Benim kontroller karışık canım kuzen ebe olduğu için hem kuzenim hem de doktorum nöbetçi olduğunda falann gidiyorum kontrolesenin kontrol ne zamncnm
Benmde iğnem bitiyor haftaya çarşambaya gitmem gerek . bnde iki hastaneye birden gidiyorum ama şu saatten sonra nasil yaparm bilmiyorum daha sık çağırıyorlar artk once bir ay birine bir ay birine faln gidiyordum bazen 3 haftada . artk 2 haftada çağırır ikisi de herlde devlete gitmem bi şimdi gidersem bide 37 de faln giderm tamamBenim kontroller karışık canım kuzen ebe olduğu için hem kuzenim hem de doktorum nöbetçi olduğunda falann gidiyorum kontrolepazartesi gitmiştim geçen hafta bu önümüzde ki hafta giderim herhalde yine
Ayyy şu an mutlu oldum kızlarkutlamalar başlasın değer 38den 17ye düşmüş insallah 10dan asagi da düşer allahim lütfen
Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic
Kızceler kontrole gittim bugünbebiş 1 hafta geriden geliyor kilo olarak kız dediğin zayıf olur demiii baş aşağı pozisyon almış inşallah doğum 2 ekim tabi erken gelmezse nst ye gircem ama açsan yemek ye dediler yemek yicem önce boy 44 cm kilo 1800 yeter kocaman kız olmuş bide benim 14. Haftada kist vardı baş kısmında dogumdan sonra mutlaka cocuk doktoruna bunu belirt belki başka testler ister dedi. Öyle yani iyiyiz şükür
Çalışıyormusunuz yoksa ev hanımımısınız çünkü allah korusun hiçbirimiz yatmayalım hastanede ama şuan işyerinde olduğum için hafif bir tebessüm ettim. Öyle bir hale geldikki bir kaç saatlik ayak uzatmalar bile değerli çünkü benim için
Yaa gözün aydın hadi inşallah çok sevindimÇalışmıyorum.. Ama şu son zamanlar evin temizligi ve duzeniyle çok hasir nesir oldum.. Bi de misafir biraz agirladim.. Yorulmustum açıkçası.. Belkide kafa olarak yoruldum.. Yapilacak işler gözümde buyuyoduOnceki aylarin getirdigi tembellikle son zmnlara kalinca can havliyle halletmeye calisiyodum.. Gene duzene girdi şükür ev.. Bi tek bebek odasi kaldi.. Bi de halilar serilcek.. Dolaba pek bisey atamadm ama o da olsun.. Oglumu alyim zamanunda kucagima sorun degil valla
Teşekkür ederim cnm çok şükür şimdi daha iyi. Benim şansıma bu yıl hamile kaldım önce kayınvalidem kanserdi bir süre yoğun bakımda yattı vefat etti. Uzun bir süre çok ağladım çok seviyordum kayınvalidemi arkadaş gibiydik . Sonra babam iç kanama ve mide kanaması geçirdi. rabbim yüzüme baktı onada birşey olsaydı kaldıramazdım.
Yaa gözün aydın hadi inşallah çok sevindim
Bende gün geçmiyor ki yeni birsey çıkmasın.. bugün de hemoroid farkettim. Gerçekten artık psikolojim iyice dağıldı
Sagolun kızlar.. İnsallah cikicam burdan.. Ilk geldigimde de rahattm hatirliyosanz.. Sabah moralim bozuldu biraz ama sacma yere bozulmuş.. Gece kasintiyla uyandim.. Doktora söyledim.. Neyse sabah doktorlar geldiginde de konustular.. Aksam vizitine kadar anca çözdüm durumu.. Sinek isirmis ayagimidoktorlarda güldüler sabah bi de ast alt degerleri az düşmüştü kafama takmistim.. Sonra dank etti ulan benden her sabah kan aliyorlar birden 20 30 puan dusmezki değer hatta ggt degerim normal referans araligina girmiş bile safra da haftaya tekrar isticekler heralde.. Tatil girdigi için anca olur.. Büyük ihtimalle haftaya cikarirlar eğer niyetleri varsa.. Sabahki yaşlı doktora sorcam sorularimi.. Bu asistanlar bi tuhaf.. Demin birine sordum.. Mıy mıy cevap verio uyuycaktm nerdeyse o ses tonuyla
Dus iznini de aksam vermiolarmis.. Cuma tatili beklicem artik.. Hafif kasinti var ama bence kesin pisliktenher gun duş alan bunyeye 3 gundur duş almamak fena koyuyor simdilik durum bu..
