2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ayyyyy inanmıyorum yaaaa!!! Tamamen kendi programına göre!!!

eylul annelerini okuyorum surekli ama yarisi dogurdu sanırım eylul gelmeden 36 37 38 haftalarda :)
Evet ben de takip ediyorum orayı . Baya aksiyonlu heyecanlı bi gurup oldu orası . İki hafta sonra bizim gurupta da hareketlenmeler başlar yok nisandi ,suydu ,sanciydi,acilmaydi derken bakalım kimler 40 haftayı tamamlicak

bende hem yanımdakinehem karnimdakine zarar veriyorum galiba . ilgilenemiyorum oyun oynayamiyorm önceki gbi bağırıyorum karnimdakine gelince stresten cocuk bi hal olacak niye bu Kadarsinir acaba

Erkek miydi? Erkek agresif yaparmis..hamileligin ilk doneminde kocama az cektirmedim.. Apartman sesimle inlemis olabilir

Evet ben de takip ediyorum orayı . Baya aksiyonlu heyecanlı bi gurup oldu orası . İki hafta sonra bizim gurupta da hareketlenmeler başlar yok nisandi ,suydu ,sanciydi,acilmaydi derken bakalım kimler 40 haftayı tamamlicak
bakalm.nasil olcak 2017 de bizim ekim analarında 40 haftaya ulaşan cok olmustu . eylulun 20 sinden sonra doğumlar başlamıştı dedigin gbi 2 haftaya baslar yine

Mutlaka dönmüştür canım benim 29. Haftadan beri başı aşağıda... oturup kalkarken çatı kemiğinde acı hissettiriyor. Çok normal...
Bazen benimde çok içim sıkılıyor. Duşumu alıp rahatlıyorum sonra nefes terapisi yapıyorum. Canı sıkılan ve sakinleşmek isteyen herkese öneririm.

Ben yan dondugunu dusunuyorum iki yandan gerdiriyor hemde oyle bir gerdirme ki agriyor anlatamam. Sigamiyor mu nedir sabah 4 den beri ayni hareketi yapiyor

Olabilir bende döndü mü diyorum ama çoğunlukla aşağıda hissederken resmen gogsumun hemen altinda bi yumru vardi. Ayak icin buyuk kafa icin kucuk emin olamadim neyiydi.. artik alt ust yan her sekle giriyolar ama evet yerleri de darlasti son donusler olabilir

Hosgeldinnn.Uzatma arayi bu kadar canim Iyisiniz bebisinle insallah.
Hoş buldum canım ucunu kaçırdım mı yakalayamıyorum yazılanları ondan girmiyodum, artık buralarda olurum inşallah :)
Bebişimle iyiyiz çok şükür, sizler nasılsınız

bende hem yanımdakinehem karnimdakine zarar veriyorum galiba . ilgilenemiyorum oyun oynayamiyorm önceki gbi bağırıyorum karnimdakine gelince stresten cocuk bi hal olacak niye bu Kadarsinir acaba

Aynen yanındaki ile bende hiç ilgilenemez oldum o sinirli ben sinirli ıkimizde ilgi bekliyoruz ama ıkimizde göremiyoruz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…