2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar oyun parki icin uyku seti ne aldiniz kenarlikli olanlardanmi aldiniz

Oyun parki zaten yumusak oldugu icin kenarliga gerek duymadim.Kabarik zaten bir de kenarlik hos durmaz diye dusundum.Mebran ya da ceviz besik olsaydi illa alirdim ya da yaptirirdim kenarlik.Uyku setine gelince de icinde battaniye,kenarlik hersey var.Halihazirda zaten battaniye var,bir tane daha gerek gormedim ve acikcasi da uyku setleri bana pahali geldi cok.Karacada 300 kusur lira uyku seti.

Benimki de miskinlik gununde ama gece cok hareketli oldugunu farkettim dun uyuyamadim cunku. Gunduz oyle aman aman bir hareket yok. Geceye gore daha az.
Benim ki de gece hareketli oluyor. Bu durum korkutuyor beni biraz doğrusu. Gece uyunayan bebek olursa diye

Benim ki de gece hareketli oluyor. Bu durum korkutuyor beni biraz doğrusu. Gece uyunayan bebek olursa diye
İceride gece gunduz algiari yok bence dogunca cozebiliriz gibi geliyor umarim. Gece cok hareketli klunca gunduz miskin olmalari normalmis nitekim 20 saat anne karninda uyuyorlarmis

İceride gece gunduz algiari yok bence dogunca cozebiliriz gibi geliyor umarim. Gece cok hareketli klunca gunduz miskin olmalari normalmis nitekim 20 saat anne karninda uyuyorlarmis
Büyük oğlum gece uyandığı saatlerde, doğunca da uyanmaya devam etti. İnşallah denk gelmiştir de. Öyle bir şey yoktur.,

Büyük oğlum gece uyandığı saatlerde, doğunca da uyanmaya devam etti. İnşallah denk gelmiştir de. Öyle bir şey yoktur.,

Doktorumun dedigine gore var ilk bir ay anne karninda nasilsa oylelermis. Benimki normalde gececiydi su aralar 7/24 kaburga show yapiyoruz

Merhaba kızlar, bugün bebeğim çok yavaş hareket ediyor. Küçük küçük hareketler. Sizde de oluyor mu böyle. Alışığım tekmeler savur adına endişelendim
Benim ki de daha yavaşlamaya başladı ama daha sert hareketleri muhtemelen yerleri daraldığı için harakete zorluk yaşıyorlar
Yaa çok pis gerçekten turkiyede aciller ben idrar tahlili verememistim pislik icinde acil doktoruda yapacak bisey yok vermiyorsan dedi dönüp gittim...kasilmani sen hissediyomusun
Evet hissediyorum ve bu şekilde olursa korkuyorum hafif kasilmalari hissediyorsam nasıl doğuracağım diyorum acı eşiğim baya düşük benim sanırım ondan kaynaklanıyor

Az önce doğdu bebiş.. Nasıl tatlı ağlıyor.. Bende burda ağlıyorum cok duygulandm
Ben eğitime gittiğimde oyleydim eğitim sinifimiz dogumhanenin yanindaydi insan heycanlaniyo duygulaniyo
Ya bebimde belim agriyor doktorum kilodan dolayi dedi
Canım kaç kilo aldın bilmiyorum ama ben artık bu dönemde çok kilodan olduğunu düşünmüyorum. Ben kilolu değildim gebelikte de şuana kadar 6 kilo aldım yani hala kilolu değilim ama yürürken belim ağrıyor zaten kuyruk sokumumuz da şekil degistiriyomus daha doğrusu duruşu değişiyormuş ondan kaynaklanıyor olabilir.
Kizlar oyun parki icin uyku seti ne aldiniz kenarlikli olanlardanmi aldiniz
Ben oyunparki almadım bana çok gerekli gelmedi açıkçası . Uyku seti de almadım melegimin yatak yorgan yastık vs hepsini annem yaptı. Nevresim takımları bile pahalı geldi bana pazardan pamuklu güzel kumaşlar buldum annem onları dikti çok güzel oldu. Annemin emeği hariç 11.5 TL tuttu
Beşik ,bebek arabası vs vs.... Masraflar bizi ekonomik olarak çok etkiledi o yüzden artık hiç bişey almıyorum . Alacağım şeyleri doğumdan sonraki aya erteledim çünkü kredi kartı o zaman rahatliyo.
Beşik kenarligini doğumdan sonraya erteledim zaten başlarda çok hareketli olamayacak yani kafasını oraya buraya vuramaz diye. İhtiyacım olan bazı şeyleri de letgo dan bakıyorum tavsiye ederim. Mesela oyun parkına oradan bakabilirsiniz.

Güle güle kullanın canım
Casual a karar verdik bizde
İnşallah memnun kalırız hepimiz

Merhaba kızlar, bugün bebeğim çok yavaş hareket ediyor. Küçük küçük hareketler. Sizde de oluyor mu böyle. Alışığım tekmeler savur adına endişelendim
Önümüzde ki haftalarda Yeri daraldığı için hareketleri yavaşlayacak diyordu uygulama da ondan mı acaba canım

Bende bel kalça ağrısı acaba kilodan mi diye düşünmüştüm. Ben normal ilerliyorum kilodan değil kesin. Başka problem mi var diye düşünüyordum ama şekil değişikliği falandır tabi az kiloda alsak kolay bise yaşamıyoruz sonuçta her türlü ağırlık biniyo vücudumuza

Ben de casual vista travel system aldim; 2 tane bir de ikiz birlestirme aparati da var beni acikcasi o cezbetti. Arabadan da cok memnun kaldim; gonderdiler kurdum; cok kaliteli.
İkiz mi sizin
Bende uzun ömürlü gibi gördüm arabayı bebekken puseti kullanırım büyüdükçe bastpna geçerim 12 13 kiloya kadar kullanılıyormuş

Lansinoh bende sürdüm bir iki kere çok yoğun kıvamlı geldi bana nemlendirici yağlı bir şey bekliyordum. İnşallah faydası olur, henüz hiç kaşıntı falan yok.

kızlar bugün bi arkadasımın annesi doğumun yaklaşmış göbeğin aşağıya inmiş eskisi gibi dik değil dedi. anlayabileceğimiz derecede aşağıya mı iniyor göbek doğum yaklaşınca?

Bana da herkes aynı şeyi söylemişti alakası bile yokmuş erken doğum falan ihtimali yok dedi doktor. Çocuk kafası aşağı dönünce yukarıya yaptığı basınç azalıyor, haliyle eskiye göre aşağısı daha şiş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…