2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar akşamdan beri özel bölgemde biraz kaşıntım var kontrolüm haftaya ama ne yapsam erkenden gitsemmi sizce bir hafta sabredip haftaya gitmeyi mi bekleyeyim yada devlet hastanesine falan mı gitsem kararsız kaldım kendiliğinden geçer mi artar mı bilemedim okadarda su içiyordum olmasın diye off

Sicaktan terden olabilir mi? Dik sik camasir degistirin bakin gecmezse oyle gidin bence.

Aslında kayıt yapmak çok mantıklı keşke geçeninde yapsaydım çekindim anlar diye yasak ya aman hayırlısı inşallah buyur yazık:/

Doktorunu ara ona gore hareket et canim. Belki gitmeden fitil verir sana.

Selam kızlar. Benim bugün alt kisimda bir rahatlama var. Vajinamda agri var ama baskı yok. Galiba bebegim döndü. Hickirigini yukarıda hissettim. Persembe kontrol var. Doktor tok gel dedi. Neden acaba.
Neden bilmiyorum ama en son kontrolumde ac gitmistim dr fircaladi beni bebek uyuyordu heralde o nedenle diye dusundum.

A insallah biraz da az kaldı diye stresim dahada kilo alırmı acaba zaten ayda bi kez randevu var

A insallah biraz da az kaldı diye stresim dahada kilo alırmı acaba zaten ayda bi kez randevu var
Seninle gunlerimiz ayni. Hangi akla hizmet 1 kilo çok kilolu dedi anlamiyorum. Ben en son 10 agustosda gittim 1344gr di. Persembe kontrol var en az 1700 olmustur diyorum.

Kasılmalar anlaşılıyor o zaman demi ben anlamam diye bide dusunuyorum

Sicaktan terden olabilir mi? Dik sik camasir degistirin bakin gecmezse oyle gidin bence.
Muhtemelen ondandır zaten ama birkaç gündür akıntım da artmış gibi geliyordu sık sık değiştirdim ondan mecburen ama dahada sık değiştireyim bakalım inşallah faydası olur
Doktorunu ara ona gore hareket et canim. Belki gitmeden fitil verir sana.
Aynen bu da mantıklı canım yada kontrolü bekleyip beklememem konusunda düşüncesini söyler enazından ama çok yoğun bir doktor randevusuz gitmek sıkıntı olur diye düşünüyorum ondan yarın mesaj atayım bi

Günaydın inşallah değerlerin düşmüştür canım herşeyin hayırlısı

İnsallah.. İnsallah pislikten kasiniyorumdur banyo yapamadgm icinde olabilir.. Normalde en az her gün bi kere duş aliyorum çünkü.. Kaç gündür kendimi pis hissediyorum hiç pislikten kasinmak istiycemi sanmazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…