2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bebek magneti ve uyku arkadasinin siparislerini tamamladim sadece su cikolata isini bilemiyorum cok odaklamistim xikolata diye lokuma karar veremedim masa ve yatak tulleri isini napicaksiniz?

Eklentiler

• D4669F83-3973-4060-924E-E256FA88445C.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 771BBF63-720F-4364-9AF4-F16F0C89289D.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 44
Yaa şimdi mağazanın adını veriyorum mesaj atmış internet sitesi yazmış yine ertelesin bakalım annem gelince ona ne diyecek
Canım ikeada da internet alışverişi oluyo ordan incele kullanıcı yorumları vs de vardır bence ordan beğenin ama onlar bazasız.
Tüm hamilelere de Allah sabır versin

Canım ikeada da internet alışverişi oluyo ordan incele kullanıcı yorumları vs de vardır bence ordan beğenin ama onlar bazasız.
Tüm hamilelere de Allah sabır versin
Bana çok çok sabır versin vallahi hiçbir hevesim kalmadı sayesinde Valla almıyacam ya yoruldum artık eşimden bıktırdı almıyacam

Bi an önce normal olmak istiyorum valla yoksa parçalicam bunları sabır falan kalmadı artık dayanamıyorum bide evi temizliyoz halılar yıkamada heryer heryerde iyice dellendim

Allah biZe sabır versin neyse annen yanındaymış temizlik yapılıyo evde ona bile şükret valla bende her yer her yerde

Bi an önce normal olmak istiyorum valla yoksa parçalicam bunları sabır falan kalmadı artık dayanamıyorum bide evi temizliyoz halılar yıkamada heryer heryerde iyice dellendim

Allah biZe sabır versin neyse annen yanındaymış temizlik yapılıyo evde ona bile şükret valla bende her yer her yerde

Bana çok çok sabır versin vallahi hiçbir hevesim kalmadı sayesinde Valla almıyacam ya yoruldum artık eşimden bıktırdı almıyacam
Kız hemen öyle karalar bağlama. Sinirlerini bozma anneyiz biz sabirdan yaratilmisiz zaten. Senin bi büyük bi küçük bebeğin var. Allah kolaylık versin sabır versin

Maşallah canım neyse göbekli olsa normal doğum da sıkıntı olurdu belki.

Benim kendi ailem şehir dışında. Karsi taraftan da hiç bir beklentim yok artık olsa da beklentimi karşılamazlar zaten destek olmam yerine köstek olurlar.. o yüzden elimde bir karnımda bir cocukla basbasayim
Bence kafan rahat bi de sana eşlik eden yavrun varmış hiç üzülme karşı tarafla mesafeli olmakta daha iyi farklı turlusune hiç çekilmiyor

Aynen ben haric herkes her zaman hakli.. 1 Allah'ın kulu da bu zavallı da hamile son donemleri iyi davranayım demiyor
Yok yok bekleme ama uzmedetesellim gümbür gümbür geliyorum demek
Yada krndimimi kandırıyorum ne duyguların çok karışık

Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana
Bu eşler hep mi aynı geçengün benimki kendi etti kendi buldu tv parçaladı

Bence kafan rahat bi de sana eşlik eden yavrun varmış hiç üzülme karşı tarafla mesafeli olmakta daha iyi farklı turlusune hiç çekilmiyor

Ilkinde fazla dibimdeydiler tabii ki smdi çok çok daha iyi hiç birini görmüyorum çok şükür mesafeden de öte 10 dk lık mesafedeyiz ama görüşmüyoruz

Ya kızlar bende aynı ebenin yanina gidiyorumnasilsin dese gozelrim doluyor kendimi zor tutuyorum esim ise gidince agkiyorum rahatlıyorum biraz

Kız hemen öyle karalar bağlama. Sinirlerini bozma anneyiz biz sabirdan yaratilmisiz zaten. Senin bi büyük bi küçük bebeğin var. Allah kolaylık versin sabır versin
Büyük bebeğim beni daha çok zorluyor küçüğü çok daha uslu vallahi Gerçekten Allah razı olsun çok çok iyi biri ama bu acalesi var mı konusunda beni çıldırtıyor ben normalde çok rahat biriyim ama beni bile bu noktaya getirdi

Ilkinde fazla dibimdeydiler tabii ki smdi çok çok daha iyi hiç birini görmüyorum çok şükür mesafeden de öte 10 dk lık mesafedeyiz ama görüşmüyoruz
Sen bence mutlu olmalısın mesafeyi koyabilmisiniz:)gebeliğini kendi halinde geçirenler daha az stresli doğuruyor bebeği ben evde tek başıma olunca mutlu oluyorum resmen alışmışım bide heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…