Ben bebek magneti ve uyku arkadasinin siparislerini tamamladim sadece su cikolata isini bilemiyorum cok odaklamistim xikolata diye lokuma karar veremedim masa ve yatak tulleri isini napicaksiniz?
Canım ikeada da internet alışverişi oluyo ordan incele kullanıcı yorumları vs de vardır bence ordan beğenin ama onlar bazasız.
Tüm hamilelere de Allah sabır versin
Bi an önce normal olmak istiyorum valla yoksa parçalicam bunları sabır falan kalmadı artık dayanamıyorum bide evi temizliyoz halılar yıkamada heryer heryerde iyice dellendim
Canım ikeada da internet alışverişi oluyo ordan incele kullanıcı yorumları vs de vardır bence ordan beğenin ama onlar bazasız.
Tüm hamilelere de Allah sabır versin
Bi an önce normal olmak istiyorum valla yoksa parçalicam bunları sabır falan kalmadı artık dayanamıyorum bide evi temizliyoz halılar yıkamada heryer heryerde iyice dellendim
Kız hemen öyle karalar bağlama. Sinirlerini bozma anneyiz biz sabirdan yaratilmisiz zaten. Senin bi büyük bi küçük bebeğin var. Allah kolaylık versin sabır versin
Kızlar bugün kızımı gördüm 1800 gram olmuş herşey yolunda çok şükür hala makat geliş döner inşallah göbeği 1 hafta önde çıktı bu sefer göbekli kızım diye seviyordum şimdi sevemicem
Benim kendi ailem şehir dışında. Karsi taraftan da hiç bir beklentim yok artık olsa da beklentimi karşılamazlar zaten destek olmam yerine köstek olurlar.. o yüzden elimde bir karnımda bir cocukla basbasayim
Yok kuzum ben ancak evimden internetten bakabiliyorum eşim artık sabrımı taşırıyor 35 gün kaldı ve ilk hamileliğimin ilk gününden beri diyorum hala yok ortada saç baş yolduracak bana
Ağlayanlar kervanına ben de dahilim, insan içine çıkasım yok. Normal soru soran insana bile hönküre hönküre ağlamamak için kendimi zor tutuyorum geçicidir inşallah, gerçekten çok sıkıntılı bir durum.
Kız hemen öyle karalar bağlama. Sinirlerini bozma anneyiz biz sabirdan yaratilmisiz zaten. Senin bi büyük bi küçük bebeğin var. Allah kolaylık versin sabır versin
Büyük bebeğim beni daha çok zorluyor küçüğü çok daha uslu vallahi Gerçekten Allah razı olsun çok çok iyi biri ama bu acalesi var mı konusunda beni çıldırtıyor ben normalde çok rahat biriyim ama beni bile bu noktaya getirdi
Sen bence mutlu olmalısın mesafeyi koyabilmisiniz:)gebeliğini kendi halinde geçirenler daha az stresli doğuruyor bebeği ben evde tek başıma olunca mutlu oluyorum resmen alışmışım bide heralde