Haydarpasa numuneden bildiriyorum.. An itibariyle hasta yatışı verdiler bana devlet yine prosedurun pesini birakmiyor.. Özel yatis vermemisti bana.. Şu an ilk defa hastane yemegi yiyorum.. Sıfır tuz allahm tuz ne kadar önemliymiş vallahi.. Boşuna iltifat ederken tadım tuzum sensin demiyorlar
Kim geldi? Valla ben artik surat yapiorm gelene.. Hele bu saatten snra kimseyi agirlayamam.. Mevlude geliolarsa buyursunlar gelsinler.. Başka agirlayamam vallahi.. Sırf tek tek gelmesinler diye bu sefer mevludu zamaninda yapcam.. Evlenince kuran okutamamistm
Malaesef aynı apartmanda oturduğumuz yalnız yaşayan bi akrabası
İnsan gerçekten anlayış bekliyor ya yaşlı insan evde rahat rahat şortumu giymişim uzanıyorum, hem çat kapı gelp saatlerce otur hemde anlayış yok. Bacaklarım toplu oturmaktan karnıma ağrı girdi ya. İnsanları çekmek istemiyorum doğumdan sonra gerçekten
Yok daha fazla artmadi da zaten degerler yuksek oldugunu görünce yatis veriyorum dedi doktor.. Ozeldeki de yatis verilcek hastasin demisti ama vermemisti.. Simdi her gun ölçülüyor.. Allaha şükür düşüyor degerler
İnsan gerçekten anlayış bekliyor ya yaşlı insan evde rahat rahat şortumu giymişim uzanıyorum, hem çat kapı gelp saatlerce otur hemde anlayış yok. Bacaklarım toplu oturmaktan karnıma ağrı girdi ya. İnsanları çekmek istemiyorum doğumdan sonra gerçekten
Ya bende böyle ses etmiodum.. Rahatsz oldugunu belli etcen valla baska türlü olmuyo.. Gecen ben rahatsz olcama onlar rahatsz olsun dedim ben.. Gerildim koltuga uzattm bacaklari.. Onlari da sandalyeye oturttum.. Bundan sonra gelene böyle.. Karşıya hissettirmedikce anlamiyorlar.. Hele kaynana istio ki hicbiseye sesi çıkmasın.. Ama yoh öyle bi dünya
İnsanlar ne kadar anlayşşsızz ya her hafta çat kapı gelip saatlerce evde oturmak nedir ya!
Bir sormak yok iiy misin uzanmak yatmak ister misin gellelim mi müsait misin yok saat olmuş 23.30 daha yeni Bi bacağımı uzattım yaaa!!
Doğumda da böyle olursa vah vah halime.
İnsanlara direk söylemek lazım. Çok sinirlendim çok, her hafta 2 3 aynı şey!
Canım niye sinirleniyorsun ki uzat bacaklarını yerinden de kalkma belim ağrıyor falan de hizmet etme 1 gelir 2 gelir ensonunda anlar yani hamile halinden anlamıyorsa onun ayıbı sen hiç rahatsız olma kötü de hissetme düşünmüyorsa düşündürteceksin ama canını sıkma hiç
Kızlar antalyada olanlar hamile çekimi içim hastane çekimi veya doğum sonrası için fotoğrafçıyla anlaşan var mı ben buranın yabancısıyım ve hiç fotoğrafçı bilmiyorum fiyat araştırması yapacak kadar bile bilgim yok yani bilen varsa yardımcı olurmusunuz buradan açıkça yazmak istemeyenler özelden de yazabilirler valla bu gidişle cep telefonuyla çekim yapacağız ama birkaç profosyonel foto da olsun istiyor insan uygun fiyatta bulduysanız paylaşırsanız çok sevaba girersiniz
Bebeğin yanında olunca, iyi olduğunu bilince kafan daha rahat oluyor. Vücutta ki ağırlık gidiyor. Tabi kırk gün falan düzen kurması sürüyor. Ama sonrası rahat
İnsanlar ne kadar anlayşşsızz ya her hafta çat kapı gelip saatlerce evde oturmak nedir ya!
