Aynı şehirde değiliz bana beğen diyor eşinde sağolsun bilmiyorum deyip duruyor Sinirlendim aradım annemi alma yada istediğini al beni karıştırma dedim eşim çıldırtı resmen beni yaaa
Tasarruflu anne işte ya hiç bir yere bakamıyorum çarşı uzak eşimde hep şöyle böyle ben mağaza nerede var bilmiyorum diyor ki 2 yaşından beri burada yaşıyor ve hala bilmiyorum deyip duruyor işte ipe un seriyor
Valla biz beşik bakarken çok yorulmustuk en son ikeadan aldık orda gördüm o yatakları ve karyolaları ve bana çok mantıklı geldi 80*200 ölçüleri. Yani 2 metreye kadar uzayabiliyo , yatağı da büyüyen yataklardan alırsanız gerçekten uzun süre kullanılabilir ben öyle düşünüyorum. Üstelik ikeada ürünler standart üretildiği için yıllarca o ürünü sifonyer dolap vs tamamlama imkanı var
Valla biz beşik bakarken çok yorulmustuk en son ikeadan aldık orda gördüm o yatakları ve karyolaları ve bana çok mantıklı geldi 80*200 ölçüleri. Yani 2 metreye kadar uzayabiliyo , yatağı da büyüyen yataklardan alırsanız gerçekten uzun süre kullanılabilir ben öyle düşünüyorum. Üstelik ikeada ürünler standart üretildiği için yıllarca o ürünü sifonyer dolap vs tamamlama imkanı var
Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana
Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana
Alttan falan alan yok beynime beynime kaşıyorlar dedim bakın kafam yerinde degil kovarım sizi evden eşim oğlum annemi hem kızıyorlar hem gülüyorlar onlarda pek normal degil
Ağlayanlar kervanına ben de dahilim, insan içine çıkasım yok. Normal soru soran insana bile hönküre hönküre ağlamamak için kendimi zor tutuyorum geçicidir inşallah, gerçekten çok sıkıntılı bir durum.
Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
Ben de çikolata yaptıracaktım ama kesin erir. Ya doğum zamanı normal bir çikokata paketi alacağız ya da baklava. Lokum ya da şekerleme tercih edersen onlar bozulmaz. İnstagramda stilşekerleme diye bir sayfa buldum, o da şirin duruyor.
Aynı şehirde değiliz bana beğen diyor eşinde sağolsun bilmiyorum deyip duruyor Sinirlendim aradım annemi alma yada istediğini al beni karıştırma dedim eşim çıldırtı resmen beni yaaa
Hastane çantalarını da hazırlamamıştım orayi okuyunca bi istek bi heyecan geldi basladm hazırlıklara ütü kaldi oda gözümde büyüüp gidiyo ama yapcam bugün:) bu arada dogum yapanlar hep depend almışlar ve cok memnun kalmışlar normal dogumda kanama cok oluyo pijamadan cikiyo faln hasta bezleriyle veya pedlerle bende depend alcam bu kez
Evet bende yarın yıkamaya başlıcam ya odası yeni geldi kokusu çıksın diye bekliyordum ama böyle olmayacak yıkayıp ütüleyim yerleştireyim çantayı da hazırlayayım ne olacağı belli olmuyor
Kızlar bugün kızımı gördüm 1800 gram olmuş herşey yolunda çok şükür hala makat geliş döner inşallah göbeği 1 hafta önde çıktı bu sefer göbekli kızım diye seviyordum şimdi sevemicem
Alttan falan alan yok beynime beynime kaşıyorlar dedim bakın kafam yerinde degil kovarım sizi evden eşim oğlum annemi hem kızıyorlar hem gülüyorlar onlarda pek normal degil