Biraz geç oldu cevabım ama babam yoğun bakımdaydı yeni çıktı bu süreçte hiç girmedim foruma.
Yanımda kalan kişi ılık suyla ıslatıp pamukla temizlemesi lzm. bebeği yapamayacak birisi olur uğraşamaz hemen pratik olmak isteyebilir ben narkozlu olurum diye düşündüm çünkü annem yaşlı rahatsız o kalamayacağı için eşim ve kızım olucak yanımda
ben 4. ayımda tüm takılarımdan arındım,ten harici hiçbirşeye tahammulüm yok .Kizlar şu bi kaç gündür özellikle sağ elimde aşırı ödem var ,doğuma kadar articak diye tedirginim . Yatarken ,otururken vs hep sola dogruyum ama yine de engelleyemedim. Dün yüzüğümü sabunla zorla çıkardım eğer cikarmasaydim bugün mümkün değil çıkmazdı. Bana da abimin eşi söyledi saat, yüzük, bilezik vs takma diye . Hatta yüzüğü kesilerek çıkartılan insanlar var . Ben de sizi uyarmak istedim yüzükleri çıkarsanız iyi olur eğer ödem olmaya başladıysanız. Gerçi benim ki bi amda oldu. Artık en ağır zamanlara girdik belli ki. Allah hepimize kolaylık versin
kızımın zoru ile 2.yi yapıyorum kardeş krizlerine giriyordu artık saatlerce ağlamalar bezdirdi pes dedirtti sonunda .şimdide bazen çok sevecen planlar yapıyor ama iyice içime düştü zaten süreli Arel ile olacaksın onuda yapalım bunuda yapalım .ona aldın banada al demeler .zaten 10 yaşında ergenliğe gidiyorduk zorluyordu şimdi hepten delirtiyor .Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Kızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..
Bebegin suyu sınıra gelmiş niyeyse.. Pzt iyiydi halbuki.. Bide ast alt degeri artmış bugün.. Sabahtan beri ultrason kan serum nst gibi islemlerden geciyorum.. Kan bankasindan kan ayirtcaklarmis her ihtimale karşı.. Kan kaybi fazla oluyo belki bilirsiniz kolestazda.. Simdilik konsultasyonlar devam ediyor gastroenterolojiyle.. Bakalim ogleden sonra belli olur sanrm.. Ameliyat onlugude verdiler.. Su ve yemek yedirmiyorlar ne olur ne olmaz diye.. Büyük ihtimal alicaklat sezeryane.. Duaniza çok ihtiyacim var.. Merak etmeyin.. Aşırı sarsilmadm ama uzuldum yalan yok.. Bi iki hafta gecsin istiodum.. Nasip işte.. Sizlerin duasi kabul olur.. Lutfen bebislerinize dua ederken eymenle beni de unutmayin
Eğer almazlarsa sezeryane aksam haberiniz olur.. Alirlarsa toparlandigim ilk zamanda haber vercem size.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Bebislerinize iyi bakin
canım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun birbirinize.Kızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..
Bebegin suyu sınıra gelmiş niyeyse.. Pzt iyiydi halbuki.. Bide ast alt degeri artmış bugün.. Sabahtan beri ultrason kan serum nst gibi islemlerden geciyorum.. Kan bankasindan kan ayirtcaklarmis her ihtimale karşı.. Kan kaybi fazla oluyo belki bilirsiniz kolestazda.. Simdilik konsultasyonlar devam ediyor gastroenterolojiyle.. Bakalim ogleden sonra belli olur sanrm.. Ameliyat onlugude verdiler.. Su ve yemek yedirmiyorlar ne olur ne olmaz diye.. Büyük ihtimal alicaklat sezeryane.. Duaniza çok ihtiyacim var.. Merak etmeyin.. Aşırı sarsilmadm ama uzuldum yalan yok.. Bi iki hafta gecsin istiodum.. Nasip işte.. Sizlerin duasi kabul olur.. Lutfen bebislerinize dua ederken eymenle beni de unutmayin
Eğer almazlarsa sezeryane aksam haberiniz olur.. Alirlarsa toparlandigim ilk zamanda haber vercem size.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Bebislerinize iyi bakin
kayınvalide için başınız sağolsun .
