2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Seni merak ediyordum bende mesajını okurken tüylerim diken diken oldu bi içim hoş oldu ilk annemiz sen oldun.. rabbim saglıkla kucağına aldığını emzirdiğini yazdığın günleri tez getirsin. Dinlenmeye ve güç toplamaya bak sana çok ihtiyacı olan bebeğin gelecek bir kaç güne insallah. Eymen çok güçlü bir bebek annesi insallah hersey çok güzel olacak

Allah analı babalı büyütsün. Insallah kisa surede bebegine kavusursun.

Canim ,Allah kucagina almayi nasip etsin bir an once.Iyiki gondermisler yogun bakim unitesi daha iyi bir yere muhtemelen.Kilosu da gayet iyi .Kucuk doganlar her zaman daha guclu oluyorlar.Doktorlar her sey iyi diyorsa sorun yok demektir.Haberlerini bekliyoruz.

Hoşgelmiş Eymen bebek inşallah bir an önce küvözden çıkar, sağlıcakla kavuşursunuz.

Yaaaaa gözün aydın Maşallah dualarımız seninle

Çok skldm yatmktan ayildim simdi daha iyi.. 11de corba iccem.. Snra kisa yürüyüş yapcam.. Bacaklarmi oynatiorm biraz biraz.. Gaz bile cikardm insallah sutumu de sagabilirim.. Çok sağolun kizlar.. Tek tek yazamiom
Sen toparlanınca gidip emzirirsin de epidural mi oldun canım. Ne güzel doğum anını görmüşsündür

Ben en başından beri iki tane iciyodum toz şeklinde . Doktorum yoğun hareketli günlerinde üçe cikarabilirsin demişti . Ayrıca o etkisiz kalınca hap şeklinde bi magnezyuma geçtim o daha etkili geldi onu almaya başladığımdan beri rahatım yerinde sabah akşam alıyorum.

Evet bu kilolar güzel kilolar
İnşallah veririz doğumdan sonra
Verilir verilir kiloları dert etmeyin ben daha bugün eşime göbeğimi açıp şu görmüş olduğunuz şey dünyanın en güzel göbeği, en tatlı ,en şirin göbeği ,şu görmüş olduğunuz göbekli tepe
Maşallah maşallah pıtırcığa. Rabbim saglikla sıhhatle kavuştursun melegine . Gurubun ilk annesi bundan sonraki süreçte gaziydi,kakasiydi deneyimlerini , güzel anılarını paylasirsin Allah'ın izniyle inşallah yine temel prensip stres yok

Çok skldm yatmktan ayildim simdi daha iyi.. 11de corba iccem.. Snra kisa yürüyüş yapcam.. Bacaklarmi oynatiorm biraz biraz.. Gaz bile cikardm insallah sutumu de sagabilirim.. Çok sağolun kizlar.. Tek tek yazamiom

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah bebeğine de kavuşursun tez zamanda

Teşekkürler dgdln, ben de hap şeklinde olanla başlamıştım. Bulunduğum yerde haftanın belli günleri kadın doğum uzmanı var, uzak bir yerde pazartesiye randevum var. Dün araç kullanırken bacağım kitlendi, korktum. Sizlere bir sormak istemiştim. Çok yardımcı oldunuz

Hoşgeldi oğluşun, inşallah en kısa zamanda kavuşun Şimdi kavuşana kadar senin de gücünü toplama vaktin

Ben bez kese anneme diktirmeyi düşünmüştüm üzerinede not yapıştırıcaktım ama hurç hiç aklıma gelmemişti. Alt bezi ağız bezleri için güzel fikir keseden daha çok şey alır içine
Dort tane almistim ama 3 tane yetti.
Anne icn gerekenler
Bebek icn gerekenler
Dogumhaneye girerken verilecekler dlye üçe ayirdim.
Hepsinin ustune icinde ne oldugunu yazan not igneledim

Dagilmadan dokulmeden durur hepsi. Bir sey lazım oldugunda da kolayca bulunur

Gözün aydın sağlıkla sihhatla insallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…