Insallah canim.. Cok sağol gercekten.. Yanimda kimse de yok.. Operasyon veya dogum olmadgi için refakatci almiyolar anca ziyaret saatlerinde aliniyo.. Siz olmasanz naaprm bilmiyorum
Ah bir de bana sor... 1 ay kadardir dogum pozisyonunda. Sag kaburgamda poposu yok ama ayaklari var. Butun tekmeleri sadece oradan yiyorum cogu sefer nefessiz birakiyor veledim. Niyeyse ust kisimlari cok seviyor kafa asagida ama hep uste cikiyor. Ben agzimdan cikaricam cocugumu
Benim de neredeyse iki aya yakın artık elimle kıpırdatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirsin diye. Annem de kızıyor torunumun keyfini bozma diye aman diyeyim normal yollardan gelsinler çıkış aşağı tarafta
Insallah canim.. Cok sağol gercekten.. Yanimda kimse de yok.. Operasyon veya dogum olmadgi için refakatci almiyolar anca ziyaret saatlerinde aliniyo.. Siz olmasanz naaprm bilmiyorum
36 dan sonra doğsa da sorun değil diyorum kendime zaten ama ilk defa duydum bu aşağı inme olayını ilginç geldi acaba hurafe mi dedim :)
midemde önceki haftalarda daha fazla sıkışıklık ve baskı oluyordu son 1 haftadır rahatladı ama indiği için mi yoksa başka sebepten mi bilemiyorum. bu ara yordum kendimi konserve yaptım bebeğin hazırlıkları kıyafetleri vs derken hiç oturamadım işten geldikten sonra. haftaya işi bırakacagım artık biraz yatayım bari
Ben de dört gün üst üste ayrı ayrı misafirlerim gelmişti biraz fazla ayakta kalmıştım. Ebeye kontrole gidince o hafta bebek baya aşağı inmiş çok ayakta kalma dinlen dedi. Ama aşağıda diye doğum başlayacak diye bişey yok, siz de dinlenin yormayın kendinizi
kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Evet aşağıya iniyor ama bi anda olmuyor yavaş yavaş inecek. Bende kendim fark ediyorum biraz daha aşağıda sanki artık ama korkacak bise daha 1 ay var en az
Sabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden oldu yarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim
Sabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden oldu yarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim
Aynen bunu duyunca acayip stres de olmadm halbuki ama ruyama girdi.. Demekki içten içe etkileniyorum.. Sanki hiç bu odada degilim gibi.. Böyle leyla gibi hissediyorum kendimi.. Uccam nerdeyse
ilk gebeligimde göğüs ucu icin krem kullandm zeytin yağı kullandm 32. haftadan sonra ama genede yara oldu birazda yapısal sanirm kizimda gayet güzel tutmuştu göğsümü oysa . gene kullancam kremi lansinoh marka . En az hasarla atlatırız onuda insalah yeterki sağlıkla dogsunlar
İnşallah düşmüştür değerin canım Hep aklında olduğu için rüyana girmiştir canım rüyaların ne iyisi nede kötüsü inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Benim de neredeyse iki aya yakın artık elimle kıpırdatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirsin diye. Annem de kızıyor torunumun keyfini bozma diye aman diyeyim normal yollardan gelsinler çıkış aşağı tarafta
Kuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış