berriko nun değerleri yükselmişti canım hastanede müşehade altındaydı düşmesini bekliyorduk dün düşmüştü bugün yine yükselmiş 34. haftada doğum yapacak sanırım
berriko nun değerleri yükselmişti canım hastanede müşehade altındaydı düşmesini bekliyorduk dün düşmüştü bugün yine yükselmiş 34. haftada doğum yapacak sanırım
Ay kıyamam ya. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alsın, kendisi de sağlıkla çıksın hastaneden. Çok şükür artık haftalarımız ilerledi, bebişler büyüdü. O yüzden hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Hastane çantalarını da hazırlamamıştım orayi okuyunca bi istek bi heyecan geldi basladm hazırlıklara ütü kaldi oda gözümde büyüüp gidiyo ama yapcam bugün:) bu arada dogum yapanlar hep depend almışlar ve cok memnun kalmışlar normal dogumda kanama cok oluyo pijamadan cikiyo faln hasta bezleriyle veya pedlerle bende depend alcam bu kez
Yeeep.. Haberleri bildiriyorum bugünde yükselmiş alt ast.. Sanrm bugün sezeryan olcak.. Kaçış yok şu an doktorlar konsultasyon yapiolar sanrm.. Bi saate haber verirler heralde.. Yeme içme yasağı da geldi ne olur ne olmaz diye.. Bakalim hayırlısı
Haber verebilir miyim bilmiyorum daha.. Girersem yazarm sizlere zaten.. Allah bebislerimizi korusun, bizlere bağışlasın
Farklı bi ihtiyacınızı alsın ya da bi çeyrek alsın . İllede alırsa açık tarafına korumalar sarılıyor ondan alıp takarsiniz bebek gece emmelerini kesince beşiği de yatağın olduğu odaya koyarsiniz büyümeye başlayınca da tek kişilik yatakta yatar
Evet cnm araştırmalarımda bende okudum vajinal varis gibi buda makatta varis olarak geçiyormuş. Seninde tek şişmen var mı? Benim sadece sol bacağım sisiyor ama sol ve sağ arasında ciddi fark edecek kadar bide varislerim gittikçe çoğaldı kaşıktan bacağa doğru dışardan damar geçişlerini görüyorum solucan gibi
Evet canım bende de sol tarafta var, 6. Ayimda fındık kadardı şimdi cevizden daha büyük tek taraflı şişlik var. Zaman zaman ağrısı oluyor. Bacaklarimda da arttı gibi,ama solucan gibi değil, kılcal damar şeklinde ve kaşınıyor, arada batıyor. 3hafta önce Kayseri'deki eski doktorum muayene etmişti içerisi mosmor olmuş, daha şiddetli olanları da var ama seninki de az değil, gene de normal doğumdan vazgeçme demişti. Şimdi İstanbul a geldik burdaki de varis bile demeye tenezzül etmemişti Yarın yeni bı doktora görüncem bakalım ne diyecek
Gunayfdin kizlar ben hala kizima bi isim bulmus degilim canim sıkılmaya basladi hangi isimi soylesem babasi anlami iyi degil diyor internette cogu anlam yanlis veriliyormus cok arastiriyor anlami guzel kiz ismi varmi
Toplumda genelde kızın annesi beşiği alır ya herhalde annen de o yüzden yapmak istiyor. Kolaylık olsun diye anne yanı beşiklerden alabilirsin ya da şimdiden güzel bir oda tasarlayım diyorsan montessorilere bir bak.
Baza alırsan o biraz misafir yatağı olur. Çocuk 3 yaştan sonra bazadan daha alcak yataklarda yatıyor. Ama montessoriyi kullanabilir.
Yeeep.. Haberleri bildiriyorum bugünde yükselmiş alt ast.. Sanrm bugün sezeryan olcak.. Kaçış yok şu an doktorlar konsultasyon yapiolar sanrm.. Bi saate haber verirler heralde.. Yeme içme yasağı da geldi ne olur ne olmaz diye.. Bakalim hayırlısı
Haber verebilir miyim bilmiyorum daha.. Girersem yazarm sizlere zaten.. Allah bebislerimizi korusun, bizlere bağışlasın
Su an sol kaburgam hareket ediyor kaburgam kayip bebek orada ama neresi orda bilmiyorum saskinim ilk kez bu kadar yukarida hissediyorum. Midem akcigerim ve kaburgamin durumunu merak etmedim degil
Toplumda genelde kızın annesi beşiği alır ya herhalde annen de o yüzden yapmak istiyor. Kolaylık olsun diye anne yanı beşiklerden alabilirsin ya da şimdiden güzel bir oda tasarlayım diyorsan montessorilere bir bak.
Baza alırsan o biraz misafir yatağı olur. Çocuk 3 yaştan sonra bazadan daha alcak yataklarda yatıyor. Ama montessoriyi kullanabilir.
Benimde aklıma o geldi çocuk odası için çok daha güzel olabilir. Eşimi bir dışarı çıkartanilsem mağazalara bakıcam da sürekli bahane üretip duruyor yaa