2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kramplarim dolayısıyla 2 ye çıkarmıştı doktorum ama çok zorda kalmadigim halde almamaya çalışıyorum

Canım gözünüz aydın, iyi haberini alınca çok sevindim Eymen de bir an önce toparlanacak yanına gelecek inşallah

Allah yar ve yardimcin olsun, en kisa surede kucagina al insallah Bir an once ayaklan.

Masallah Eymene allah uzun ömürler versin. Bende girip girip sana bakıyordum insallah cabucak kavuşursunuz

Çok skldm yatmktan ayildim simdi daha iyi.. 11de corba iccem.. Snra kisa yürüyüş yapcam.. Bacaklarmi oynatiorm biraz biraz.. Gaz bile cikardm insallah sutumu de sagabilirim.. Çok sağolun kizlar.. Tek tek yazamiom
Berikko canımmm, Doğum yapmışsın,,,
Bebeğin ve senin iyi olmana çok sevindim...
Şükürler olsun sağlıkla doğdu Minik kuzu
Sütünde gelir inşallah, bol bol sütün olsun
Ağrın sızın var mı?
Hızına yetişemedim, en son 2 gün önce değerlerin normaldi.
Neden bir anda sezeryan kararı aldılar acaba
Birde değerlerin kaçtı ?

Canım gözün aydın.. İnşallah ikinizde sağlıkla çıkarsınız hastaneden ilk Ekim bebeği Eymen oldu

Epeydir yazamıyorum da yazılanları okuyup takip ediyorum sizleri. İlerleyen sayfaları daha okumadım ama sanırım sezaryene alacaklar diye okuyunca heyecanlandım yazmak istedim. Allahım senin de bebeğinin de yardımcısı olsun.

masallah canim :) dokturun ne diyor makat geliş olmasına

Demin sagdik.. Ama biberona akmadi.. Ikisinden de geldi.. Iki saatte bir sağın dediler..
Kati oldugu icin akmamistir kolostrum bayagi kati bir sivi cunku. Diger sutunle birlikte karisir ki ilk gelen sutunde sarimtrak olacak. Gogsunu nemlendirmeyi unutma aman yara olur sonra bebis ememez

Cnm dün ve bugün artti degerler.. Iki gundur karaciger ultrasona aldilar.. Bugun tahmin ettm zaten olcani.. Ast alt 100 puandan fazla artti.. Dun 100 bugun 100.. Safradada camur artmış.. Geldiler sezeryane alcaz demeleryle ameliyathaneye 10dkda vardm.. Ama sikayetm yoktu hiç.. Hayrlisu olsun artk

Kati oldugu icin akmamistir kolostrum bayagi kati bir sivi cunku. Diger sutunle birlikte karisir ki ilk gelen sutunde sarimtrak olacak. Gogsunu nemlendirmeyi unutma aman yara olur sonra bebis ememez ☺

Yaa o sivi dondu gogsumde silse miydim bilemedm.. Ins gelir sabaha kadar

Evet ebemiz de öyle söyledi kilolu bebeklerin doğumu daha çabuk oluyo onlar kendilerini iyi ittiriyo o ağırlıkla demişti.
bunu benm annemde der hep dogurdugumen iri bebek sendin en kolay dogum seninkiydi der yeterki cati dar olmasin pubis kemigi mi ne diyorlar basik olursa takiliyormus bebek .

gozun aydin :) masallah eymen bebege grubumuzn ilk bebegi dimi:) gecmis olsun bu arada inslh hızlıca toparlar bebegin sağlıkla büyüt yavrunu :)

Canım benim, herşeyde vardır bir hayır...
Kontrol altında olman ve değerlerinin düzenli ölçülmesi çok kritikti zaten...
Nasipten ötesi yok... Emir paşa erken gelmek istemiş demek
Tez zamanda kavuşun birbirinize inşallah.
Sen zaten hep olumlu bir tavır sergiledin, dirayetlisin de...
Emir de çok şanslı annesi.
Hiçbir şey düşünme, bol bol sıvı tüket ve kendine iyi bak.
Bol bol sütün olsun, kuzuna da şifa olsun inşallah.
Benimde yarın kontrolüm var. Sabah erken, kan vereceğim yine.
Bakalım neler olacak, kasıntılar arttı ama değerler önemli
Belki ilaca başlar kasıntılar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…