2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla biz beşik bakarken çok yorulmustuk en son ikeadan aldık orda gördüm o yatakları ve karyolaları ve bana çok mantıklı geldi 80*200 ölçüleri. Yani 2 metreye kadar uzayabiliyo , yatağı da büyüyen yataklardan alırsanız gerçekten uzun süre kullanılabilir ben öyle düşünüyorum. Üstelik ikeada ürünler standart üretildiği için yıllarca o ürünü sifonyer dolap vs tamamlama imkanı var

Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana

Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana
Hamilesinjz hiç sıkmayın canınızı ama içinize de atmayın tartismalarinizi ertelemeyin valla patlamaniz gerekiyosa da patlayin .

Hamilesinjz hiç sıkmayın canınızı ama içinize de atmayın tartismalarinizi ertelemeyin valla patlamaniz gerekiyosa da patlayin .
Patlasam da hiçbir anlamı olmuyor ki hep aynı konu diyor çünkü hiçbir gelişme olmayınca aynı konuda kalıyoruz dedim offf offf

Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
Lokum sipariş etsen? Ya da külahta şeker..hem erime derdi olmaz..ben kızımda almıştım hacışerifin ürünlerinden, çok beğenmiştim.

Aa cok guzel fikir hem 3 4 ay sonra bebek gormeye gelen olsa bile verebilirsin bende yaptirayim

Bizdenç Evet bende yarın yıkamaya başlıcam ya odası yeni geldi kokusu çıksın diye bekliyordum ama böyle olmayacak yıkayıp ütüleyim yerleştireyim çantayı da hazırlayayım ne olacağı belli olmuyor

hamilelikten canım bebiş bütün hormonlarımızla oynuyor. biz yönetmiyoruz doğuma kadar bebek yönetiyor vucudumuzu. Geçecek

Ilk hamileligimde etrafimdaki anlayış yoksunlarıyla geçmişti. Bu defa eşimin anlayışlı olacağını umuyordum.. hormonlar da aynı eşimde geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…