2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım yanlış mı okuyorum, doğum mu yapıcaksın ? Buralardan çok uzaktım kusura bakma olayları bilmiyorum. Beklenen doğum tarihimiz de aynıymış
berriko nun değerleri yükselmişti canım hastanede müşehade altındaydı düşmesini bekliyorduk dün düşmüştü bugün yine yükselmiş 34. haftada doğum yapacak sanırım

berriko nun değerleri yükselmişti canım hastanede müşehade altındaydı düşmesini bekliyorduk dün düşmüştü bugün yine yükselmiş 34. haftada doğum yapacak sanırım
Ay kıyamam ya. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alsın, kendisi de sağlıkla çıksın hastaneden. Çok şükür artık haftalarımız ilerledi, bebişler büyüdü. O yüzden hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Evet ya bende takip ediyorum çok heyecanlı..
Sıra bize geliyor
Hastane çantalarını da hazırlamamıştım orayi okuyunca bi istek bi heyecan geldi basladm hazırlıklara ütü kaldi oda gözümde büyüüp gidiyo ama yapcam bugün:) bu arada dogum yapanlar hep depend almışlar ve cok memnun kalmışlar normal dogumda kanama cok oluyo pijamadan cikiyo faln hasta bezleriyle veya pedlerle bende depend alcam bu kez

Güzelim hayırlısı olsun herşeyden önce senin ve bebeğinin sağlığı
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim

Zaten yine altın takacak o ya yatak alacam yada büyüyen beşik diye tuturdu sadece iki seçeneğim mevcut

Evet canım bende de sol tarafta var, 6. Ayimda fındık kadardı şimdi cevizden daha büyük tek taraflı şişlik var. Zaman zaman ağrısı oluyor. Bacaklarimda da arttı gibi,ama solucan gibi değil, kılcal damar şeklinde ve kaşınıyor, arada batıyor. 3hafta önce Kayseri'deki eski doktorum muayene etmişti içerisi mosmor olmuş, daha şiddetli olanları da var ama seninki de az değil, gene de normal doğumdan vazgeçme demişti. Şimdi İstanbul a geldik burdaki de varis bile demeye tenezzül etmemişti Yarın yeni bı doktora görüncem bakalım ne diyecek

Zaten Allah razı olsun herşeyini alıyor tuturmuş yatakta alıcam diye ikna edemiyorum bir türlü
Toplumda genelde kızın annesi beşiği alır ya herhalde annen de o yüzden yapmak istiyor. Kolaylık olsun diye anne yanı beşiklerden alabilirsin ya da şimdiden güzel bir oda tasarlayım diyorsan montessorilere bir bak.
Baza alırsan o biraz misafir yatağı olur. Çocuk 3 yaştan sonra bazadan daha alcak yataklarda yatıyor. Ama montessoriyi kullanabilir.

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin haberlerini bekliyoruz

Su an sol kaburgam hareket ediyor kaburgam kayip bebek orada ama neresi orda bilmiyorum saskinim ilk kez bu kadar yukarida hissediyorum. Midem akcigerim ve kaburgamin durumunu merak etmedim degil

Bende öyle işte hep aşağıda hissederken bi anda en tepede neler oluyor bilmiyorum

Benimde aklıma o geldi çocuk odası için çok daha güzel olabilir. Eşimi bir dışarı çıkartanilsem mağazalara bakıcam da sürekli bahane üretip duruyor yaa

Etrafimda sinirlerimi bozmayan hiç kimse yok desem.. tükenmiş gibi hissediyorum artık çözümü ağlamakta buldum kendimi cook yalnız hissediyorum çok..

Canım dünden beri bende öyleyim herşeye ağlıyorum Burda hiç kimsem yok İstanbul üstüme üstüme geliyor daraliyorum Tek tesellim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…