Ama çok rahatsız edici bir his değil mi , acı desen acı değil ağrı desen değil . Daha 1 bucuk ay var sağlıkla doğsunlar da son aylar zormuş ..Bende de oluyo bazen gece bazen gündüz. Artık kese buyumuyo esniyo rahim de aynı şekilde eee birde bebek dayaninca, dönünce falan ciddi anlamda agritiyo. Ben de yağ sürüp yavaş yavaş ovuyorum o pzisyon değiştirene kadar devam ediyor.
Sor canım ihmal etme... bu arada bende ferrum iğne vuruluyorum kanım 9lara düşmüşİnşallah demezşuan sabah kalktığım kadar değil ama yine de şişlik var . Tuzsuz yiyince de tansiyonum düşüyo onu basaramam
Çok sıkıntılı olduk böyleAl bendende o kadar cnm evde altıma kısa bir şort üstüme de eşimin atletlerinden giyiyorumBol elbiselerle bitirdim hamileliği, sutyenden bahsetmiyorum bile göğüs ucunu kapatıp çıkıyorum imkansız gezemiyorum sırtımı müthiş ağrıtıyor.
Güllük caddesinde dilek color var. Selekler çarşısında. Oradan fiyat alabilirsin. Cekimleri iyidir. Ben fotografci tutmayacagim o yuzdem fiyat almadım. Birde dogum yapacagin hastaneye sor disaridan fotografci kabul ediyorlar miKızlar antalyada olanlar hamile çekimi içim hastane çekimi veya doğum sonrası için fotoğrafçıyla anlaşan var mı ben buranın yabancısıyım ve hiç fotoğrafçı bilmiyorum fiyat araştırması yapacak kadar bile bilgim yok yani bilen varsa yardımcı olurmusunuz buradan açıkça yazmak istemeyenler özelden de yazabilirler valla bu gidişle cep telefonuyla çekim yapacağız ama birkaç profosyonel foto da olsun istiyor insan uygun fiyatta bulduysanız paylaşırsanız çok sevaba girersiniz
Bence irsi ya. Benim sacimda cok cabuk uzar. Şampuanın etkisi oldugunu dusunmuyorum.masallah bizimki uzamiyo cok yavaş uzuyo yani
Benim kizim sacli dogdu. Gören sasiyordu. Ama ne mide yanmasi cektim onda. Oglumda hic yanma yok. Esim kel olacak galiba diyoAyy benim kızımın saçları nasıl olacak acaba siz kız anneleri olarak konusunca imrendim
Mustela dermo cleansing - sabun içermeyen saç ve vücut şampuanı diye geçiyor canım ben ondan aldım üzerinde lavanta doux yazıyor herkes ondan memnun kalmışKızlar bebeğe mustela şampuan alacağım ama onun da çeşitleri varmış, hangisini almak lazım?
Canım hamilelik ilerledikçe olabiliyor kafana takma bir ara bende de oldu 1 hafta falan hala ara ara zorlayabiliyor zeytinyağı tükettikçe geçtiğini farkettim bol su iyi geliyor bir deBende gün geçmiyor ki yeni birsey çıkmasın.. bugün de hemoroid farkettim. Gerçekten artık psikolojim iyice dağıldı
Ahaha sinek mi ısırmışSagolun kızlar.. İnsallah cikicam burdan.. Ilk geldigimde de rahattm hatirliyosanz.. Sabah moralim bozuldu biraz ama sacma yere bozulmuş.. Gece kasintiyla uyandim.. Doktora söyledim.. Neyse sabah doktorlar geldiginde de konustular.. Aksam vizitine kadar anca çözdüm durumu.. Sinek isirmis ayagimidoktorlarda güldüler sabah bi de ast alt degerleri az düşmüştü kafama takmistim.. Sonra dank etti ulan benden her sabah kan aliyorlar birden 20 30 puan dusmezki değer hatta ggt degerim normal referans araligina girmiş bile safra da haftaya tekrar isticekler heralde.. Tatil girdigi için anca olur.. Büyük ihtimalle haftaya cikarirlar eğer niyetleri varsa.. Sabahki yaşlı doktora sorcam sorularimi.. Bu asistanlar bi tuhaf.. Demin birine sordum.. Mıy mıy cevap verio uyuycaktm nerdeyse o ses tonuyla
Dus iznini de aksam vermiolarmis.. Cuma tatili beklicem artik.. Hafif kasinti var ama bence kesin pisliktenher gun duş alan bunyeye 3 gundur duş almamak fena koyuyor simdilik durum bu..
Berre haber, istanbul, haydarpasa numune hast.
Canım kabul etme misafir ediyorsan da uzat ayaklarını rahatsız olduğundan bahsetİnsanlar ne kadar anlayşşsızz ya her hafta çat kapı gelip saatlerce evde oturmak nedir ya!
Bir sormak yok iiy misin uzanmak yatmak ister misin gellelim mi müsait misin yok saat olmuş 23.30 daha yeni Bi bacağımı uzattım yaaa!!
Doğumda da böyle olursa vah vah halime.
