2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende tekim ailem turkiyede ben y.disinsa kimsem yok ama temizlik falan kaynanam desem yardim eder ama çok konuşur karışır yavaş yavaş kendim yapıyorum daha iyi

Benim kendi ailem şehir dışında. Karsi taraftan da hiç bir beklentim yok artık olsa da beklentimi karşılamazlar zaten destek olmam yerine köstek olurlar.. o yüzden elimde bir karnımda bir cocukla basbasayim

Bende kendi capimda nefes alıp veriyorum zaten elimden başka bise gelmiyor. Bir de ağlıyorum tabii

bebeğin dönmesi için hareketler var deniliyor secde hareketi gibi deneyen oldu mu ? ben dün akşam denedim çocuum 360 derece döndü sanki acıttı da biraz şuan ne konumda anlayamıyorum işe yaramış mıdır acaba

bakalm.nasil olcak 2017 de bizim ekim analarında 40 haftaya ulaşan cok olmustu . eylulun 20 sinden sonra doğumlar başlamıştı dedigin gbi 2 haftaya baslar yine
Ben beklenen doğum tarihimi kendi ailemdeki kadınların doğum tarihlerine bakarak hesapların hepsi hemen hemen 40 ve üstü haftalarda doğum yapmış. Bende de öyle olur diye düşünüyorum hayırlısıyla ama elbette artık ne zaman gelmen isterse sağlıklı sıhhatli olsun meleklerimiz diye dua ediyorum. 32. Haftaya girince hemen erken doğum yazılarını okudum ve eğer olursa beler yapmam gerektiğini öğrendim . Tabiki stressiz kalabilmek en önemlisi bebeğim 2014 gr dı o zaman şimdi 33 ü devirdik 34 e gidiyoruz . Bazen o kadar heycanlaniyorum ki eşime bu heyecanım pek mantıklı gelmiyo ama adam yine de sesini çıkarmıyo

Babaların bu stresi anlamasına imkan yok. Başka bir gezegende yaşıyorlar onlar. Bebek doğacak bir 6 ay gecicek azıcık deneyim kazanıcaklar ondan sonra cocukları olduğunu idrak edebiliyorlar

Babaların bu stresi anlamasına imkan yok. Başka bir gezegende yaşıyorlar onlar. Bebek doğacak bir 6 ay gecicek azıcık deneyim kazanıcaklar ondan sonra cocukları olduğunu idrak edebiliyorlar
Evet doğru . Eşim de bunu daha çocuk olmadan bana söylemişti . Ben nasıl ilgilenicem ki dedi ancak 2-3 yaşına girer ben o zaman ilgilenebilirim gibi bişeyler söylemişti eğitimde ebemiz babanın üst tarafı çıplak şekilde çocuğa da sadece bi bez takın bağrına koyun . Üşür derseniz üstlerine bi battaniye koyun dedi bu bağ kurmak için önemli bi yontemmis. Biz daha doğduğunda hastanede yapılması taraftariyiz ama erkekler genelde hastanede yapmak istemiyorlar gelen giden giren çıkan oluyo diye demişti. Ben şimdiden alt yapısını oluşturuyorum öyle 2-3 yıl bağ kurmalarını bekleyemem Zaten eşim mesleği gereği sık sık şehir dışına yurtdışına gitmek zorunda uzun süreçler yanımızda olamayacak o yüzden akışa bıraksam 6 yılda bile olusmayabilir o bağ

Yaramış olabilir ama 360 derece dönmesi demek tersse yine ters pozisyonda demek. Ayrıca sadece seccade hareketi yok bi kaç hareket daha var internetten araştırabilirsiniz. Sağlıkla gelsin

Yeeep.. Haberleri bildiriyorum bugünde yükselmiş alt ast.. Sanrm bugün sezeryan olcak.. Kaçış yok şu an doktorlar konsultasyon yapiolar sanrm.. Bi saate haber verirler heralde.. Yeme içme yasağı da geldi ne olur ne olmaz diye.. Bakalim hayırlısı

Haber verebilir miyim bilmiyorum daha.. Girersem yazarm sizlere zaten.. Allah bebislerimizi korusun, bizlere bağışlasın

Berikko ne aksiyon dolu bir hafta oldu senin için. Umarım sıkıntı yoktur, artık haftan epey ilerledi ama yine de içerde ne kadar durursa kar. Hayırlısı olsun sizin için. ❤

Canım yanlış mı okuyorum, doğum mu yapıcaksın ? Buralardan çok uzaktım kusura bakma olayları bilmiyorum. Beklenen doğum tarihimiz de aynıymış

Gercekten cok zorlu bir hafta oldu senin için Canım sağlıkla gelsin inşallah Hem seni hem bebişini korusun Allahım

İnşallah düşündüğümüzden erken gelir o duygu... anneler çok yıpranıyor empati yapılmayınca...

Canim sakin moralini bozma ikiniz de cok guclusunuz. Insallah biraz daha icerde kalir minnos. Hakkinizda hayirlisi ve sagliklisi nasilsa oyle olsun. Bizi haberdar et.

Herkese hayirli cumalar.

Tek olmak gerçekten çok zor.. daha hiç bi hazirligim yok eve temizlik lazım ve ben yapayalnizim
Senden farkim yok. Yetişemiyorum hiçbirşeye.

emily07 19 ekimi istemezler tabii ki canım cumartesiye denk geliyor. Benim doktoruma 10.10 olur mu diyince hemen takvimine baktı hımm perşembeye geliyor olur olur tabii dedi
Az uyanik degiller
Saglikla gelsin

Su an sol kaburgam hareket ediyor kaburgam kayip bebek orada ama neresi orda bilmiyorum saskinim ilk kez bu kadar yukarida hissediyorum. Midem akcigerim ve kaburgamin durumunu merak etmedim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…