2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet bu kilolar güzel kilolar
İnşallah veririz doğumdan sonra

Hiç 2 kullanmadım ama 2 3 kere içebilirsin demişti doktorum kramp ve kasılma durumuna göre. Bende yine de cesaret edemedim ya da unuttum tek doz almıştım

Ben 1 kullanıyordum sikayetlerim artınca söyledim sabah akşam alabilirsin dedi doktorum 2 ye çıkardım. 1 haftadır tekrar kendi kafama göre 1 e düşürdüm bi kaç gün içinde de bırakmayı düşünüyorum

Baya gelişimi iyi zaten hakkınızda hayırlısı olsun stres yapmayın.. yavaş yavaş Doğuranlar kervanına katılmaya başlıyoruz bizde sanırım

Haberdar edin mutlaka merak ediyorum bende 5 Eylül e 2 doktora gideceğim bakalım ikisi de normal olur diyecek mi? Açıkcası korkuyorum bizimle ilgilenecek kimse yok Doğumda birsey okursa 6 yasında ki oğluma ve bebeğime kim bakacak

Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.

Bende hacı Şerif de sipariş verdim canım geldi çikolatalar oda sıcaklığında erir diye buzdolabına koydum.

Havalar soğusa dışarı koyacaktım ama acaba bebeğin dolabına m koysam? Güneş almıyor orası

Olabilir gunes almayacagindan emin oldugun bir yer olabilir. Doguma gitmeden de 1 saat buzdolabina koyarsin kendini toparlasin diye. Zaten ekimde su an oldugu gibi inanilmaz bir sicak olmaz.

Ben haci seriften bebek cikolatasi siparis edicem simdi ama cikolatayi nerede saklarim bilmiyorum. Antalya sicak disarda erir dolaba koysam rengi kacar mi bilemedim??? Bir fikriniz varmi daha mi gec siparis etsem acaba.
dolapta beyazlar diye doğuma yakin alacağım

Emzirirken daha çabuk verilirmiş ama bence acelesi yok. 9 ay da aldığımız kiloları en az yine 9 ayda vermek mantıklı geliyor bana yani bebisler yaşına geldiğinde hala şişkoysam ben o zaman sorun var derim
Emzirirken almamaya çalışalım da

Ben günde bir defa kullanıyordum kasılmalar çok oluyordu doktora söyleyince günde ikiye çıkardı

Ayy canim benim aklim sendeydi. Grubumuzun ilk annesi Allah bir an once kavustursun saglikla birbirinize. Simdi iyilesme zamani. Once kendin toparlanacaksin sonra minik Eymeni hemencecik kucagina alacaksin insallah
Allah anali babali buyutsun.

İnşallah bir an önce kendini toparlar da kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Gözün aydın canım. Bir an önce kavuşsun inşallah

Gözün aydın canım bebeğine kavuştun inşallah moralini yüksek tut iyileşmeye bak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…