2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Muhtemelen ondan oluyor çünkü ilaçları hiç düzenli içemedim, bugün özellikle kalkıp sabah demir hapını aldım.
Son zamanlar bebekte kendi karaciğerinde doğumdan sonra kullanmak için depo yapıyo o yüzden kansızlık artıyor. Kesinlikle ihmal etmeyin . Demir eksikliği doğumdan sonra bir sürü sorun oluşturuyo lohusa depresyonuna kadar hepsinin temel nedeni demir eksikliği kansizlikmis. Doktora gidin kesinlikle doz arttırır ya da farklı bi tedaviye geçer en azından gebeliği rahat geçirirsinjz.

Aaaa bu kadarını duymamıştım çok teşekkür ederim 9 Eylül tahlil günümdü biraz daha erken gideyim bari.

Rabbim hem melegine hem de sana güç kuvvet versin inşallah gerek kalmaz erken buluşmaya ama eğer erken gelirse de sağlıkla sıhhatle gelsin buna da sukredicez hamd edicez Allah'tan daha erken dönemde yaşanmadı . Bugün sabahtan beri aklımdaydın naptı acaba diye . Dua edicem senin için güzel haberlerinizi beklicem.

Bebeğine kavuşmana az kaldı sağlıkla dünyaya gelir dualarımız seninle, kuzenim de erken doğurdu 33 34 haftalarda hiç bir problem olmadı. Güzel moral ver kendine öyle gir sezeryan olacaksa da,

Inşallah herşey yolunda gidicek hic merak etme . dualarım seninle. sağlıcakla kavuşun inslah :) fırsatını bulduğun ilk an bizide bilgilendir. kismet ne zamanaysa o zaman doğuyor bu bebisler. üzme kendini meleginde etkilenir güçlü ol

Canım benım Allah yardımcınız olsun, sağsalım bebeğini kucağına al canım. Moral bozma bebek kendini kurtaracak kadar büyüdü, olmadı birkaç hafta küvezde kalır.. Bol bol dua edecegım, haber vermeyi unutma cnm

Bende sana bakmaya girmistim siteye
Canim uzme kendini ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun,guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Canım üzülme herşeyin hayırlısı.. Senin ve bebeğin sağlığı için gereken neyse o olsun . Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle ..

Dualarım seninle ve bebeginle sagsaglim kucağına alırsın insallah üzülme hiç erken de olsa sağlıklı olacaktır ben inanıyorum sen de moralini yüksek tut herşey güzel olacak iyi haberlerini bekliyoruz

Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi. :) Ben de akşam 4'de gidicem doktora. geçen hafta rahim ağzı uzunluğun sınırda demişti. Duruma göre iğne yapıcaz bebeğin akciğerlerini geliştirmek için dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

kızlar rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü hiç doktorunuz son zamanlarda? benimki sınırda demişti. 2.8 ve 3.1 ölçüyorum demişti. bugün yine bakacak. 3 haftadır sancı hissediyorum. 2-3 gündür de geceleri uyanıyorum sancıya. birçok şey hazır ama birçok şey de eksik. çok stresliyim

Canım ikiniz içinde hayırlısı ne ise öyle olur insallah. İçim bi hoş oldu mesajını okuyunca. Açıkcası çok pozitif bir insansın ve bu pozitiftik senin ve bebeğin icin çok iyi gelecek. Dualarımızdasınıx. Eymenin ve kendinin güzel haberlerini mutlaka bizlere de ulaştır.

Canim Allah yardimcin olsun. Senin ve bebegin hakkinda en hayirlisi en sagliklisi nasilsa oyle olsun insallah. Sıkma canini. Hepimizden once minigini koklayacaksin oyle dusun. Insallah gerek kalmaz sezeryana ama kalirsa da her sey sorunsuz gecer bir an once toparlanirsin. Bizi haberdar etmeyi unutma firsatin oldugunda. ❤

Teşekkür ederim ama ben doğumhaneye girmesini istemiyorum zaten sadece odada çekim yapılsın istiyorum kısmet olursa normal doğum olacak zaten oyüzden doğumhanede ihtiyacım olmayacak sezeryanda zaten doğumhane çekimleri fiyata dahildi hastanenin fotoğrafçısı yanlış hatırlamıyorsam ama ücreti karşılığında da olsa odada çekim yapmıyor demişlerdi gittiğimde tekrar soracağım bakalım

29 haftada 4,2 gibiydi daha sonra ölçülmedim. Bir sonraki gidişim 34+6 olacak ölçer sanırım

Her muayenede olcuyor canim. Henuz hic sınıra girmedi. Insallah bugun sen de guzel haber alirsin ve risk gecmistir. Sorma sanirim bu eksikler asla bitmeyecek... dusundukce stresten patlayacagim

Allah yar ve yardımcınız olsun canım, inşallah sağlıkla Eymen’i kucağına almayı nasip etsin

Benim hiç ölçmedi veya ölçtü bir şey demedi canm. İnşallah problem olmaz aklına kötü şeyler getirme sen stresli oldukça beyinde vücuda stres yönlendiriyor güzel düşünelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…