Baban içinde çok geçmiş olsun .
ben 4. ayımda tüm takılarımdan arındım,ten harici hiçbirşeye tahammulüm yok .
kızımın zoru ile 2.yi yapıyorum kardeş krizlerine giriyordu artık saatlerce ağlamalar bezdirdi pes dedirtti sonunda .şimdide bazen çok sevecen planlar yapıyor ama iyice içime düştü zaten süreli Arel ile olacaksın onuda yapalım bunuda yapalım .ona aldın banada al demeler .zaten 10 yaşında ergenliğe gidiyorduk zorluyordu şimdi hepten delirtiyor .
sağlıkla sıhatle gelsin inşallah .hep dediğimiz biz değil bebek karar verecek .
ikinizde iyi olunda varsın 2-3 hafta erken gelsin .
Canım klimayı sadece oturduğun odada açma yani mutfağın tuvaletin falanda kapısını açık bırak ki bütün odalara serinlik gitsin evin içinde odadan odaya geçerken hava değişimi oluyorsa o çarpar ben tek odada klima açıyorum ama bütün odalarımın kapıları açık bazen çok sıcak havalarda oturmadığım odanın bile klimasını bile açıyorum ki oralar da soğusun girip çıkarken hasta olmayayım diye elektrik çok geliyor tabi öyle ama bu sıcaklarda tamda son aylarda hasta olmaktan iyidir canım sende dikkat et inşallah ilerlemeden iyileşirsin hemenAcikcasi klimasiz antalya da yasanmiyorda yemek ve diger isler icin klimasiz alanlarda gezinirken asiri terledigim ve terim sogudugu icin hasta oldum sanirim. Klimali ortamda surekli kalmak hasta rtmemisti nitekim. İlerlemeden hemen atlatabilirim insallah. Gebeligimin basinda 1 ay soguk alginligi yasadim gecmedison 1 ayindada yasamak istemiyorum.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım sağlıkla gelsin bebiş inşallahKızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..
Hanginiz içten dua ettiniz söyleyin bakemsize yazdim 5 dk sonra yemek yiyebilir su icebilirsin dediler kan degerlerim iyi gelmiş.. Sanrm gerek görmediler bugün için.. Yarin galiba tekrar bugunku prosedurleri yapcaklar.. Artik yarina allah kerim suyu düzelir insallah eymenin..
Hepinizden allah razi olsun kizlar.. İyiki varsiniz
Hanginiz içten dua ettiniz söyleyin bakemsize yazdim 5 dk sonra yemek yiyebilir su icebilirsin dediler kan degerlerim iyi gelmiş.. Sanrm gerek görmediler bugün için.. Yarin galiba tekrar bugunku prosedurleri yapcaklar.. Artik yarina allah kerim suyu düzelir insallah eymenin..
İşte ben bekleyemezdimKapi susu vs hep bekliyor
Kızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..
Telefonla da bilgi alabilirsin fotoğrafçılardanTeşekkür ederim canım bu sıcaklarda gözüm keserse bi uğrayayım, hastanenin fotoğrafçısı sadece sezeryan çekimlerini yapıyormuş doğumhanede o da hastane odasında çekim yapmıyor oyüzden kabul ederler diye düşünmüştüm ama yinede bi sormak lazım tabi belli olmaz onu iyi hatırlattın canım haftaya kontrolüm var gittiğimde onuda sorayım olmazsa evde yada doğumdan sonra stüdyo çekimi yaptırırız fiyat konusunda bilgim olsun da aklımda bir fotoğrafçı olması iyi olur sonradan bulmak daha zor olur
Bizde suan yok. Zaten kardesin anlamini bilmiyor. Daha küçük.Kızlar 2. Gebeliği olanlar ılk çocuğunuzun kardeş kıskançlığı belirtisi var mı
Allah yardımcınız olsun. Dualarim sizinle. Saglikla gelsin.Kızlar bugün sezeryane girebilirim.. Hakkinizi helal edin.. Cok sey ogrendim hepinizden..
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canımKızlar kontrolden geldim şimdi. Kan ve idrar aldı. Karaciger enzimlerinede bakacak sanırım. Bebeğim iyi. Esneyip duruyordu. Ağzını bir açışı vardi doktor korkrum dedi. Ve bir iki kez yapti1 hafta önden gidiyor. 1904gr olmuş. Boyu yanlış degilse 42cm olmuş. Başı aşağıda hala dönmemiş. Doktor çalışıyor olsaydin çalışabilir raporu vermezdim dedi. Erken doğum riski falan yokmuş. Dogumu konuşmanın vakti geldi dedi. 19 ekim olur diye düşünüyordum. 17 ekimde yurtdışına çıkacakmış. 4 gun yokmuş. Gitmeden alırım dedi. Tarihi belirledi 16 ekimde doğumum olacak erken gelmezse. 3400 civari doğar dedi.
