- 15 Mart 2019
- 216
- 711
- 103
Bizde kardesinin olacagini ogrendigi ilkgunden beri var canim. Arada 8 yaş fark olacağı için ilginin ve sevginin azalacağını düşündüğünden hep oyuzden hep diyorum ben yaptım o hatayı başkaları yapmasın en güzeli cok fazla yaş sınırı olmadan kardeş yapmak şimdi ki çocuklar çok bilinçli herşeyin farkındalarKızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Bizde kardesinin olacagini ogrendigi ilkgunden beri var canim. Arada 8 yaş fark olacağı için ilginin ve sevginin azalacağını düşündüğünden hep oyuzden hep diyorum ben yaptım o hatayı başkaları yapmasın en güzeli cok fazla yaş sınırı olmadan kardeş yapmak şimdi ki çocuklar çok bilinçli herşeyin farkındalar
üşütmüş olabilirsin canım malum hava sıcak diye her yerimizi açıyoruz özellikle geceleri
Güllük caddesinde dilek color var. Selekler çarşısında. Oradan fiyat alabilirsin. Cekimleri iyidir. Ben fotografci tutmayacagim o yuzdem fiyat almadım. Birde dogum yapacagin hastaneye sor disaridan fotografci kabul ediyorlar mi
Bence irsi ya. Benim sacimda cok cabuk uzar. Şampuanın etkisi oldugunu dusunmuyorum.
Benim kizim sacli dogdu. Gören sasiyordu. Ama ne mide yanmasi cektim onda. Oglumda hic yanma yok. Esim kel olacak galiba diyo
insallah sıkı ve güçlü saçları olur. şuana kadr bütün heveslerim kursağımda kaldi 23 aylik ve 2 3 aydır tepeden minicik kulaklar yapabiliyorum
Teşekkür ederim canım bu sıcaklarda gözüm keserse bi uğrayayım, hastanenin fotoğrafçısı sadece sezeryan çekimlerini yapıyormuş doğumhanede o da hastane odasında çekim yapmıyor oyüzden kabul ederler diye düşünmüştüm ama yinede bi sormak lazım tabi belli olmaz onu iyi hatırlattın canım haftaya kontrolüm var gittiğimde onuda sorayım olmazsa evde yada doğumdan sonra stüdyo çekimi yaptırırız fiyat konusunda bilgim olsun da aklımda bir fotoğrafçı olması iyi olur sonradan bulmak daha zor olur
Adet ağrısı gibi. Arada da sancı giriyor. Biraz azaldı gibi şimdi, uzandım. Geçmezse hastaneye gidicem
Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Oğlum istediği icin bir hamilelik planladık. 3 sene kadar basımızın etini yedi. Neden benim kardeşim yok diye o kadar ağladı ki şimdi de deli gibi sabırsız bekliyor ama bazen ara ara kıskançlık belirtileri oluyor hergün onun icin birseyler yapalım ama bi mağazaya girip bebek eşyası bakalım ne çok kardeşim icin dolaştık falan diyor.
sen yine body falan giyiyormuşsun ben onu da giymiyorumAynen bu oluyor.Ben cok afedersiniz hamile donum ustune askili body le yatiyorumsanirim cok terliyoruz sonra soguyor terimiz.2 gundur sirtimin orta yeri agriyordu nefes alirken.Korktum acaba bobreklerim mi diye ama bugun hafifledi biraz kas sıkışması muhtemelen.
