2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu eşler hep mi aynı geçengün benimki kendi etti kendi buldu tv parçaladı
Ooo tv mi parçaladı yine kendi alıcak bunlar neyin kafasındalar acaba yaa Benim ki dün gece internette seçtiklerimi aldın mı diye sordum hatırlatsaydın keşke dedi bende işin vardır diye söylemedim dedim baktım kendi kendine parladı yok beşikmiş yok şuymuş falan dedi bende almıyorum dedim sonra ne yaptıysada almadım. Boş yere parlayor sonra da bana sen hemen kızıyorsun diyor anlamıyorum artık yaaa

Sen bence mutlu olmalısın mesafeyi koyabilmisiniz:)gebeliğini kendi halinde geçirenler daha az stresli doğuruyor bebeği ben evde tek başıma olunca mutlu oluyorum resmen alışmışım bide heralde

Onca yaşananlardan sonra mesafeyi geç bile koydum ben belki de haklısın mutlu olmalıyım en azından sevmediklerimde yok

Canım biz tüm süreci bizzat yaşadığımız için çok heycaliyiz bu konularda ama onlar öyle değil . Ben şuan gelecek yaz bebeğimle havuza denize vs gidersek diye oturtmali bebek simidi bile aldım içim içime sığmıyor tam olarak ama eşim öyle değil . Bebeğimizin olacağını öğrendiğinde bile öyle çok mutlu olmadı sanki hergun bi çocuk doguruyomuşum gibi bi tepkiydi bunları da böyle kabullenicez napalim

2019 ekim anneleri mi yoksa sulu gözlü ağlayan anneler mıyız tekim sanıyodum bütün grup ağlıyormuş meğer
Eşim randevuyu geç almis diye hem kızdım hem ağladım bide kaynanamgil üst katıma gelecekler ev müstakil 2 katlı stresinden deli olacam çünkü herşeye karışır özellikle bebek geleceği zamana denk geldi oda bebekten ayrılmak istemiyor hiç karışmıyor gibi yapıyor ama hep.karisiyor:/eşim hep anneci o ne derse o doğru çocuğa annem bakacak diyor benim gidecek bi kimsem yok rahatlamak için dertlesecek kimsede yok zaten eşimin ailesinin pskoloniside bozuk bence bazen acıyorum onlarada yalnızlar onlarında kimseleri yok benimle yalnızlıklarını gideriyorlar ama ben boğuluyorum eşim beni anlamıyor ailem diyor başka bise bilmiyor

Allah yardımcın olsun krizi fırsata cevir bari ver çocuğu baksın sende işini yap dinlen gez toz eğlen

Yaaa vallahi gerçekten çok şaşırıyorum benim eşimde aynı yaaa biz çocuk istiyorduk bir kimyasal gebeliğim oldu 5 ay çocuk yoktu ben hamile olduğumu öğrendim aradım eve geldi eline testi verdim bak hamileyim dedim sarıldı baktım gülüm şu duvarlar su mu alıyor dedi Baba olacağını öğreniyorsun verdiğin tepki duvarlar su alıyor mu dedim Bende biran önce yaz gelsin kızımı denize havuza götüreyim diye çok hevesleniyorum yaaa

Allah yardımcın olsun krizi fırsata cevir bari ver çocuğu baksın sende işini yap dinlen gez toz eğlen
Eşim kaymanamsizbeni bi yere göndermez bide benim ilk evlâdım başka kimsem yok isim gücüm yok gidecek gezeceknyerim yok istiyorumki yavrumla sakın baş başa kalabileyim iyiyisyle kotusuyle ben bakayım anneliğimsorgulamasın eşimde aile olduğumuzu anlasin kendi aileside tamam ama biz ikimizde aileyiz farkına varsın herşeyi annem bilirdenbıktırdı

Kaynanan olmadan bi yere göndermez mi.. abartmış seninki de. Ama üzülme evinde düzen oturtmaya çalış annesi benim de o zaman herkes yerini bilerek gelsin gitsin

Benim de kac gundur inanilmaz moralim bozuk aglayip duruyorum sonra bebegimi uzuyorum diye kendime kiziyorum. Hamile birine hassas davranmak kisa sureligine bile olsa idare etmek ne kadar zor olabilir acaba. Ama kadin butun omru boyunca alttan alsin birilerini idare etsin. Kadin olmanin zorluklari yetmiyormus gibi.

Baya zor anlaşılan ki.hic birimiz idare edilmiyoruz.. kadın olmak evet çok çok çok zor

Kaç kilo aldın ki onun için agliyosun
O zaman 3 5 almıştım
Ama o koymuştu..
Şuan 12 kilo aldım takmıyorum iştahım ilk aydan beri yerinde bulantı kusma yaşamadım.. Aksine bana bu aylar da bi rahatlık geldi tüm eksiklerim bitti diye herhalde. Oda, bebek arabası, anne yanı kıyafet falan çok şükür tamamladık. Sadece kıyafetleri yıkayıp ütülemek kaldı. Bekliyorum odanın kokusu çıksın diye yeni mobilya kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…