2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim sıkma canini insallah değerlerin düşmüştür yat,uyu,dinlen bol bol bebekler dogunca uzun uykulari ozleyecegiz

Ay tam uyuyim diyorum hooop serum hoop nst.. Ama yinede dinleniyorum vallahi iyi geliyo vucuduma evde olsam şimdi yerleri viledayla siliyor olurdum halilari yikamaya vermistm onlar gelcek bugun.. Neyseki yirttim anneme devrettim

Henüz almadım canım ama fikrim değişmezse chicco lite way 3 düşünüyorum

Baston mu canım?
canm ben casual vista trona aldım yeni doğana uygun pusetli baston. Travel almadım.
Aaa bi bakayım bende..
Güle güle kullanın canım

Hiç duymadım bende..
Bi araştırayım
Güle güle kullanın canım sizde
Mamas papas ocarro modelini aldik. Kampanyali seklinde puset ve adaptorunu de aldik.
Güle güle kullanın canım

Ben hala karar veremedim

Kakao yagini gogus catlaklarinada kullaniyorlarmisacaba faydasi olur mu ki

İnşallah düşmüştür canımm

Ay bende gelen giden yok hic belirtide yok ne zaman gelecek

Baston mu canım?

Aaa bi bakayım bende..
Güle güle kullanın canım

Hiç duymadım bende..
Bi araştırayım
Güle güle kullanın canım sizde

Güle güle kullanın canım

Ben hala karar veremedim
Evet canım baston alacağım kış bebekleri zaten travel ilk dönem kullanılıyor bana göre yaza kadar bastona geçiliyordur diye düşünüyorum ilk zamanlar içinde nasipse pusetle taşırız

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
iniyor aşağı da karın küçükken anlaşılır mi bilmiyorum son zamnlarda bebek aşağı iner karında inmiş olur hatta sen yürüyemezsin oyle ki bacak arana girmiş gbi olur .

Kuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış
Aslında iyi bir doktorun hepsini yapabildiğini duydum bir kaç yerden ama ne kadar doğru bilmiyorum mesela çoğu doktor sezeryan sonrası normal hayatta yaptırmaz riske girmiyor ama kendine güvenen doktorlar da çok güzel yaptırıyor bilemedim bazen doktorlar risk almaya da çekiniyorlar gibi geliyor

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Banada gecen ablam bebek asagilamis dedi gercekten dr gittigimde kafasi asagida dedi. Disardan belli oluyor sanki gobek goguslerden daha asagida ise bebek asagida oluyor ama tam tersi gobek hemen gogusun altindan basliyorsa bebek donmemis oluyor sankim

Benim bebegim dondu ama gobegim cok ustte hemen gogsun altinda.

Canım benim doktorum gerçekten aşırı tecrübeli ve alanının en iyilerinden adam zaten yapabilse yapardı ki bebeğe zarar verme riski var bunu bende oda göze alamayız. Sezeryanda çok kötü bir ihtimal değil bebeğimiz sağlıklı oldunda önemli olan bu şuanda

Tabi ki canım illa normal olsun kanısında değilim ben anne ve bebek için en sağlıklısı hayırlısı ne ise öyle olmalı sezeryan öcü bir olay değil sonuçta

Ciftli olunca cekim gucunun teke gore azaldigini okudum vakum gucu ikiye bolundugu icin.Ben duruma gore alicam bakalim.

Ben de tekli de daha uzun suruyor tarzi yorumlar okudugumdan 2 taneyle zaman kazanmak acisindan aldim bakalim. Insallah lazim olmaz tabi. Benim alma amacim buzlukta biraz sut depolamak Allah gostermesin hepimiz gonlumuzden gecen sure kadar emzirebilelim insallah ama kesilirse sutum depoladiklarimla icirebildigim kadar anne sutu icirmek istiyorum. Bir de tabi ben yokken cocuga bakacak kisiye de sut sagip birakmak icin.

Tekli daha uzun surer dogru.Vakit kazanmak lazim ama ikilide o problemin oldugunu da okudum.Sayet gelirse sutum hastane tipi kiralayabilirim bir sure.Onlar en randimanli olanlariymis.

Kuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış
Öyle tabi dışardan müdahale edilemez sanırım, doğuş şekillerini onlar belirliyor gibi biraz sağlıkla gelsinler de yavrular yeter ki

Benim göbeğim 32 den sonra çıktı yukarıya o zamana kadar asagıdaydı gören nasıl ya erken mi doğacak bu diyordu. 2 haftadır yukarıya çıktı. Bence duruş pozisyonundan dolayı asagıda gibi duruyor bazen

Yan odamda sabah 6dan beri sancı çekiyor.. İçim eridi ya.. 5 cm açılması var sanrm.. Allah kurtarir inşallah

Allah yardımcısı olsun. 6 cm sonrası daha hızlı ama daha acılı bi avazda kurtulsun.

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin cnm yaz bize bol bol merak ta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…