2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim iste o rahatlik eksiklerin bitmesinden dolayi. Ama bu kadar az zaman varken evin tadilati esyasi suyu buyu hala beklemede olunca stres kupune donuyor insan oysa su son ayda insanin kendini sadece doguma hazirlamasi lazim baska hicbir isle ugrasmayarak.

Evet canım bende ondan korkuyorum birwz iri olursa diye..
Canım şimdiden böyle şeyler düşünme . Benim yeğenim 4.500 gr doğdu çok kolay oldu doğumu normal oldu . Yani iri olirsa çok zorlanicam falan diye düşünmeyin. Ayrıca doğum yapanlar genelde kafası geçti mi diğer kısmı rahat oluyo diyolar

Ben 6 ay bulantidan öldüm 5 kilo verdim kız insan hamilelikte kilo almaktan ağlar mi
Bende daha yıkama ütüleme yerleştirme çanta hazırlama yapmadım önümüzdeki günlerde halletmeyi düşünüyorum artık

Olay kafa da zaten kesinlikle. Dün gibi hatırlıyorum kızımın doğumunda kafası çıktı gerisi su gibi altı sanki öyle rahattı

Kızlar bir ekimde benim sezeryan tarihim allah izin verirse üçüncü sezeryan ama bu sefer çok korkuyorum bebişim gayet iyi maşallah 2350 gr az kaldı ya bir garibim allah herkese ve bana kolaylık versin
Allah kolaylık versin .tarih belli olunca heyecan artiyodur. Ben başkalarının belli olan tarihlerinde bile heycanlaniyorum. Sağlıkla sıhhatle geçirin inşallah

Kızlar bir ekimde benim sezeryan tarihim allah izin verirse üçüncü sezeryan ama bu sefer çok korkuyorum bebişim gayet iyi maşallah 2350 gr az kaldı ya bir garibim allah herkese ve bana kolaylık versin
Bir ay kalmış benim ki iki hafta sonra tarih belirleyecekmiş. Şimdiden belirlese olmazdı sanki eylülün son haftası olur benim ki galiba

Evet canım çok haklısın kafa rahat olacak..
İnşallah sende en yakın zamanda tüm eksiklerini tamamlarsın

İn Ya aslında minik bebek kendini ittirse de kuvvet uygulayamadığı için zor oluyormuş doğumu büyük bebek daha kolay çıkıyormuş ama bakalım hayırlısı artık inşallah kolay sağlıklı doğumlar yaparız hepimiz

Gününüz belli olmuş hayırlı olsun inşallah sagsaglim alırsınız kucaginiza ilk ekim annesi

Hep zayıf olunca kilo alınca birden ağlar hiç birşeyim olmuyor hamile pantolonu tayt ve elbise ile geçiriyorum yazı takmıyorum alıştım artık kızım sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım yeter
Bulantı da kötü ya neyse ki geçmiş gitmiş

Evet ebemiz de öyle söyledi kilolu bebeklerin doğumu daha çabuk oluyo onlar kendilerini iyi ittiriyo o ağırlıkla demişti.

Çok şükür canım geçti.. emin.ol hiç birimize olmuyor kıyafetler bende hamile pantolonu hamile tayti hamile tişörtü hamile elbisesi...
Annelerimiz derdi hep ben bekarken belim şu kadarcikti diye
Bende bekarken 48 kilonun üstüne cikamazdim ona bakarsak

Kızlar, içinizde magnezyum kullanıp günde 1’den 2’ye çıkaranınız var mı. Ben geçen hafta kullanmaya başladım(günde 1) bi hayli durulmuştu kramplarım ama şimdi ilaç kullanmama rağmen kramplar çok yoğun. Pazartesi randevum var doktorda ama kendim bugünden günde 2’ye çıkarsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…