İnsanlara direk söylemek lazım.Çok sinirlendim çok, her hafta 2 3 aynı şey!
insallah sıkı ve güçlü saçları olur. şuana kadr bütün heveslerim kursağımda kaldi 23 aylik ve 2 3 aydır tepeden minicik kulaklar yapabiliyorumAyy benim kızımın saçları nasıl olacak acaba siz kız anneleri olarak konusunca imrendim
Sancı giriyor arada, magnezyum kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Karın ağrısı gibimaya ismi var düşünür müsün ?
ben de 2 gün sol kasık ve karın ağrısı çektim dün magnezyum ve kalsiyum içtim geçti magnezyum kullanıyor musun ?
Teşekkür ederim canım bu sıcaklarda gözüm keserse bi uğrayayım, hastanenin fotoğrafçısı sadece sezeryan çekimlerini yapıyormuş doğumhanede o da hastane odasında çekim yapmıyor oyüzden kabul ederler diye düşünmüştüm ama yinede bi sormak lazım tabi belli olmaz onu iyi hatırlattın canım haftaya kontrolüm var gittiğimde onuda sorayım olmazsa evde yada doğumdan sonra stüdyo çekimi yaptırırız fiyat konusunda bilgim olsun da aklımda bir fotoğrafçı olması iyi olur sonradan bulmak daha zor olurGüllük caddesinde dilek color var. Selekler çarşısında. Oradan fiyat alabilirsin. Cekimleri iyidir. Ben fotografci tutmayacagim o yuzdem fiyat almadım. Birde dogum yapacagin hastaneye sor disaridan fotografci kabul ediyorlar mi
Bence irsi ya. Benim sacimda cok cabuk uzar. Şampuanın etkisi oldugunu dusunmuyorum.
Benim kizim sacli dogdu. Gören sasiyordu. Ama ne mide yanmasi cektim onda. Oglumda hic yanma yok. Esim kel olacak galiba diyo
irsi ise bile bn çekmediği kesinGüllük caddesinde dilek color var. Selekler çarşısında. Oradan fiyat alabilirsin. Cekimleri iyidir. Ben fotografci tutmayacagim o yuzdem fiyat almadım. Birde dogum yapacagin hastaneye sor disaridan fotografci kabul ediyorlar mi
Bence irsi ya. Benim sacimda cok cabuk uzar. Şampuanın etkisi oldugunu dusunmuyorum.
Benim kizim sacli dogdu. Gören sasiyordu. Ama ne mide yanmasi cektim onda. Oglumda hic yanma yok. Esim kel olacak galiba diyo
adet ağrısı gbi mi veya ishal olmuşsun gbi gaz var gbi ?Sancı giriyor arada, magnezyum kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Karın ağrısı gibi
Sancı giriyor arada, magnezyum kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Karın ağrısı gibi
Adet ağrısı gibi. Arada da sancı giriyor. Biraz azaldı gibi şimdi, uzandım. Geçmezse hastaneye gidicemadet ağrısı gbi mi veya ishal olmuşsun gbi gaz var gbi ?
üşütmüş olabilirsin canım malum hava sıcak diye her yerimizi açıyoruz özellikle geceleriSancı giriyor arada, magnezyum kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Karın ağrısı gibi
Gaz çok ağrı yapar canım dinlen bakalım ama gazın çıkması içinde bir şeyler yapman lazım yine geçmezse hastaneye gitAdet ağrısı gibi. Arada da sancı giriyor. Biraz azaldı gibi şimdi, uzandım. Geçmezse hastaneye gidicem
Kapi susu vs hep bekliyorGünaydın canım
Doğunca koyarsın sende kimileri öyle yapıyor..
Ama ben dayanamazdımm hediyelikler ve kapısüsü için isim şarttı
Valla içimde böyle büyümeye devam ederse çatlak neden ve nasıl oluşur öğreneceğiz. İnşallah ogrenmeyiz.Ama çok rahatsız edici bir his değil mi , acı desen acı değil ağrı desen değil . Daha 1 bucuk ay var sağlıkla doğsunlar da son aylar zormuş ..
Canım ben iğne vurulmuyorum ferinjekt diye bı ilacı seruma katip damardan veriyolar . Ben çok memnunum halimden kendime geldim meğer benim hayatımdaki tek eksik buymuş . Bugün tekrar gidicem doktora ikinci doz için .Sor canım ihmal etme... bu arada bende ferrum iğne vuruluyorum kanım 9lara düşmüşsen nasılsın iğnelerden sonra fayda gördün mü ?
Sagol canim bunlarada bi bakayim ne diyecekBen en başlarda çıkardım canım yağ sürerken falan sürekli çıkar tak uğraşmaktan sıkıldım şişlik olayı da oluyor geçenlerde düğüne giderken takayım dedim bütün yüzüklerim dar gelmiş iyiki zamanında çıkarmışım
Bizimkide öyleydi ensonunda benim beğendim bir isme razı geldi bence Esila Miray Aysima isimleri de çok güzel anlamları da güzeldi ama eşim beğenmediği için koyamadık bunlarıda bir araştır derim bunların dışında Melek ismini çok severim ama komşumuzun ismi oyüzden sanki onun ismini koymuş gibi olmasın diye koyamadım yoksa kesin Melek koyardım
Canım instagram gibi yerlerden sipariş vereceksen acele etmen gerek 1 ay gibi bir sürede teslim ediyorlar benim 20 günde geldi ama yoğunluğa göre öyle demişti kadınKapi susu vs hep bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?