ittiriyo diyorum çocuğum sol boş oraya git ama yok .bizimki de keyfine karistirtmiyo yani

Kasımda cuma indirimi olacak gibi Puset yok bende de chiccoyu alırsam puset illa almam gerekecek gibi ilk zamanlar neye koyacağım
Kasım’ı bekleyebilirim diye düşünüyorum pusetsiz olmaz tabi canım yaa illa ki kontrollere falan gidilecek, hele ki araba varsa zaten mecbur. Bana arkadaşım verdi chicconun pusetini. Baya kaliteli sağlam duruyor ama Bebek arabası için bişey diyemeyeceğim

Ayrı ayrı da alabilirim ama puseti önceden almak gerekecek karar vereyim bir an önce

Aynı biz, sağ kaburgam mahvoldu ittirilmekten son gittiğimde doktorum oraya poposunu dayamış demişti

Ah bir de bana sor... 1 ay kadardir dogum pozisyonunda. Sag kaburgamda poposu yok ama ayaklari var. Butun tekmeleri sadece oradan yiyorum cogu sefer nefessiz birakiyor veledim. Niyeyse ust kisimlari cok seviyor kafa asagida ama hep uste cikiyor. Ben agzimdan cikaricam cocugumu

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Kimsenin sözüne bakma benim kızımda da öyle diyorlardı. Tam 9 ayi doldurdu sifir sancı ile dogum yaptim. 38+4 de. Seninde 1 ayin var 9 ayi doldurmaya. Dogsa bile sıkıntı yaşamazsın.

Amin inşallah canım hissettiğimden beri ilk defa yerini değiştirdi. Doğum pozisyonun almadığı için kasılmalarım olmuyor göğüslerimden süt falan akmıyor buna bağlıyorum yani inşallah değiştirmiştir kendini

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Canım göbek aşağıya doğru olabilir onu takma kafana gögüs boşluğundan mesela 4 parmak aşağıya iniyor gibi oluyormuş tamamen boşluk hissediyormuşsun yani öyle dışarıdan anlaşılacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…