2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kontroller karışık canım kuzen ebe olduğu için hem kuzenim hem de doktorum nöbetçi olduğunda falann gidiyorum kontrole pazartesi gitmiştim geçen hafta bu önümüzde ki hafta giderim herhalde yine
Benmde iğnem bitiyor haftaya çarşambaya gitmem gerek . bnde iki hastaneye birden gidiyorum ama şu saatten sonra nasil yaparm bilmiyorum daha sık çağırıyorlar artk once bir ay birine bir ay birine faln gidiyordum bazen 3 haftada . artk 2 haftada çağırır ikisi de herlde devlete gitmem bi şimdi gidersem bide 37 de faln giderm tamam

Ayyy şu an mutlu oldum kızlar kutlamalar başlasın değer 38den 17ye düşmüş insallah 10dan asagi da düşer allahim lütfen

Süper cnm aklımdaydın değerleri duyunca çok sevindim. Eve geçmene izin verirler insallah mis gibi bi duş alırsın ama eve de çıkarırsa yorma kendini şakın
Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic

Normalde kendim agda bantları kullanıp alıyordum 5 Aydan sonra mecburen kuaföre gidip aldırıyorum:/ jilet ile baş olmaz sanırım bide varisler falan birine denk gelir keserim falan mazallah :/

Oh oh ne güzel mutlu bir anne kuzusunu görüp yüzü gülücükler dolmuş hep iyi haberler alın insallah

Çalışmıyorum.. Ama şu son zamanlar evin temizligi ve duzeniyle çok hasir nesir oldum.. Bi de misafir biraz agirladim.. Yorulmustum açıkçası.. Belkide kafa olarak yoruldum.. Yapilacak işler gözümde buyuyodu Onceki aylarin getirdigi tembellikle son zmnlara kalinca can havliyle halletmeye calisiyodum.. Gene duzene girdi şükür ev.. Bi tek bebek odasi kaldi.. Bi de halilar serilcek.. Dolaba pek bisey atamadm ama o da olsun.. Oglumu alyim zamanunda kucagima sorun degil valla

Yaa gözün aydın hadi inşallah çok sevindim

Basin sağolsun

Yaa gözün aydın hadi inşallah çok sevindim

Sagolun kızlar.. İnsallah cikicam burdan.. Ilk geldigimde de rahattm hatirliyosanz.. Sabah moralim bozuldu biraz ama sacma yere bozulmuş.. Gece kasintiyla uyandim.. Doktora söyledim.. Neyse sabah doktorlar geldiginde de konustular.. Aksam vizitine kadar anca çözdüm durumu.. Sinek isirmis ayagimi doktorlarda güldüler sabah bi de ast alt degerleri az düşmüştü kafama takmistim.. Sonra dank etti ulan benden her sabah kan aliyorlar birden 20 30 puan dusmezki değer hatta ggt degerim normal referans araligina girmiş bile safra da haftaya tekrar isticekler heralde.. Tatil girdigi için anca olur.. Büyük ihtimalle haftaya cikarirlar eğer niyetleri varsa.. Sabahki yaşlı doktora sorcam sorularimi.. Bu asistanlar bi tuhaf.. Demin birine sordum.. Mıy mıy cevap verio uyuycaktm nerdeyse o ses tonuyla
Dus iznini de aksam vermiolarmis.. Cuma tatili beklicem artik.. Hafif kasinti var ama bence kesin pislikten her gun duş alan bunyeye 3 gundur duş almamak fena koyuyor simdilik durum bu..

Berre haber, istanbul, haydarpasa numune hast.

Bende gün geçmiyor ki yeni birsey çıkmasın.. bugün de hemoroid farkettim. Gerçekten artık psikolojim iyice dağıldı

Bende de oldu hemoroid.. Iki defa kanadı benim.. Icerde oldu heralde.. Normal dogum ihtimalim olur mu bilmiyorum ama olursa yirtilir kesin.. Ama onlari gordukten sonra sürekli su ve corba gibi sıvı yemeklere filan yöneldim.. Hergun bir kez cikmaya gayret ettim.. Eger bi daha tekrarlasaydi zeytinyagina baslicaktim mecburen

Oyy bu sicakta dus alamamak iskence olmali... kac hastaneden sabah donersin

Oyy bu sicakta dus alamamak iskence olmali... kac hastaneden sabah donersin

Hastane serin ama.. Klima açık hep genelde.. Bi de eski bina.. Gayet serin.. Cam bile nadir açıyorum.. Ama mesele benim suya girememem.. Sanki ustumdeki hersey pismis gibi geliyo.. Ne kadar temizleselerde devlet hastanesi işte.. Aşırı temiz değil bizlerin temizlik anlayışına göre.. Dolaba koydugum temiz kiyafetlerimi bile makinede yikamam lazim gibi geliyor işte Valla bugun eşimle disari hava almaya cikmaya izin verdiler.. Icimden gecmedi değil.. Ama trafikte bizi düşündürdü.. Trafik olmasa en fazla 1 bucuk saate hastanede olurum.. Cuma günü sudan 1 saat cikmiycam

Ama ben hiç kabız da olmadım ki :/ her gün tuvalate çıkıyordum.

Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic
Bende ağdaya gidiyorum cnm jiletle hemde bu gobekle kesin bi yerimi keserim tehlikeye aksiyona gerek yok kuaför 10 dk da hallediyor

Ama ben hiç kabız da olmadım ki :/ her gün tuvalate çıkıyordum.

Bende işte.. Demekki afedersin ıkınmaktan oldu.. Bi de ben dikkat ettim iki kanamada da katı yemistim az su icmistim.. Bunlarda etkiliyor.. Hele son zmnlarimizda asiri tembellesiyormus bagirsaklar.. Fotosunu gördüm bebek büyüdükçe bagirsaklar kayboluyor sanki vucutta öyle bi baski oluyo demekki bebekten dolayi

Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?
Zor olmuyor mu iki doktor bana kafa karışıklığı gibi geliyor..
Artık 2 haftalara geldik evet.. Benn hep 3 hafta da 1 gittim ve rutin olarak tahlilleri 3 haftada 1 hep baktı
Perşembe 31+0 oluyoruz seninle

Kızım için niveanin sampuanini kullaniyorum. Oglum icin sebamed yeni dogan aldim. O bitince onada nivea kullanicam. Cok guzel bir sampuan. Zaten sebamed 6 ay gider. Kızın icin niveayi dene memnun kalirsin.

Kızım için niveanin sampuanini kullaniyorum. Oglum icin sebamed yeni dogan aldim. O bitince onada nivea kullanicam. Cok guzel bir sampuan. Zaten sebamed 6 ay gider. Kızın icin niveayi dene memnun kalirsin.
Bende sebamed yenidoğan aldım kızıma o bitince başka alırım

aynen şükür ki geldik bu haftalara 1 haftayı daha atlatsak diyorm bn :) yani kafa karışıklığı yapmıyor cunku devlete 4 kere gittim daha normal muayene icin oda ikisi zaten beta hcg takibinde tipin nasil olduğunu bilmediğim icin ikisine bir gittim tıptaki doktoru önemsiyorum tahlillerim faln hep orda yapılıyor. bu arada evet kan sulandırıcı igne kullanıyorum:)

ona farmasiden düşünüyorm aslinda . bebege de sebamed alcam sanirm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…