2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Bizde kardesinin olacagini ogrendigi ilkgunden beri var canim. Arada 8 yaş fark olacağı için ilginin ve sevginin azalacağını düşündüğünden hep oyuzden hep diyorum ben yaptım o hatayı başkaları yapmasın en güzeli cok fazla yaş sınırı olmadan kardeş yapmak şimdi ki çocuklar çok bilinçli herşeyin farkındalar

@Berikk çok cok geçmiş olsun canim çok şükür atlatmışsın inşallah değerler daha da cok düşer

Bizde yas farkı 4 olacak cok istedigini soyluyor hatta ozledigini ama hareketleri çok değişti beni inanılmaz yoruyor ne yapacagimi bilemez haldeyim

üşütmüş olabilirsin canım malum hava sıcak diye her yerimizi açıyoruz özellikle geceleri

Aynen bu oluyor.Ben cok afedersiniz hamile donum ustune askili body le yatiyorum sanirim cok terliyoruz sonra soguyor terimiz.2 gundur sirtimin orta yeri agriyordu nefes alirken.Korktum acaba bobreklerim mi diye ama bugun hafifledi biraz kas sıkışması muhtemelen.

Ayy saçlı mı olur saçsız mı? Kıvırcık mı düz mü? Meraklansaydım valla

insallah sıkı ve güçlü saçları olur. şuana kadr bütün heveslerim kursağımda kaldi 23 aylik ve 2 3 aydır tepeden minicik kulaklar yapabiliyorum

İnsallah bende öreyim toplayayım istiyorum :))

Bizim hastane Doğum fotoğrafçısı sertifikası olan fotoğrafı dogumhaneye sokuyıruz demişti
Aklınızda olsun

Adet ağrısı gibi. Arada da sancı giriyor. Biraz azaldı gibi şimdi, uzandım. Geçmezse hastaneye gidicem

Cnm duş ve dinlenme sonrası geçmez artarsa mutlaka gidin.

Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı

Oğlum istediği icin bir hamilelik planladık. 3 sene kadar basımızın etini yedi. Neden benim kardeşim yok diye o kadar ağladı ki şimdi de deli gibi sabırsız bekliyor ama bazen ara ara kıskançlık belirtileri oluyor hergün onun icin birseyler yapalım ama bi mağazaya girip bebek eşyası bakalım ne çok kardeşim icin dolaştık falan diyor.

Benimde 2.çocuk yapma sebebimdir kizim. Öyle çok istiyordu ki kardeşi olmasını bende eninde sonunda yapacaksam madem daha da yas farkı olmasın diye yaptım. Hala da çok istiyor kardeşim gelsin artık diyor. Ama başka huyları çok değişti aksi inatlasan ağlama krizlerine giren bi çocuk oldu

sen yine body falan giyiyormuşsun ben onu da giymiyorum
kendimden örnek verecek olursam kardeşimle aramda 8 yaş fark vardı ve deli gibi kıskanmıştım. çünkü evin son çocuğun her istediğin oluyor falan bi anda pat diye bütün ilgiyi alan başka çocuk gelecek düşüncesi beyine yerleşiyor hele de eskiden seni sevmeyecekler atacaklar diyen tipler vardı daha çok sinirlenirdim. bu bir süreç sizin yaklaşımlarınız cevrenin yaklaşımı çok önemli ilginin kendinden kesilmediğini anlayınca eski haline dönecektir.

Ahh umarım çabuk ve en az hasarla atlatırız.. son dönemlerimiz artık ya bende ağırlaştığını hissediyorum iyice hem bedenen hem beynen.. Öyle yoruluyorum ki kızımın ağlama krizleri beni mahvediyor

İğnelerden sonra Kendime gelemezsen bunu doktoruma soracagım. Tesekkur ederim çok detaylı yazmışsın

İğnelerden sonra Kendime gelemezsen bunu doktoruma soracagım. Tesekkur ederim çok detaylı yazmışsın ❤
Rica ederim.
Olursa serum tedavisi uygulanırsa vücut çok tepki veriyomuş genelde 15 dk içinde veriyolar hemsirem sağolsun 35 dk içinde verdi çok hafif uyku hali ve o gün tek seferlik bi ishal oldu. Onun dışında hiç bir yan etki yaşamadım . Ayrıca kesinlikle tok gitmeniz gerekiyo.
İnşallah gerek kalmaz da toparlarsiniz

Klima ya da vantilatör insanı hemen çarpıyor, hasta ediyor aman dikkat et. Çok geçmiş olsun.
Acikcasi klimasiz antalya da yasanmiyorda yemek ve diger isler icin klimasiz alanlarda gezinirken asiri terledigim ve terim sogudugu icin hasta oldum sanirim. Klimali ortamda surekli kalmak hasta rtmemisti nitekim. İlerlemeden hemen atlatabilirim insallah. Gebeligimin basinda 1 ay soguk alginligi yasadim gecmedi son 1 ayindada yasamak istemiyorum.

Vücut çatlamadan önce belirtisi oluyor m?
Ya da hiç belirtisiz ( kaşıntı vs gibi)
Çatlayabiliyor mu?
Bugün sabah karnımın üzerinde çok hafif o gebelik çizgisini fark ettim varla yok arası gölge gibi. Aklıma takıldı çatlayacak m acaba diye... Şimdilik bir kaşıntı falan yok her akşam hindistan cevizi yağı sürüyorum. İnşallah böyle devam eder.

Kızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..

Bebegin suyu sınıra gelmiş niyeyse.. Pzt iyiydi halbuki.. Bide ast alt degeri artmış bugün.. Sabahtan beri ultrason kan serum nst gibi islemlerden geciyorum.. Kan bankasindan kan ayirtcaklarmis her ihtimale karşı.. Kan kaybi fazla oluyo belki bilirsiniz kolestazda.. Simdilik konsultasyonlar devam ediyor gastroenterolojiyle.. Bakalim ogleden sonra belli olur sanrm.. Ameliyat onlugude verdiler.. Su ve yemek yedirmiyorlar ne olur ne olmaz diye.. Büyük ihtimal alicaklat sezeryane.. Duaniza çok ihtiyacim var.. Merak etmeyin.. Aşırı sarsilmadm ama uzuldum yalan yok.. Bi iki hafta gecsin istiodum.. Nasip işte.. Sizlerin duasi kabul olur.. Lutfen bebislerinize dua ederken eymenle beni de unutmayin

Eğer almazlarsa sezeryane aksam haberiniz olur.. Alirlarsa toparlandigim ilk zamanda haber vercem size.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Bebislerinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…