Canim sıkma canini insallah değerlerin düşmüştür yat,uyu,dinlen bol bol bebekler dogunca uzun uykulari ozleyecegiz
Henüz almadım canım ama fikrim değişmezse chicco lite way 3 düşünüyorum
Aaa bi bakayım bende..canm ben casual vista trona aldım yeni doğana uygun pusetli baston. Travel almadım.
Biz çok araştırdık çok gezdik dokunduk en son internette elele markasına ait bi baston Bebek Arabası bulduk. Yeni doğana da uygun özellikleri tam istediğimiz gibi . Hiç tereddüt etmeden aldık ve kararsız kaldığımız diğer ürünlerin yarı fiyatına 400 tl ye aldık. Biz alırken hiç yorum falan yoktu şimdi vardır . Yeni üretilmiş lansman fiyatiydi. Hepsiburadadan sipariş verdik . Hiç bir noktası bize aaaa beklediğim gibi değilmiş dedirtmedi. Benim eşim pek yanimizda olamadığı için özellikle hafif ve arabaya sığabilecek bir ürün baktık. Oto koltuğu olabilen bir puseti ayrı aldık .bir yıl bile kullanmayacağım bi ürün için o kadar maliyete girmek istemedim. Aldığım bebek arasının modeli elele çıtı baston bebek arabası olarak geçiyor 3 sitede satılıyordu Hepsiburada, Trendyol, Elele nin kendi sitesi. Ucunede yorumlar için bakın daha iyi fikir verir.
Güle güle kullanın canımMamas papas ocarro modelini aldik. Kampanyali seklinde puset ve adaptorunu de aldik.
Kakao yagini gogus catlaklarinada kullaniyorlarmisacaba faydasi olur mu kiBen hamilelik boyunca karnıma kakao yağı ben Hindistan cevizi yağını karıştırıp sürdüm. Çatlağım şimdiye kadar olmadı çok şükür. Göğüslerim kaşınınca da sürdüm kaşıntısı geçti hep. Ama biraz fazla masaj yaparsam süt geliyor, sadece sürüp bırakıyorum. Kakao yağı çatlaklara iyi geliyormuş, hindistan cevizi yağı da nemli tutuyor şimdilik işimi görüyor
İnşallah düşmüştür canımmSabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden olduyarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim
Ay bende gelen giden yok hic belirtide yok ne zaman gelecekBen 3.ay gibi başladım bütün vücuduma neredeyse kremlemeye çatlayacak her yere sürdüm ilk akıntılarım hep oldu hala ara ara geliyor sarı gibi değil mi abartı değil ama gelmesi gerekirmiş zaten sıkmayıp uyarmayacaksın ama masaj yapmıyorum uyarmıyorum üstünden sürüyorum sadece
Evet canım baston alacağım kış bebekleri zaten travel ilk dönem kullanılıyor bana göre yaza kadar bastona geçiliyordur diye düşünüyorum ilk zamanlar içinde nasipse pusetle taşırızBaston mu canım?
Aaa bi bakayım bende..
Güle güle kullanın canım
Hiç duymadım bende..
