2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kimsenin sözüne bakma benim kızımda da öyle diyorlardı. Tam 9 ayi doldurdu sifir sancı ile dogum yaptim. 38+4 de. Seninde 1 ayin var 9 ayi doldurmaya. Dogsa bile sıkıntı yaşamazsın.
36 dan sonra doğsa da sorun değil diyorum kendime zaten ama ilk defa duydum bu aşağı inme olayını ilginç geldi acaba hurafe mi dedim :)
midemde önceki haftalarda daha fazla sıkışıklık ve baskı oluyordu son 1 haftadır rahatladı ama indiği için mi yoksa başka sebepten mi bilemiyorum. bu ara yordum kendimi konserve yaptım bebeğin hazırlıkları kıyafetleri vs derken hiç oturamadım işten geldikten sonra. haftaya işi bırakacagım artık biraz yatayım bari

Pozisyonu aldıysa rahatlamış olabilirsin canım işlerini halletmişsin kafan rahatlamıştır hayırlısıyla gelir zamanında inşallah
Yan odamda sabah 6dan beri sancı çekiyor.. İçim eridi ya.. 5 cm açılması var sanrm.. Allah kurtarir inşallah
Rabbim sağlıcakla doğum nasip etsin kısa sürede inşallah
Doğsunlar Allahın izniyle öpmeye kıyamayız ki ısıralım
Değil mi inşallah yaşarız o günleri Rabbimin izniyle

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
benimki hep aşağıda ama evet doğum yaklatıkça bebek pozisyonun değişmesinden dolayı göbek aşağı iniyor yerçekimi kanunu
Doğru pozisyonuna geçti gibi düşünüyorum canım kardeşim çünkü ay olarak bende önce bana öyle söyledi sağda ayakları hissediyorsan abla doğru pozisyonda diye
ben de hep sağda hissediyorum o kadar zorluyor ki bazen diyorum annecim oradan çıkamazsın ne diye zorluyorsun
yok canım hurafe değil ama böyle abes bi iniş olayı yok

Ayağı dayaması tekmesi değil mi o ayakları tutasın geliyor Çok şükür Rabbime bugünlerimize

Sen nasılsın canım bugün

Sabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden oldu yarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim

geçmiş olsun canım. inşallah düşmüştür değerlerin

İnşallah düşmüştür o da canım Sağlıkla çıkarsınız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…