kendimden örnek verecek olursam kardeşimle aramda 8 yaş fark vardı ve deli gibi kıskanmıştım. çünkü evin son çocuğun her istediğin oluyor falan bi anda pat diye bütün ilgiyi alan başka çocuk gelecek düşüncesi beyine yerleşiyor hele de eskiden seni sevmeyecekler atacaklar diyen tipler vardı daha çok sinirlenirdim. bu bir süreç sizin yaklaşımlarınız cevrenin yaklaşımı çok önemli ilginin kendinden kesilmediğini anlayınca eski haline dönecektir.Benimde 2.çocuk yapma sebebimdir kizim. Öyle çok istiyordu ki kardeşi olmasını bende eninde sonunda yapacaksam madem daha da yas farkı olmasın diye yaptım. Hala da çok istiyor kardeşim gelsin artık diyor. Ama başka huyları çok değişti aksi inatlasan ağlama krizlerine giren bi çocuk oldu
sen yine body falan giyiyormuşsun ben onu da giymiyorum
kendimden örnek verecek olursam kardeşimle aramda 8 yaş fark vardı ve deli gibi kıskanmıştım. çünkü evin son çocuğun her istediğin oluyor falan bi anda pat diye bütün ilgiyi alan başka çocuk gelecek düşüncesi beyine yerleşiyor hele de eskiden seni sevmeyecekler atacaklar diyen tipler vardı daha çok sinirlenirdim. bu bir süreç sizin yaklaşımlarınız cevrenin yaklaşımı çok önemli ilginin kendinden kesilmediğini anlayınca eski haline dönecektir.
İşin olduğun da gelip yardım edeyim demiyordur kesin. Gebe insanlara karşı neden bu kadar anlayışsızlar bunlar
İğnelerden sonra Kendime gelemezsen bunu doktoruma soracagım. Tesekkur ederim çok detaylı yazmışsınValla içimde böyle büyümeye devam ederse çatlak neden ve nasıl oluşur öğreneceğiz. İnşallah ogrenmeyiz.
Canım ben iğne vurulmuyorum ferinjekt diye bı ilacı seruma katip damardan veriyolar . Ben çok memnunum halimden kendime geldim meğer benim hayatımdaki tek eksik buymuş . Bugün tekrar gidicem doktora ikinci doz için .
Önceden tüm gün ferim ferasetim olmazdı ev temizliğini hep akşama birakirdim. Şimdi hava sıcaklığı falan beni durdurmuyo gücüm kuvvetim yerine geldi , konuşurken yoruluyodum bu sürü bi sürü şey . Ben hep hamilelikte normal diyodum kendime benim de 9 a düşmüştü şuan ne kadar bilmiyorum ikinci dozdan bir hafta sonra kontrol edicez dedi doktorum ama ben kendimde Zaten fark ediyorum.insallah ignelerle toparlarsiniz.
Bende bugün karın ağrısıyla uyandım. Nefes almak bile işkence gibi
Rica ederim.İğnelerden sonra Kendime gelemezsen bunu doktoruma soracagım. Tesekkur ederim çok detaylı yazmışsın ❤
Bi kac gundur oksuruyorum bugun geniz akintisi ve balgam da var. Dr a gidecegim 40 derece havada usuttum herhalde.
Bende oyleydim kansizliktan kaynaklanıyo olabilir ben de o yüzden miş. Tedavi olunca ondan kaynaklandığını anladımBende de iki gündür inanılmaz bir tansiyon düşüklüğü var. Her an bayılacak gibiyim.
Bende oyleydim kansizliktan kaynaklanıyo olabilir ben de o yüzden miş. Tedavi olunca ondan kaynaklandığını anladım
Acikcasi klimasiz antalya da yasanmiyorda yemek ve diger isler icin klimasiz alanlarda gezinirken asiri terledigim ve terim sogudugu icin hasta oldum sanirim. Klimali ortamda surekli kalmak hasta rtmemisti nitekim. İlerlemeden hemen atlatabilirim insallah. Gebeligimin basinda 1 ay soguk alginligi yasadim gecmediKlima ya da vantilatör insanı hemen çarpıyor, hasta ediyor aman dikkat et. Çok geçmiş olsun.
nasil oldun? duş alsaydın sıcak su gerçek sancılarsa artırırdı değilse gecerdiAdet ağrısı gibi. Arada da sancı giriyor. Biraz azaldı gibi şimdi, uzandım. Geçmezse hastaneye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?