Bi araştırayım
Güle güle kullanın canım sizde
Güle güle kullanın canım
Ben hala karar veremedim
Herkeste aynı olmuyor canım son haftalarda gelebilir ya da gelmez sütyen falan takıyorsan sürekli evin içinde de farketmiyor olabilirsin ben takmadığımdan farkediyorum ufak ufakAy bende gelen giden yok hic belirtide yok ne zaman gelecek
iniyor aşağı da karın küçükken anlaşılır mi bilmiyorum son zamnlarda bebek aşağı iner karında inmiş olur hatta sen yürüyemezsin oyle ki bacak arana girmiş gbi olur .kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Aslında iyi bir doktorun hepsini yapabildiğini duydum bir kaç yerden ama ne kadar doğru bilmiyorum mesela çoğu doktor sezeryan sonrası normal hayatta yaptırmaz riske girmiyor ama kendine güvenen doktorlar da çok güzel yaptırıyor bilemedim bazen doktorlar risk almaya da çekiniyorlar gibi geliyorKuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış
Banada gecen ablam bebek asagilamis dedi gercekten dr gittigimde kafasi asagida dedi. Disardan belli oluyor sanki gobek goguslerden daha asagida ise bebek asagida oluyor ama tam tersi gobek hemen gogusun altindan basliyorsa bebek donmemis oluyor sankimkızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Banada gecen ablam bebek asagilamis dedi gercekten dr gittigimde kafasi asagida dedi. Disardan belli oluyor sanki gobek goguslerden daha asagida ise bebek asagida oluyor ama tam tersi gobek hemen gogusun altindan basliyorsa bebek donmemis oluyor sankim
Canım benim doktorum gerçekten aşırı tecrübeli ve alanının en iyilerinden adam zaten yapabilse yapardı ki bebeğe zarar verme riski var bunu bende oda göze alamayız. Sezeryanda çok kötü bir ihtimal değil bebeğimiz sağlıklı oldunda önemli olan bu şuandaAslında iyi bir doktorun hepsini yapabildiğini duydum bir kaç yerden ama ne kadar doğru bilmiyorum mesela çoğu doktor sezeryan sonrası normal hayatta yaptırmaz riske girmiyor ama kendine güvenen doktorlar da çok güzel yaptırıyor bilemedim bazen doktorlar risk almaya da çekiniyorlar gibi geliyor
Tabi ki canım illa normal olsun kanısında değilim ben anne ve bebek için en sağlıklısı hayırlısı ne ise öyle olmalı sezeryan öcü bir olay değil sonuçtaCanım benim doktorum gerçekten aşırı tecrübeli ve alanının en iyilerinden adam zaten yapabilse yapardı ki bebeğe zarar verme riski var bunu bende oda göze alamayız. Sezeryanda çok kötü bir ihtimal değil bebeğimiz sağlıklı oldunda önemli olan bu şuanda
Elektrikli gogus pompasi alan var mi? Ben lansinohun ikili pompasindan aldim. Internette yorumlar fena degil gibi. Burada deneyimleyen var mi bu pompayi?
Ciftli olunca cekim gucunun teke gore azaldigini okudum vakum gucu ikiye bolundugu icin.Ben duruma gore alicam bakalim.
Ben de tekli de daha uzun suruyor tarzi yorumlar okudugumdan 2 taneyle zaman kazanmak acisindan aldim bakalim. Insallah lazim olmaz tabi. Benim alma amacim buzlukta biraz sut depolamak Allah gostermesin hepimiz gonlumuzden gecen sure kadar emzirebilelim insallah ama kesilirse sutum depoladiklarimla icirebildigim kadar anne sutu icirmek istiyorum. Bir de tabi ben yokken cocuga bakacak kisiye de sut sagip birakmak icin.
Öyle tabi dışardan müdahale edilemez sanırım, doğuş şekillerini onlar belirliyor gibi birazKuzum doktorumla konuştum bir müdahale ile pozisyonunu değiştiremezmiyiz diye eğer biz müdahale edersek bebeğin bir yerlerini kırarız dedi o yüzden bebeklerin keyfine kalmış
kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Yan odamda sabah 6dan beri sancı çekiyor.. İçim eridi ya.. 5 cm açılması var sanrm.. Allah kurtarir inşallah
Sabah iyiydim.. Kac gundur kusmuyordum bu sabah kustum.. Moralim bozuldu biraz.. Değerler düşüyor ama bilmiyorum neden olduyarin safra asidi tahlil sonucu çıkacak.. Eğer 40ın ustundeyse doğum.. Değilse gozetime devam.. Gecen çarşamba 38di benim insallah daha da düşmüştür gece ruyama girdi.. 40dan yüksekti safra asidi doguma gircektim
Ben de kullanıyorum şu an ama doğumdan sonra nasıl olur ne kadar işe yarar deneyip göreceğimKakao yagini gogus catlaklarinada kullaniyorlarmisacaba faydasi olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?