2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
öyleymiş bunu anlamak icin bastan bisi geçmesi gerekmis demek :)

Ee noolcak boyle yani.. Bi çözümü olmali.. O zmn bi nedenlerle acile gitcen sürekli.. Orada muayene olcan avrupada boyle bi durum tuhaf yani
Ayy korkulur bu doktorlardan insallah esin bi doktor ayarlar yarin iciniz rahatlar

Amin cnm
Canım yabancı ülkede oturdugunu yenı gördum
Hastane konusunda ülkemin göünü seveyım.
Ama moalını bozma kesınlıkle bır yanlış var ölçülerde ne boyu ne kilosu o ölçülerde olamaz.
Kızlar randevuyu eylülün sonuna verdiler hastaneden 25 ine zaten öncesinde de 23 kendi doktorunun randevusu var yani bi ise yaramicak galiba

Ya geçmiş olsun canım anca okuyabiliyorum belki sıcaktan tansiyonun düşmüştür dikkat et

Yaa çok pis gerçekten turkiyede aciller ben idrar tahlili verememistim pislik icinde acil doktoruda yapacak bisey yok vermiyorsan dedi dönüp gittim...kasilmani sen hissediyomusun

Kızlar randevuyu eylülün sonuna verdiler hastaneden 25 ine zaten öncesinde de 23 kendi doktorunun randevusu var yani bi ise yaramicak galiba
Yapıcak bişey yoksa maalesef bekliceksşn canım
Endişelenme kesin çeviri yaparken falan bir yanlışlık oldu . Bence 2 kilo falan demek istedi . Sen kontrol gününe kadar sakin sakin bekle . Bebeklerimz hareket ediyor zaten artık çok şükür

Gittiğinde de can kulağıyka doktoru dinleyin hatta çaktırmadan ses kaydı açın . Unuttugunuz aklımıza takılan birşey olursa eve gelince dinlersiniz

Gidince lütfen benide etiketle olur mu ?

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?
Bebek bas asagi donup dogum kanalina girince oyle olurmuş. Gebe okulunda ebe anlatmisti. Mide yanmasi azalir daha rahar nefes aldiginizi farkdersiniz demisti. Yurumekte zorlanirmisiz.

Merhaba kızlar, bugün bebeğim çok yavaş hareket ediyor. Küçük küçük hareketler. Sizde de oluyor mu böyle. Alışığım tekmeler savur adına endişelendim

Benim bebegim de dun boyleydi. Normalde cook hareketlidir endiselendim ama bugun normale dondu gene
Dun yorulmamistim da halbuki.
Az önce doğdu bebiş.. Nasıl tatlı ağlıyor.. Bende burda ağlıyorum cok duygulandm
Hay Allah sen dogum yaptin sandim bi an
Allah bize de nasip etsin sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi

kesinlikle öyle

Az önce doğdu bebiş.. Nasıl tatlı ağlıyor.. Bende burda ağlıyorum cok duygulandm

Ayy baya sürdü kadın baya yorulmuştur ama yavrusuna sarılıp unutur hepsini.

Ne kadar kötü ya. Gerçi yurtdışında toplasan kaç kere hamilelikte muayene veriyorlar ki türeye gibi 2 haftada 1 olması imkansız. Bence yanlış anlaşılma oldu dün de stres yapma güzel güzel beslenmene bak gittiğinde iyice öğrensin esin sendr haftana göre kaç olması gerektiğini okuyup git ki söylediklerinde uyumlu birsey mi dedi ögrenirsin

Ya geçmiş olsun canım anca okuyabiliyorum belki sıcaktan tansiyonun düşmüştür dikkat et

teşekkür ederim arkadasım. İnsallah bu günlerimiz de geçip gidecek

Merhaba kızlar, bugün bebeğim çok yavaş hareket ediyor. Küçük küçük hareketler. Sizde de oluyor mu böyle. Alışığım tekmeler savur adına endişelendim
Canım hiç kafana takma benim bebeğim kurban bayramında hareket etmedi o küçük hareketleri bile günde 1 falan ancak hissediyordum çok korktum acile gittim nstye falan aldılar sorun yok dediler kurbandan hemen sonra doktorumdan randevu alıp ona gittim baktı bir sorun yok biraz tembel demekki dedi önceden hissediyordum ama hareketliydi dedim streslisindir belki ondan etkileniyordur kafana birşey takma dedi gerçekten hareketini hissedemedikçe baya strese girmiştim ama okadarcık stresin bebeği etkileyeceği aklıma gelmezdi yaklaşık 2 hafta böyle hareketsiz geçti birkaç gündür yine hareketli bebeğim çok şükür daha yeni normale döndük yani kafana hiç takmamaya çalış çok takılıyorsa da bir doktora görün ama bence senin bebişin de uyuşukluk yapacağı tutmuştur endişelenecek birşey olduğunu zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…