2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah baban daha iyi mi Haklısın idaretenlik mecburen kullanılması gereken zamanlarda kullanılacak tabi ki

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah baban daha iyi mi Haklısın idaretenlik mecburen kullanılması gereken zamanlarda kullanılacak tabi ki
Teşekkür ederim cnm çok şükür şimdi daha iyi. Benim şansıma bu yıl hamile kaldım önce kayınvalidem kanserdi bir süre yoğun bakımda yattı vefat etti. Uzun bir süre çok ağladım çok seviyordum kayınvalidemi arkadaş gibiydik . Sonra babam iç kanama ve mide kanaması geçirdi. rabbim yüzüme baktı onada birşey olsaydı kaldıramazdım.

Canim tupperware islak mendil kutulari var bos. Ben onlardan aldim pamuklari biraz islatip sıkıp temizce icine yerlestirmeyi dusunuyorum en azindan hastane icin pratik olacak. Siz de dusunebilirsiniz.

Allah korusun canım kayınvaliden içinde başın sağolsun cidden çok üzücü bir durum hem torunu gelirken ama ne yapacaksın elden bir şey gelmiyor Rabbim sizlere evladına uzun ömürler versin

Allah korusun canım kayınvaliden içinde başın sağolsun cidden çok üzücü bir durum hem torunu gelirken ama ne yapacaksın elden bir şey gelmiyor Rabbim sizlere evladına uzun ömürler versin
Amin canım allah razı olsun. Tek tesellimiz torunu olacağını öğrenmesi oldu ve biliyormusun takım hazırlamış iç zıbın mavi tulum ve takım pembe kayınbabamada demiş yeri burası buraya koyuyorum bişey olursa ver diye cenazeden sonra eşime vermiş kayınbabam (cenazeye katılamadım riskli olduğu için yolculuk ) eşim getirip verdiğinde çok kötü olmuştum. Şimdi oğlum olucak ama aldığı pembe takımı zevkle giydiricem.

Bİzim iki acemi için çok pratik olur

Başınız sağolsun

Ahh canım benim Allah mekanını cennet eylesin torununu görecek inşallah inanıyorum

Benm bebe döndü sanırım kızlar:) kaburgalar tekmelenmeye başladı bide once sağ tarafı ve aşağıyı tekmelerdi suan solu tekmeliyo . pozisyon aldi galiba
Bugün benimde tekmeler bi değişikti... Kemiklerde hissettim bende döndü mü acaba diyorum canımı acıttı ilk kez tekmeler

Kızlar bebeğe mustela şampuan alacağım ama onun da çeşitleri varmış, hangisini almak lazım?
bende şampuan onerilerine açığım kizimda baby.me kullanmıştım guzel gidiyordu ama saçlarını uzatmazmış meğer. sonra unibaby aldim onunda kokusu hic hos degil cocuk az terleyince tuhaf kokuyor kafasi şuanda minik bi dalin almistm onu kullaniyorda bebege ne alirim bilmiyorum sebamed baktm dun de araştırayım dedm

Arkasından onu güzel andığıandiginiçin kendisi iyi bi kadinmis mekani cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…