2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de neredeyse iki aya yakın artık elimle kıpırdatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirsin diye. Annem de kızıyor torunumun keyfini bozma diye aman diyeyim normal yollardan gelsinler çıkış aşağı tarafta

Ben de dört gün üst üste ayrı ayrı misafirlerim gelmişti biraz fazla ayakta kalmıştım. Ebeye kontrole gidince o hafta bebek baya aşağı inmiş çok ayakta kalma dinlen dedi. Ama aşağıda diye doğum başlayacak diye bişey yok, siz de dinlenin yormayın kendinizi

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?

Evet aşağıya iniyor ama bi anda olmuyor yavaş yavaş inecek. Bende kendim fark ediyorum biraz daha aşağıda sanki artık ama korkacak bise daha 1 ay var en az

Insall ah düşmüştür değerlerin. Allah yardımcın olsun

Allahım tez zamanda şifa versin beterinden saklasın inşallah. Düşüne düşüne rüyana girmiş ne kadar sakin olmaya çalışsan da. Çok geçmiş olsun Canım

canım umarım düşmüştür ama düşmediyse de merak etme 32. haftayı atlatmışsın bundan sonra sorun yok hepimizden önce seversin bebişini iyi yönünü düşün

Allahım tez zamanda şifa versin beterinden saklasın inşallah. Düşüne düşüne rüyana girmiş ne kadar sakin olmaya çalışsan da. Çok geçmiş olsun Canım

Aynen bunu duyunca acayip stres de olmadm halbuki ama ruyama girdi.. Demekki içten içe etkileniyorum.. Sanki hiç bu odada degilim gibi.. Böyle leyla gibi hissediyorum kendimi.. Uccam nerdeyse

ilk gebeligimde göğüs ucu icin krem kullandm zeytin yağı kullandm 32. haftadan sonra ama genede yara oldu birazda yapısal sanirm kizimda gayet güzel tutmuştu göğsümü oysa . gene kullancam kremi lansinoh marka . En az hasarla atlatırız onuda insalah yeterki sağlıkla dogsunlar

İnşallah düşmüştür değerin canım Hep aklında olduğu için rüyana girmiştir canım rüyaların ne iyisi nede kötüsü inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

Canım dualarım seninle inşallah düşmüştür değerlerin
İlk çocuğun heyecanı çok fazla biran önce doğsada bol bol sevsek❤ Allah herkese yaşatsın inşallah
Amin inşallah kuzum

Kuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış

Insallah canim.. Cok sağol gercekten.. Yanimda kimse de yok.. Operasyon veya dogum olmadgi için refakatci almiyolar anca ziyaret saatlerinde aliniyo.. Siz olmasanz naaprm bilmiyorum
Canim sıkma canini insallah değerlerin düşmüştür yat,uyu,dinlen bol bol bebekler dogunca uzun uykulari ozleyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…