Bir sormak yok iiy misin uzanmak yatmak ister misin gellelim mi müsait misin yok saat olmuş 23.30 daha yeni Bi bacağımı uzattım yaaa!!
Doğumda da böyle olursa vah vah halime.
İnsanlara direk söylemek lazım. Çok sinirlendim çok, her hafta 2 3 aynı şey!
Ya direkt söyleyeceksiniz ya da geldiklerinde öyle ne içersiniz vs yapmayacaksınız " yaaa kahve falan yapiyim dicem ama hiç ayakta duramıyorum " diyince eski hurmeti göremeyince daha da gelmezler
Kizlar şu bi kaç gündür özellikle sağ elimde aşırı ödem var ,doğuma kadar articak diye tedirginim . Yatarken ,otururken vs hep sola dogruyum ama yine de engelleyemedim. Dün yüzüğümü sabunla zorla çıkardım eğer cikarmasaydim bugün mümkün değil çıkmazdı. Bana da abimin eşi söyledi saat, yüzük, bilezik vs takma diye . Hatta yüzüğü kesilerek çıkartılan insanlar var . Ben de sizi uyarmak istedim yüzükleri çıkarsanız iyi olur eğer ödem olmaya başladıysanız. Gerçi benim ki bi amda oldu. Artık en ağır zamanlara girdik belli ki. Allah hepimize kolaylık versin
Kizlar şu bi kaç gündür özellikle sağ elimde aşırı ödem var ,doğuma kadar articak diye tedirginim . Yatarken ,otururken vs hep sola dogruyum ama yine de engelleyemedim. Dün yüzüğümü sabunla zorla çıkardım eğer cikarmasaydim bugün mümkün değil çıkmazdı. Bana da abimin eşi söyledi saat, yüzük, bilezik vs takma diye . Hatta yüzüğü kesilerek çıkartılan insanlar var . Ben de sizi uyarmak istedim yüzükleri çıkarsanız iyi olur eğer ödem olmaya başladıysanız. Gerçi benim ki bi amda oldu. Artık en ağır zamanlara girdik belli ki. Allah hepimize kolaylık versin
Canım o da varis , maalesef bende bekliyorum çünkü bende de vajinal varis var bebeğin baskısından dolayı, basur de yavaş yavaş artıyor Sıkma canını Allah başka dert vermesin.
Evet cnm araştırmalarımda bende okudum vajinal varis gibi buda makatta varis olarak geçiyormuş. Seninde tek şişmen var mı? Benim sadece sol bacağım sisiyor ama sol ve sağ arasında ciddi fark edecek kadar bide varislerim gittikçe çoğaldı kaşıktan bacağa doğru dışardan damar geçişlerini görüyorum solucan gibi
Bugün gidicem doktora teşekkür ederim. Şişme dışında kendimi iyi hissediyorum o yüzden bi sorun olduğunu hiç düşünmedim. Ben de artık doktorlar gibi oldum ne olursa kendime normal hamilesin diyorum
Gunayfdin kizlar ben hala kizima bi isim bulmus degilim canim sıkılmaya basladi hangi isimi soylesem babasi anlami iyi degil diyor internette cogu anlam yanlis veriliyormus cok arastiriyor anlami guzel kiz ismi varmi
O zaman sıkıntı yok canım çünkü her doktorun ölçümü başka dediği başka oluyor ya ondan.gerçi cuma günü bende özele gidicem 3d fotosu olsun diye kızımın merak ediyorum kime benziyor
ay bilmiyorm bu hamileliktehep erken doğacak gbi hissettm nedense diyince esim kızıyor 40 kere söyledin zaten olacağı o diyor geçende. heran bisi olcak gbi hissediyom napim yani his bu dur diyemiyorsn. oda insallah 40 haftalik dogurursun boyle diyorsun ya diyor
ay bilmiyorm bu hamileliktehep erken doğacak gbi hissettm nedense diyince esim kızıyor 40 kere söyledin zaten olacağı o diyor geçende. heran bisi olcak gbi hissediyom napim yani his bu dur diyemiyorsn. oda insallah 40 haftalik dogurursun boyle diyorsun ya diyor