Telefonla da bilgi alabilirsin fotoğrafçılardan
Bizde suan yok. Zaten kardesin anlamini bilmiyor. Daha küçük.
Allah yardımcınız olsun. Dualarim sizinle. Saglikla gelsin.
Canim icini ferah tut.Dedigim gibi kritik siniri gecti zaten bebişin.Kilosu da gayet iyi bebeginin 2 kilo olmus.Cok rahat cikacaksiniz ikiniz de.Sana da Eymen icin de dua edicem.Gecen haftadan beri her anim dua etmekle geciyor.Benim de yarin kontrol var.Bir bebegimin suyu azalmisti ama benimki daha cok minik.Insallah stabil derler ve daha azalmamistir suyu.Kizlar benim Uğur'um icin de dua eder misiniz? En azindan birazcik daha kilo alsin ve buyusun
Canım tam yazacaktım bu mesajını gördüm çok sevindim inşallah böyle böyle atlatacaksınız az daha duracak Eymen paşa ama sağlıklı hayırlı olması herşeyden önce erkende gelirse toparlarsınız çabucakHanginiz içten dua ettiniz söyleyin bakemsize yazdim 5 dk sonra yemek yiyebilir su icebilirsin dediler kan degerlerim iyi gelmiş.. Sanrm gerek görmediler bugün için.. Yarin galiba tekrar bugunku prosedurleri yapcaklar.. Artik yarina allah kerim suyu düzelir insallah eymenin..
Her muayene de ölçüyor canım bugünde ölçtü iyi dedi çok şükür ölçüsünü sormuyorumkızlar rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü hiç doktorunuz son zamanlarda? benimki sınırda demişti. 2.8 ve 3.1 ölçüyorum demişti. bugün yine bakacak. 3 haftadır sancı hissediyorum. 2-3 gündür de geceleri uyanıyorum sancıya. birçok şey hazır ama birçok şey de eksik. çok stresliyim
Maşallah canım sağlıcakla gelsin minnakKızlar kontrolden geldim şimdi. Kan ve idrar aldı. Karaciger enzimlerinede bakacak sanırım. Bebeğim iyi. Esneyip duruyordu. Ağzını bir açışı vardi doktor korkrum dedi. Ve bir iki kez yapti1 hafta önden gidiyor. 1904gr olmuş. Boyu yanlış degilse 42cm olmuş. Başı aşağıda hala dönmemiş. Doktor çalışıyor olsaydin çalışabilir raporu vermezdim dedi. Erken doğum riski falan yokmuş. Dogumu konuşmanın vakti geldi dedi. 19 ekim olur diye düşünüyordum. 17 ekimde yurtdışına çıkacakmış. 4 gun yokmuş. Gitmeden alırım dedi. Tarihi belirledi 16 ekimde doğumum olacak erken gelmezse. 3400 civari doğar dedi.
Kızlar kontrolden geldim şimdi. Kan ve idrar aldı. Karaciger enzimlerinede bakacak sanırım. Bebeğim iyi. Esneyip duruyordu. Ağzını bir açışı vardi doktor korkrum dedi. Ve bir iki kez yapti1 hafta önden gidiyor. 1904gr olmuş. Boyu yanlış degilse 42cm olmuş. Başı aşağıda hala dönmemiş. Doktor çalışıyor olsaydin çalışabilir raporu vermezdim dedi. Erken doğum riski falan yokmuş. Dogumu konuşmanın vakti geldi dedi. 19 ekim olur diye düşünüyordum. 17 ekimde yurtdışına çıkacakmış. 4 gun yokmuş. Gitmeden alırım dedi. Tarihi belirledi 16 ekimde doğumum olacak erken gelmezse. 3400 civari doğar dedi.
Geçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla gelsinKızlar merak etmişsiniz. Doktora geldim. Nst çektirdim. Sancı pek çıkmadı. Yalancı sancı olabilirmiş sabah ki. Doktor artık normal sancı da gelse durdurmayız dedi. İki hafta sonra geleceğim, sezeryan günü verecek. Doğumun bu kadar yaklaştığını hissetmemiştim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?