2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimkini hiç ölçmediler yaa bebeğim ters diye mi acaba
Ben bunu ilk zamanlar okuduğumda alt kisimdan birseyi ölçüyorlar sanıyordum.meger piti nin üst kisminda usg ile bakıyormuş . ölçüp sana dememiş olabilir.
Ozel de ki dr bana hiç demiyor ama asistana bi rakamlar söylüyor.ben bir kere devlete gittim o zaman ölçümün normal diyince anladim ne denmek istendigini.ilk gebelikte yoktu böyle bir ölçüm.olcum yapip sana dememiş olabilirde.

Doktorum bana her zaman erken doğum riskin yok diyor hiç bununla ilgili birşey demedi benimde pek bilgim olmadığı için sormadım

Haklı olabilirsin en zor zamanlarımda eşim görevi yüzünden hiç yanımızda olamadı . Neler yasadigimin farkında bile olmayabilir

Kızlar bugün babamın kuzeni geldi sağolsun mutfağımı temizledik ne kadar yorulmiyacam desemde çok yorumdum birde daha bir ton ütü yapmam lazım Ne kadar zor yaa hamilelikte tek başına olmak annemi mumla arıyorum

Benimkini hiç ölçmediler yaa bebeğim ters diye mi acaba
Doktorum bana her zaman erken doğum riskin yok diyor hiç bununla ilgili birşey demedi benimde pek bilgim olmadığı için sormadım
Hee işte ordan anliyor ölçüyor demekki.rahim ağzı uzunluğundan anlıyor risk varmı diye.
Benimki yakinimda ama gitsem ben yardim ederim o vaziyette yapamaz temizlik falan.dogumda yemeğimi yapar bir hafta 10 gün.canlari sağolsun.
Benim evde toplu ama dip köşe temiz degildir.doguma girince 2 kardeşim burda olacak 3-4 saatte yaparlar olduğu kadar.

Yani aslında sezeryan mantığına büründüğü zman başka bir doktora da teyit için kontrole gitmek mantıklı bence, ama o haftadan sonra kendi doktorun mu doğuma girmeli başka hastanede direk doğum için doktora gidilir mi bilmiyorum

Kızlar internetten oda için halı, avize perde yaptıran var mi
Valla ben hiç öyle şeyler yapmadım hatta şuan fark ettim ki avizesi yok halısı annemin el örmesi halısı tül perde de diğer odalarınki gibi sadece güneş geçirmez bı güneşlik alıcam ama daha zamanı var neticede en az9-10 ay yatak odasında birlikte olucaz .

Hayırlı olsun emily ablacığım, inşallah sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canim.
Bende kızımı 10.10 da dünyaya getirceğim inşallah ❤
Guzel tarih. 10.10.19 bizimde 10.10.17.l bu seferde 19.10.19 olsun istiyordum ama doktor one cekti.
Aa ne hoş. Doğum günleri yakın olacak
Benimde iki hafta sonra verecek günü. Ultrason ölçümleri de şu anda 36. Hafta gözüküyor. Eğer Sancın gelirse durdurmam dedi. Bakalım yormayacağım kendimi
Saglikla gelsin. Benimde 1 hafta onden gidiyor. Ama erken dogum riskin gozukmuyor dedi. Birde 38 doldurduktan sonra bekleyip riske atmaya gerrk yok dedi. Gelisimi tamamlanmis oluyor dedi.

Benim annem Allah razı olsun buraya geldiğinde hemen kendi kalkıp yapar babamın kuzenini aramış kızım yapamıyor mutfağı kirli gidip bir temizler misin diye kadın gelip baştan aşağı heryeri temizledi sağolsun Benim kayınvalde yanımda sağolsun gelip bir yastığımı yerden kaldırmamıştır.

Kızlar ben park yatak aldım annem tuturmuş mobilya beşikten de yaptıracam benim aldığım yatak 3 yaşına kadar bile bebeğe olur acaba direk yatakmı alsam baza şeklinde çok kararsız kaldım

Canim dualarimiz senile hersey guzel olur insallah Allah yar ve yardimciniz olsun

Gidilmiyor malesef. 38.haftamda doktorum, çatın dar, su azalmış sezeryan dedi. Apar topar aynı gün sezeryana alındim. Ameliyathane de hemşireler bugün kaçıncı sezeryanı böyle dediler. Meğersem doktor doğum iznine ayrılıyormuş, sonrasında da hastaneden ayrılacakmış. Herkesi sırayla sezeryana almış

Kızlar ben park yatak aldım annem tuturmuş mobilya beşikten de yaptıracam benim aldığım yatak 3 yaşına kadar bile bebeğe olur acaba direk yatakmı alsam baza şeklinde çok kararsız kaldım
3 yaşından sonra beşik lerde yatmayı pek istemiyorlar zaten. O zaman gelince baza ya da ne istersen alabilirsin

Şimdiden neden böyle bi yatak alıp kullanılmayacak bişey evinize koyuyosunuz. Ben şimdi öyle bişey alsam orda direkt misafirler yatar misafir odasına döner oda. Ayrıca evde kalabalık etmeye şimdiden gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bir de çocuklar 3 yaşlarında kendilerine yeni alınan şeylerin heyecanını yasayabiliyor neden çocuğumdan bu heyecanı şimdiden aliyom ki. Kendi yeğenim aklıma geldi odası ayrıldığında verdiği tepki ,yeni yatak sevinci ,bu oda senin ondan dendiğinde ki aidiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…