Nivea markasi öyle bir marka ki değişik reaksiyon gostermeyenlerde cuk oturuyor.. Bende kendime nivea çok kullandm hemen hemen her urununden memnun kaldım
Öyle markalar kullanmayın kızlar Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı bebek şampuanı var hem kocaman pompalı hemde ben önce kendi saçım ve cildimde denedim pamuk gibi yapıyor mis gibi kokuyor
Nivea markasi öyle bir marka ki değişik reaksiyon gostermeyenlerde cuk oturuyor.. Bende kendime nivea çok kullandm hemen hemen her urununden memnun kaldım
Öyle markalar kullanmayın kızlar Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı bebek şampuanı var hem kocaman pompalı hemde ben önce kendi saçım ve cildimde denedim pamuk gibi yapıyor mis gibi kokuyor
Onun yetiskinler icin olanini annemler kullanıyor. Cok memnun. Bende el sabunu ve dis macununu kullaniyorum. Gayet guzel. Bebekler icin sampuanini gordum ama hic deneyen olmadi cevremde almaya cesaret edemedim.
Onun yetiskinler icin olanini annemler kullanıyor. Cok memnun. Bende el sabunu ve dis macununu kullaniyorum. Gayet guzel. Bebekler icin sampuanini gordum ama hic deneyen olmadi cevremde almaya cesaret edemedim.
Vallaha ben kuzuma kıyamazdım önce ben baktım çok köpürüyormu diye kokusuna baktım çok kimyasal kokmuyor içeriğine baktım tertemiz marka Türk markası senelerin markası yani bu markada kararlıyım
aynen şükür ki geldik bu haftalara 1 haftayı daha atlatsak diyorm bn :) yani kafa karışıklığı yapmıyor cunku devlete 4 kere gittim daha normal muayene icin oda ikisi zaten beta hcg takibinde tipin nasil olduğunu bilmediğim icin ikisine bir gittim tıptaki doktoru önemsiyorum tahlillerim faln hep orda yapılıyor. bu arada evet kan sulandırıcı igne kullanıyorum:)
O zaman sıkıntı yok canım çünkü her doktorun ölçümü başka dediği başka oluyor ya ondan.gerçi cuma günü bende özele gidicem 3d fotosu olsun diye kızımın merak ediyorum kime benziyor
Vallaha ben kuzuma kıyamazdım önce ben baktım çok köpürüyormu diye kokusuna baktım çok kimyasal kokmuyor içeriğine baktım tertemiz marka Türk markası senelerin markası yani bu markada kararlıyım
Canım o da varis , maalesef bende bekliyorum çünkü bende de vajinal varis var bebeğin baskısından dolayı, basur de yavaş yavaş artıyor Sıkma canını Allah başka dert vermesin.
Saraçoğlunun kürlerini uygulayan lardan biri olarak derim ki deterjanı bile süperdir, eminim.Kemdim için alışveriş yapmıştım çok önceden, pahalıya geliyor ama değer,
İnsanlar ne kadar anlayşşsızz ya her hafta çat kapı gelip saatlerce evde oturmak nedir ya!
Bir sormak yok iiy misin uzanmak yatmak ister misin gellelim mi müsait misin yok saat olmuş 23.30 daha yeni Bi bacağımı uzattım yaaa!!
Doğumda da böyle olursa vah vah halime.
İnsanlara direk söylemek lazım. Çok sinirlendim çok, her hafta 2 3 aynı şey!
İnsanlar ne kadar anlayşşsızz ya her hafta çat kapı gelip saatlerce evde oturmak nedir ya!
Bir sormak yok iiy misin uzanmak yatmak ister misin gellelim mi müsait misin yok saat olmuş 23.30 daha yeni Bi bacağımı uzattım yaaa!!
Doğumda da böyle olursa vah vah halime.
İnsanlara direk söylemek lazım. Çok sinirlendim çok, her hafta 2 3 aynı şey!
Kim geldi? Valla ben artik surat yapiorm gelene.. Hele bu saatten snra kimseyi agirlayamam.. Mevlude geliolarsa buyursunlar gelsinler.. Başka agirlayamam vallahi.. Sırf tek tek gelmesinler diye bu sefer mevludu zamaninda yapcam.. Evlenince kuran okutamamistm