2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar internetten oda için halı, avize perde yaptıran var mi

Halı yaptrdim ama teslim alamadm.. Yarin gonderceklerdi.. Dedim siparisin arkasındayım ama hastanede oldugum icin alamiycam.. Hastaneden çıkar çıkmaz irtibata geccem sizinle dedim.. Kabul ettiler..

Instagramdan 'pamuklife' diye bir sayfa.. İnce halı yaptrdm ben.. Yikanabilenlerden.. Bakalm hayirlisiyla eve gidersek teslim alinca gosteririm insallah

2500 gr da gördük çok şükür.gozun aydın.
2 hafta daha dursa içerde kilosu da 3000 u bulur.bu su çoğumuz da eksildi burde yaz ayı hep su tüketildi kış olsa topik olarak susuz kalacağız demekki .

Anne karnındaki bebeğin suyunun azalması nasıl giderilir?
  • Günde en az 2,5 litre su tüket.
  • Ayran, çorba, meyve suyu gibi sıvı gıdaları almayı ihmal etme.
  • Protein yönünden iyi beslenmen de önemli. Çünkü bu sayede kasların güçlenir ve kan seviyen artar. Kırmızı et ve baklagiller vücudundaki protein miktarını arttırır.
  • Yatak istirahati yapıp dinlen.
Kısacası ye iç yat deniyor

Bende berbat hissediyorum son günlerde iyice arttı bu hallerim

Annem almak istiyor bende kıramıyorum o yüzden yatak daha mantıklı geliyor sanki

Tek olmak gerçekten çok zor.. daha hiç bi hazirligim yok eve temizlik lazım ve ben yapayalnizim

Kızlar ben park yatak aldım annem tuturmuş mobilya beşikten de yaptıracam benim aldığım yatak 3 yaşına kadar bile bebeğe olur acaba direk yatakmı alsam baza şeklinde çok kararsız kaldım
Annen başka ihtiyacını alsa daha iyi değil mi ? Park yatak epey gidiyor, bebeğin de bir çok başka masrafı var. İşe yarayacak bir şey olur en azından.

Her yerim ağrıyor kasiliyorum uykusuzum mutsuzum sürekli sinirliyim. Hamilelikten mi yoksa depresyonda mıyım
Bence gebelikten bende oyleym cunku mutsuz sinirli . kasiliyorumhatta bugun yemekte nefesim kesildi sanki sanci gibiydi. bide mesela oturdugm o an vajinama bisi saplaniyo gbi oluyo . belim agriyo ve bebegin hareketleri cok sert bs asagi döndü diye düşünüyorum ama alta dogru feci sekilde vuruyor kafasıyla yapabilirmi acaba onu eliyse eğer cok sert bir ele gore

masallah inslh azalma devam etmez normal dogum yaparsın istediğin gbi.

Annem almak istiyor bende kıramıyorum o yüzden yatak daha mantıklı geliyor sanki
Farklı bi ihtiyacınızı alsın ya da bi çeyrek alsın . İllede alırsa açık tarafına korumalar sarılıyor ondan alıp takarsiniz bebek gece emmelerini kesince beşiği de yatağın olduğu odaya koyarsiniz büyümeye başlayınca da tek kişilik yatakta yatar

Ayni bende çok aşağıda baskı hissediyorum. Benimki de döndü mü acaba umarım gebeliktendir geçicidir çünkü çok bunaldim artık hiç biseye tahammulum kalmadı.. ve gerildikçe daha da kasildigimı hissediyorum bebeğe de zarar verdigimi düşünüp üzülüyorum

Ben yan dondugunu dusunuyorum iki yandan gerdiriyor hemde oyle bir gerdirme ki agriyor anlatamam. Sigamiyor mu nedir sabah 4 den beri ayni hareketi yapiyor

bende hem yanımdakinehem karnimdakine zarar veriyorum galiba . ilgilenemiyorum oyun oynayamiyorm önceki gbi bağırıyorum karnimdakine gelince stresten cocuk bi hal olacak niye bu Kadarsinir acaba

Dualarımız seninle canım alirlarsada almazlarsada inşallah sağlıkla kavuşturdu yavruna

Benim hiç olculmediya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…