2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

kayınvalide için başınız sağolsun .
Baban içinde çok geçmiş olsun .

ben 4. ayımda tüm takılarımdan arındım,ten harici hiçbirşeye tahammulüm yok .

Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
kızımın zoru ile 2.yi yapıyorum kardeş krizlerine giriyordu artık saatlerce ağlamalar bezdirdi pes dedirtti sonunda .şimdide bazen çok sevecen planlar yapıyor ama iyice içime düştü zaten süreli Arel ile olacaksın onuda yapalım bunuda yapalım .ona aldın banada al demeler .zaten 10 yaşında ergenliğe gidiyorduk zorluyordu şimdi hepten delirtiyor .

sağlıkla sıhatle gelsin inşallah .hep dediğimiz biz değil bebek karar verecek .
ikinizde iyi olunda varsın 2-3 hafta erken gelsin .

canım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun birbirinize.

Sizin kardeşler arası yas farkı varmış baya dışardan bakılınca büyük çocukmuş anlar deriz halbuki ama bu işin büyüğü küçüğü yok anlaşılan kıskançlık her yaşta.. bizi çok zorlayacaklar desenize

Canım klimayı sadece oturduğun odada açma yani mutfağın tuvaletin falanda kapısını açık bırak ki bütün odalara serinlik gitsin evin içinde odadan odaya geçerken hava değişimi oluyorsa o çarpar ben tek odada klima açıyorum ama bütün odalarımın kapıları açık bazen çok sıcak havalarda oturmadığım odanın bile klimasını bile açıyorum ki oralar da soğusun girip çıkarken hasta olmayayım diye elektrik çok geliyor tabi öyle ama bu sıcaklarda tamda son aylarda hasta olmaktan iyidir canım sende dikkat et inşallah ilerlemeden iyileşirsin hemen

Hanginiz içten dua ettiniz söyleyin bakem size yazdim 5 dk sonra yemek yiyebilir su icebilirsin dediler kan degerlerim iyi gelmiş.. Sanrm gerek görmediler bugün için.. Yarin galiba tekrar bugunku prosedurleri yapcaklar.. Artik yarina allah kerim suyu düzelir insallah eymenin..

Hepinizden allah razi olsun kizlar.. İyiki varsiniz

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Bi gün bi gündür diye insan umutlanıyor ne güzel çok şükür bugün de bir bedendesiniz

Super haberler canim. Firsat bu firsat elinden suyu eksik etme tuvalete tasin 1 gun bile anne karninda kuvezde gecirecegi gunlerin kac kati degerde. O yuzden yarina Allah kerim bugun senindir

Canim icini ferah tut.Dedigim gibi kritik siniri gecti zaten bebişin.Kilosu da gayet iyi bebeginin 2 kilo olmus.Cok rahat cikacaksiniz ikiniz de.Sana da Eymen icin de dua edicem.Gecen haftadan beri her anim dua etmekle geciyor.Benim de yarin kontrol var.Bir bebegimin suyu azalmisti ama benimki daha cok minik.Insallah stabil derler ve daha azalmamistir suyu.Kizlar benim Uğur'um icin de dua eder misiniz? En azindan birazcik daha kilo alsin ve buyusun

Aaa bu yazdigini gormemisimHavuc suyu,armut,bol su ic canim.Bilimsel olmasa da bunlari onermisler suyu icin bebegin.Deniyorum bakalim ben de.Kaldigi her gun karninda bebeginin fayda .Bugun yirttik diyorum her gun gecince ben.

Telefonla da bilgi alabilirsin fotoğrafçılardan
Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Bizde suan yok. Zaten kardesin anlamini bilmiyor. Daha küçük.
Allah yardımcınız olsun. Dualarim sizinle. Saglikla gelsin.

Kızlar kontrolden geldim şimdi. Kan ve idrar aldı. Karaciger enzimlerinede bakacak sanırım. Bebeğim iyi. Esneyip duruyordu. Ağzını bir açışı vardi doktor korkrum dedi. Ve bir iki kez yapti 1 hafta önden gidiyor. 1904gr olmuş. Boyu yanlış degilse 42cm olmuş. Başı aşağıda hala dönmemiş. Doktor çalışıyor olsaydin çalışabilir raporu vermezdim dedi. Erken doğum riski falan yokmuş. Dogumu konuşmanın vakti geldi dedi. 19 ekim olur diye düşünüyordum. 17 ekimde yurtdışına çıkacakmış. 4 gun yokmuş. Gitmeden alırım dedi. Tarihi belirledi 16 ekimde doğumum olacak erken gelmezse. 3400 civari doğar dedi.

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım

Telefonla da bilgi alabilirsin fotoğrafçılardan

Bizde suan yok. Zaten kardesin anlamini bilmiyor. Daha küçük.

Allah yardımcınız olsun. Dualarim sizinle. Saglikla gelsin.

Kardeşin anlamını bilmemesi daha mi iyi olurdu bilemedim bu aksiliklerle evde her gün birbirimizi yiyoruz

Dualarım sizinle Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin

Canım tam yazacaktım bu mesajını gördüm çok sevindim inşallah böyle böyle atlatacaksınız az daha duracak Eymen paşa ama sağlıklı hayırlı olması herşeyden önce erkende gelirse toparlarsınız çabucak Havuç suyu ve bol su iç derim
Her muayene de ölçüyor canım bugünde ölçtü iyi dedi çok şükür ölçüsünü sormuyorum İnşallah sende de sıkıntı yaratmaz rahim uzunluğun aşağı düşmez canım sağlıcakla al kucağına stres yapma
Maşallah canım sağlıcakla gelsin minnak Hemen hemen tarihimiz çok yakın bende kontroldeydim 41-42 cm 1800 civarı dedi haftasına bir şey demedi serviks uzunluğu iyi aynı şekilde

Maşallah hayırlısıyla alırsın kucağına insallah

Geçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…