2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
masallah bebise. :) cok az kalms sizin. erkekler her konuda öyleler soğuk kanlilr doğumun aileyle alakasi varmi bilmiyorum ama şunu bir yerde okumustm ilk bebegi erken doğan genelde ikinci de erken doğarmış benzer haftalarda yanibnm ablamin biri 40 haftada doğurur hatta 41.haftanın icinde :) diğer 38 dedimi ya sanci baslar ya suyu gelir . bi akrabam ilk bebeğini 34 de kucağına aldi ikinciyi 35 :)

:) gecer inslh pamuk gbi oluruz

Zaten yine altın takacak o ya yatak alacam yada büyüyen beşik diye tuturdu sadece iki seçeneğim mevcut
Bazali yatak alsın o zaman kenarına siz korumalık alırsınız pahalı bişey değil zaten. Açıkçası ben büyüyen beşik konusuna hiç sıcak bakmıyorum ama ikeada büyüyen karyola var o çok güzel ve mantıklı tabiri caizse evlenene kadar kullanır hesabı. Ben de sanırım seneyede giyer diye hep bi beden büyük alan annelerden olucam

Öyle de olabilir .

Etrafimda sinirlerimi bozmayan hiç kimse yok desem.. tükenmiş gibi hissediyorum artık çözümü ağlamakta buldum kendimi cook yalnız hissediyorum çok..
biz değilsin canım ya sanırım artık çok sıkıldık son zamanlar geçmek bilmiyor
Ve sınır bozanlar yag gibi uste çıkmaya çalışıyorlar valla hiç trip o bu şu çekecek halde değilim umrumda degiller

Aynen ben haric herkes her zaman hakli.. 1 Allah'ın kulu da bu zavallı da hamile son donemleri iyi davranayım demiyor

Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.

Herkese selam

Bugun randevu gunumuzdu. Ilk kez nstye de girdim. Allaha sukur bir sıkıntı yok. Bel agrilarim artti ama sanci cikmadi. Kilo 2300 boy da 46 cm gozukuyor. Uyuyordu minigim cok hareket ettiremedik :) dogum pozisyonunu da koruyor kaburgalarima ayaklarinin yanina popoyu da eklemis bundan daha bir nefessiz kalmalarim

Heves ediyor yaa kıramıyorum ki bizde de o beşiği anneanne muhakkak alır oda istiyor işte

Tasarruflu anne işte ya hiç bir yere bakamıyorum çarşı uzak eşimde hep şöyle böyle ben mağaza nerede var bilmiyorum diyor ki 2 yaşından beri burada yaşıyor ve hala bilmiyorum deyip duruyor işte ipe un seriyor

Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
Ben de çikolata yaptıracaktım ama kesin erir. Ya doğum zamanı normal bir çikokata paketi alacağız ya da baklava. Lokum ya da şekerleme tercih edersen onlar bozulmaz. İnstagramda stilşekerleme diye bir sayfa buldum, o da şirin duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20190830-141656.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 50

Benim d vitaminim 19.41 çıktı doktor 3 paket d vitamini al bir bardak suya koy iç dedi haftada 1 paket yani 3 haftada içeyim diye ama birini aldım digerlerini almadım valla :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…