2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ama çok rahatsız edici bir his değil mi , acı desen acı değil ağrı desen değil . Daha 1 bucuk ay var sağlıkla doğsunlar da son aylar zormuş ..

İnşallah demez şuan sabah kalktığım kadar değil ama yine de şişlik var . Tuzsuz yiyince de tansiyonum düşüyo onu basaramam
Sor canım ihmal etme... bu arada bende ferrum iğne vuruluyorum kanım 9lara düşmüş sen nasılsın iğnelerden sonra fayda gördün mü ?

Çok sıkıntılı olduk böyle nasıl kendimize geleceğiz merak ediyorum

Güllük caddesinde dilek color var. Selekler çarşısında. Oradan fiyat alabilirsin. Cekimleri iyidir. Ben fotografci tutmayacagim o yuzdem fiyat almadım. Birde dogum yapacagin hastaneye sor disaridan fotografci kabul ediyorlar mi
masallah bizimki uzamiyo cok yavaş uzuyo yani
Bence irsi ya. Benim sacimda cok cabuk uzar. Şampuanın etkisi oldugunu dusunmuyorum.
Ayy benim kızımın saçları nasıl olacak acaba siz kız anneleri olarak konusunca imrendim
Benim kizim sacli dogdu. Gören sasiyordu. Ama ne mide yanmasi cektim onda. Oglumda hic yanma yok. Esim kel olacak galiba diyo

Kızlar bebeğe mustela şampuan alacağım ama onun da çeşitleri varmış, hangisini almak lazım?
Mustela dermo cleansing - sabun içermeyen saç ve vücut şampuanı diye geçiyor canım ben ondan aldım üzerinde lavanta doux yazıyor herkes ondan memnun kalmış
Bende gün geçmiyor ki yeni birsey çıkmasın.. bugün de hemoroid farkettim. Gerçekten artık psikolojim iyice dağıldı
Canım hamilelik ilerledikçe olabiliyor kafana takma bir ara bende de oldu 1 hafta falan hala ara ara zorlayabiliyor zeytinyağı tükettikçe geçtiğini farkettim bol su iyi geliyor bir de
Ahaha sinek mi ısırmış İnşallah gittkçe değerler normale dönecek canım
Canım kabul etme misafir ediyorsan da uzat ayaklarını rahatsız olduğundan bahset

Ayy benim kızımın saçları nasıl olacak acaba siz kız anneleri olarak konusunca imrendim
insallah sıkı ve güçlü saçları olur. şuana kadr bütün heveslerim kursağımda kaldi 23 aylik ve 2 3 aydır tepeden minicik kulaklar yapabiliyorum

Teşekkür ederim canım bu sıcaklarda gözüm keserse bi uğrayayım, hastanenin fotoğrafçısı sadece sezeryan çekimlerini yapıyormuş doğumhanede o da hastane odasında çekim yapmıyor oyüzden kabul ederler diye düşünmüştüm ama yinede bi sormak lazım tabi belli olmaz onu iyi hatırlattın canım haftaya kontrolüm var gittiğimde onuda sorayım olmazsa evde yada doğumdan sonra stüdyo çekimi yaptırırız fiyat konusunda bilgim olsun da aklımda bir fotoğrafçı olması iyi olur sonradan bulmak daha zor olur

irsi ise bile bn çekmediği kesin

Incredible incredible Canım bebek orayı gerdiği için olabilir ben yaklaşık 1 ay önce öyle bir sancı çektim resmen ağladım ama eşim de bebek geriyordur dedi hastaneye götürmedi hem sinirden hem acıdan hüngür hüngür ağladım ama gerçekten bebek geriyormuş meğer boşa panik yapmışım seninde için rahat etmiyorsa bir acile git nst falan baktır ama bir sorun yoktur muhtemelen için rahat eder sadece

Ama çok rahatsız edici bir his değil mi , acı desen acı değil ağrı desen değil . Daha 1 bucuk ay var sağlıkla doğsunlar da son aylar zormuş ..
Valla içimde böyle büyümeye devam ederse çatlak neden ve nasıl oluşur öğreneceğiz. İnşallah ogrenmeyiz.
Sor canım ihmal etme... bu arada bende ferrum iğne vuruluyorum kanım 9lara düşmüş sen nasılsın iğnelerden sonra fayda gördün mü ?
Canım ben iğne vurulmuyorum ferinjekt diye bı ilacı seruma katip damardan veriyolar . Ben çok memnunum halimden kendime geldim meğer benim hayatımdaki tek eksik buymuş . Bugün tekrar gidicem doktora ikinci doz için .
Önceden tüm gün ferim ferasetim olmazdı ev temizliğini hep akşama birakirdim. Şimdi hava sıcaklığı falan beni durdurmuyo gücüm kuvvetim yerine geldi , konuşurken yoruluyodum bu sürü bi sürü şey . Ben hep hamilelikte normal diyodum kendime benim de 9 a düşmüştü şuan ne kadar bilmiyorum ikinci dozdan bir hafta sonra kontrol edicez dedi doktorum ama ben kendimde Zaten fark ediyorum.insallah ignelerle toparlarsiniz.

Sagol canim bunlarada bi bakayim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…