Berre haber, istanbul, haydarpasa numune hast.
Oyy bu sicakta dus alamamak iskence olmali... kac hastaneden sabah donersin
Bende de oldu hemoroid.. Iki defa kanadı benim.. Icerde oldu heralde.. Normal dogum ihtimalim olur mu bilmiyorum ama olursa yirtilir kesin.. Ama onlari gordukten sonra sürekli su ve corba gibi sıvı yemeklere filan yöneldim.. Hergun bir kez cikmaya gayret ettim.. Eger bi daha tekrarlasaydi zeytinyagina baslicaktim mecburen
Bende ağdaya gidiyorum cnm jiletle hemde bu gobekle kesin bi yerimi keserim tehlikeye aksiyona gerek yok kuaför 10 dk da hallediyorKızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic
Ama ben hiç kabız da olmadım ki :/ her gün tuvalate çıkıyordum.
Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?Benmde iğnem bitiyor haftaya çarşambaya gitmem gerek . bnde iki hastaneye birden gidiyorum ama şu saatten sonra nasil yaparm bilmiyorum daha sık çağırıyorlar artk once bir ay birine bir ay birine faln gidiyordum bazen 3 haftada . artk 2 haftada çağırır ikisi de herlde devlete gitmem bi şimdi gidersem bide 37 de faln giderm tamam
Hemoroid ven daha önce olmuştum başlarda şimdi geçti gibiBende gün geçmiyor ki yeni birsey çıkmasın.. bugün de hemoroid farkettim. Gerçekten artık psikolojim iyice dağıldı
Kızım için niveanin sampuanini kullaniyorum. Oglum icin sebamed yeni dogan aldim. O bitince onada nivea kullanicam. Cok guzel bir sampuan. Zaten sebamed 6 ay gider. Kızın icin niveayi dene memnun kalirsin.bende şampuan onerilerine açığım kizimda baby.me kullanmıştım guzel gidiyordu ama saçlarını uzatmazmış meğer. sonra unibaby aldim onunda kokusu hic hos degil cocuk az terleyince tuhaf kokuyor kafasişuanda minik bi dalin almistm onu kullaniyorda bebege ne alirim bilmiyorum sebamed baktm dun de araştırayım dedm
Bende sebamed yenidoğan aldım kızımaKızım için niveanin sampuanini kullaniyorum. Oglum icin sebamed yeni dogan aldim. O bitince onada nivea kullanicam. Cok guzel bir sampuan. Zaten sebamed 6 ay gider. Kızın icin niveayi dene memnun kalirsin.
aynen şükür ki geldik bu haftalara 1 haftayı daha atlatsak diyorm bn :) yani kafa karışıklığı yapmıyor cunku devlete 4 kere gittim daha normal muayene icin oda ikisi zaten beta hcg takibinde tipin nasil olduğunu bilmediğim icin ikisine bir gittim tıptaki doktoru önemsiyorum tahlillerim faln hep orda yapılıyor. bu arada evet kan sulandırıcı igne kullanıyorum:)Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?
Zor olmuyor mu iki doktor bana kafa karışıklığı gibi geliyor..
Artık 2 haftalara geldik evet.. Benn hep 3 hafta da 1 gittim ve rutin olarak tahlilleri 3 haftada 1 hep baktı
Perşembe 31+0 oluyoruz seninle
ona farmasiden düşünüyorm aslinda . bebege de sebamed alcam sanirm bendeKızım için niveanin sampuanini kullaniyorum. Oglum icin sebamed yeni dogan aldim. O bitince onada nivea kullanicam. Cok guzel bir sampuan. Zaten sebamed 6 ay gider. Kızın icin niveayi dene memnun kalirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?