2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hiç doğru düzgün beslenemiyorum sabah kahvaltım çok güzel sonrası yok... Ya tost ya sandviç ya da bazen yemek.
Akşam olunca da süt meyve smothie yapıyorum yemek yemek istemiyorum.
Aklıma geldikçe soğuk soğuk meyve yiyorum sürekli. İnşallah bebek olumsuz etkilenmez.

Bir sorum olacak size doktor kontrolünde sezeryan tarihi verilenler ;
Planlı sezeryan m yoksa normal olmaz m dedi doktor?
Ben normal istiyorum ama bazı doktorlar kendini riske atmamak için sezeryanla kolaya kaçıyormuş, normal olmaz risk vs diyorlarmış.

İnşallah canım

canım biz de senin aldığın ikiz bebek arabasıdan alıcaz sanırım. Bi görelim öyle alalım dedik. Diğer ikiz bebek arabaları bizim arabaya sığmıyor. mecburen seçeneğimiz azalıyo. Eline ulaştı mı? memnun musun?

Sagol canım. Evet bugun gunu verdi. 1 bucuk ayim kaldı. kizim 10 ekimde doğdu buda 16 ekim kismetse
Aa ne hoş. Doğum günleri yakın olacak
Benimde iki hafta sonra verecek günü. Ultrason ölçümleri de şu anda 36. Hafta gözüküyor. Eğer Sancın gelirse durdurmam dedi. Bakalım yormayacağım kendimi

Canim eger normal istiyorsan bunu doktorunla mutlaka konus. Onun da normal dogum mu yoksa sezeryan yanlisi mi oldugunu anlarsin. Gercekten bazi doktorlar ciddi risk olmadan sezeryana kaciyorlar. Kolaylarina geliyor. Eger ki catin dar degilse bebegin gelisimi de catina gore normal dogum yapilabilecek duzeydeyse ve bir de baska risk olusmadiysa neden bosuna sezeryan olasin? Ben ilk hamile oldugumu ogrendigim haftalardan itibaren doktorumla dogumu konustum ona gore baska doktora gecmekte gecikmemek icin. Allahtan doktorum normal doguma sicak bakan bir doktor. Tabi bu soylediklerim normal doguma uygun olan kisiler icin. Her dogum ozeldir herkes hayal ettigi dogumu yasar insallah

Bebek kaç kilo oldu, en azından 34 e gelebilseniz 2 kiloyu bayağı geçmiş olur

Valla 2 günde gönderdi n11 ve cok guzel paketlenmis.Ben farkli zamanlarda farkli magazalardan bilgi aldim hep karar vermistim.Fiyat olarak cok farkli tabi magazalarda birinde 400 digerinde 250 lira daha fazlaydi.O yuzden internetten aldim.Magazalarda deneme surusu bile yaptim disarda.Cok hafif ve gayet kullanisli ve hesapli.Kapaninca sigiyor bagaja da.Benim icime sindi.

Bebek kaç kilo oldu, en azından 34 e gelebilseniz 2 kiloyu bayağı geçmiş olur

2150 ölçüldü bu sabah.. Bu haftayi da gecirsek keşke o zaman 2300 olur belki.. Annemde evden perhiz yemekleri getiriyor.. Bayagi da su içtim bugün.. Bundan sonra tam dikkat.. Bu hafta degerleri toparlarz insallah

2150 ölçüldü bu sabah.. Bu haftayi da gecirsek keşke o zaman 2300 olur belki.. Annemde evden perhiz yemekleri getiriyor.. Bayagi da su içtim bugün.. Bundan sonra tam dikkat.. Bu hafta degerleri toparlarz insallah
İnşallah herşey yolunda gider artık iki kilonun üzerinde sen de sakın tedirgin olma zihnini stresle meşgul etme

Her yerim ağrıyor kasiliyorum uykusuzum mutsuzum sürekli sinirliyim. Hamilelikten mi yoksa depresyonda mıyım
Tek değilsin merak etme aşırı ters ve sinirliyim hatta kaş ortası iyice karıştı o derece suratsiz geziniyorum.kizada hiç tahammülüm yok sürekli bağırıyorum sonrada üzülüyorum .karman corman duygular tripler içindeyim.
Gün alanlar genelde 2 ve üstü olup ilkleri sezeryan olanlariz sanırım.benim dr um 38.5 a kadar bekleme taraftariyim o zamana kadar korkun yoksa ilk doğumdan 10 yıl geçmiş bebek normal gelmek istersede normal yapariz bebege bağlı dedi.bunu demesi bile çok hoşuma gitti.
Hastalik yada çatin dar denmediği sürece ilk gebelikte dr da adi çıkmasın diye sezeryan yanlisi olduğunu pek belli etmez.ne zamanki 37 yi geçersin ufak bi sanci ağrı kanama olunca riske atmamak için hemen sezeryan yönlendirmesi çıkar ortaya.ama bu doğru bir yönlendirmemi işte onu ayit edemeyince ne denirse kabulleniyorsun.
Belki hemsirelerle konusursan biraz anlarsin ki onlarda cekinip soylemeyebilir.
O yüzden hayırlısı nasılsa diyip akışına birakmak akıl sağlığı için en konforlusu.

Valla birazdan babamiz gelcek.. Ziyaret saati değil ama izin verdiler.. O gidince de acarim dizi izlerim zaten uyuyakalirim.. Az uyudum bugün kosturmaktan
Bi gün bunların hepsi anı olarak anlatilicak. Ben de bazen eşime diyorum çocuğumuz büyüdüğünde anlat ona annen seni onun için nelere katlanmış bilsin diyorum . Çok da acite etme çocuğun psikolojisi bozulmasın diyorum

Emin ol öyle der
Benim adam kizima sen doğmadan sana neler aldim oyle yaptım böyle yaptim diye anlatırda anlatir.sanirsin taşıma doğurmada dahil her cilesini o çekti.annelerin bi etkisi yok.
Sen iyisimi günlük tut yoksa ben anlatir diye güvenmem.

İnşallah, Hızlı büyüme zamanları şimdi. Bir hafta da bile hızla kilo alır. Değerlerin düşüyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…