2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım, şimdi gördüm.
Neden yatış yaptılar, değerlerin mi yükseldi...
Bir sıkıntı mı oldu?

Malaesef aynı apartmanda oturduğumuz yalnız yaşayan bi akrabası
İnsan gerçekten anlayış bekliyor ya yaşlı insan evde rahat rahat şortumu giymişim uzanıyorum, hem çat kapı gelp saatlerce otur hemde anlayış yok. Bacaklarım toplu oturmaktan karnıma ağrı girdi ya. İnsanları çekmek istemiyorum doğumdan sonra gerçekten

Canım, şimdi gördüm.
Neden yatış yaptılar, değerlerin mi yükseldi...
Bir sıkıntı mı oldu?

Yok daha fazla artmadi da zaten degerler yuksek oldugunu görünce yatis veriyorum dedi doktor.. Ozeldeki de yatis verilcek hastasin demisti ama vermemisti.. Simdi her gun ölçülüyor.. Allaha şükür düşüyor degerler

Ya bende böyle ses etmiodum.. Rahatsz oldugunu belli etcen valla baska türlü olmuyo.. Gecen ben rahatsz olcama onlar rahatsz olsun dedim ben.. Gerildim koltuga uzattm bacaklari.. Onlari da sandalyeye oturttum.. Bundan sonra gelene böyle.. Karşıya hissettirmedikce anlamiyorlar.. Hele kaynana istio ki hicbiseye sesi çıkmasın.. Ama yoh öyle bi dünya

Canım niye sinirleniyorsun ki uzat bacaklarını yerinden de kalkma belim ağrıyor falan de hizmet etme 1 gelir 2 gelir ensonunda anlar yani hamile halinden anlamıyorsa onun ayıbı sen hiç rahatsız olma kötü de hissetme düşünmüyorsa düşündürteceksin ama canını sıkma hiç

Kızlar antalyada olanlar hamile çekimi içim hastane çekimi veya doğum sonrası için fotoğrafçıyla anlaşan var mı ben buranın yabancısıyım ve hiç fotoğrafçı bilmiyorum fiyat araştırması yapacak kadar bile bilgim yok yani bilen varsa yardımcı olurmusunuz buradan açıkça yazmak istemeyenler özelden de yazabilirler valla bu gidişle cep telefonuyla çekim yapacağız ama birkaç profosyonel foto da olsun istiyor insan uygun fiyatta bulduysanız paylaşırsanız çok sevaba girersiniz

İşin olduğun da gelip yardım edeyim demiyordur kesin. Gebe insanlara karşı neden bu kadar anlayışsızlar bunlar

Ya direkt söyleyeceksiniz ya da geldiklerinde öyle ne içersiniz vs yapmayacaksınız " yaaa kahve falan yapiyim dicem ama hiç ayakta duramıyorum " diyince eski hurmeti göremeyince daha da gelmezler

Kizlar şu bi kaç gündür özellikle sağ elimde aşırı ödem var ,doğuma kadar articak diye tedirginim . Yatarken ,otururken vs hep sola dogruyum ama yine de engelleyemedim. Dün yüzüğümü sabunla zorla çıkardım eğer cikarmasaydim bugün mümkün değil çıkmazdı. Bana da abimin eşi söyledi saat, yüzük, bilezik vs takma diye . Hatta yüzüğü kesilerek çıkartılan insanlar var . Ben de sizi uyarmak istedim yüzükleri çıkarsanız iyi olur eğer ödem olmaya başladıysanız. Gerçi benim ki bi amda oldu. Artık en ağır zamanlara girdik belli ki. Allah hepimize kolaylık versin

Canım ani şişmelerde doktora haber verin diyorlar.

Hemoroid ven daha önce olmuştum başlarda şimdi geçti gibi

Umarım geçip gider benimde
Size de geçmiş olsun

Canım o da varis , maalesef bende bekliyorum çünkü bende de vajinal varis var bebeğin baskısından dolayı, basur de yavaş yavaş artıyor Sıkma canını Allah başka dert vermesin.

Evet cnm araştırmalarımda bende okudum vajinal varis gibi buda makatta varis olarak geçiyormuş. Seninde tek şişmen var mı? Benim sadece sol bacağım sisiyor ama sol ve sağ arasında ciddi fark edecek kadar bide varislerim gittikçe çoğaldı kaşıktan bacağa doğru dışardan damar geçişlerini görüyorum solucan gibi

Gunayfdin kizlar ben hala kizima bi isim bulmus degilim canim sıkılmaya basladi hangi isimi soylesem babasi anlami iyi degil diyor internette cogu anlam yanlis veriliyormus cok arastiriyor anlami guzel kiz ismi varmi

ay bilmiyorm bu hamileliktehep erken doğacak gbi hissettm nedense diyince esim kızıyor 40 kere söyledin zaten olacağı o diyor geçende. heran bisi olcak gbi hissediyom napim yani his bu dur diyemiyorsn. oda insallah 40 haftalik dogurursun boyle diyorsun ya diyor

Düşünme öyle şeyler rahat ol canım inşallah vaktinde gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…