Ben eğitime gittiğimde oyleydim eğitim sinifimiz dogumhanenin yanindaydi insan heycanlaniyo duygulaniyo
Canım kaç kilo aldın bilmiyorum ama ben artık bu dönemde çok kilodan olduğunu düşünmüyorum. Ben kilolu değildim gebelikte de şuana kadar 6 kilo aldım yani hala kilolu değilim ama yürürken belim ağrıyor zaten kuyruk sokumumuz da şekil degistiriyomus daha doğrusu duruşu değişiyormuş ondan kaynaklanıyor olabilir.
Ben oyunparki almadım bana çok gerekli gelmedi açıkçası . Uyku seti de almadım melegimin yatak yorgan yastık vs hepsini annem yaptı. Nevresim takımları bile pahalı geldi bana pazardan pamuklu güzel kumaşlar buldum annem onları dikti çok güzel oldu. Annemin emeği hariç 11.5 TL tuttu
Beşik ,bebek arabası vs vs.... Masraflar bizi ekonomik olarak çok etkiledi o yüzden artık hiç bişey almıyorum . Alacağım şeyleri doğumdan sonraki aya erteledim çünkü kredi kartı o zaman rahatliyo.
Beşik kenarligini doğumdan sonraya erteledim zaten başlarda çok hareketli olamayacak yani kafasını oraya buraya vuramaz diye. İhtiyacım olan bazı şeyleri de letgo dan bakıyorum tavsiye ederim. Mesela oyun parkına oradan bakabilirsiniz.