2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oyy oyyyy maşallah bebişine, inşallah her şey güzel olur bundan sonra da. Geçmiş olsun canım, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Yaa o sivi dondu gogsumde silse miydim bilemedm.. Ins gelir sabaha kadar
canim sağım bitince sütle göğsünü nemlendir . kurumasın göğsün kurursa çatlar. bn emzirme bitince gelen son sütü göğüs ucuna yayardım iyice . emzirme aralarında kremlerdim . en fazla 3 saatte sağman lazm inslh bol sütün olsun :)

Oyy kuzum benim cok iyi olun inşallah Allah bağışlasın cok gecmiş olsun

Allah sanada yardm etsin.. Ins guzel sonuçlanır

Eymen abi oldu bebislerimize Gözün aydın canm inşallah bir an önce toparlanır sağlıkla kucağında evinize gidersiniz masallah

hoşgeldi eymen sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün yavrucak

Oyyy kızlar.. Bugün daha iyiyim.. Ameliyattan çıkınca iki tane agri kesici vurmuslardi.. Daha ihtiyaç bile duymadm agri kesiciye.. Sondayı çıkardılar.. Tuvalete gittim.. Yürüyünce daha rahatliyorum.. Ani hareketler yapamiyorum bi tek o var.. Yani tek başıma yürüyüp turluyorum odada filan yavaş usül süt daha gelmedi.. Ama sabah sagarken canim yandi.. Sarı süt gelmeye devam ediyor.. Hatta benimki bildigin kahverengi.. Neden öyle doktorda şaşırdı valla demin çıkan az miktardaki sütü eymene yolladık sifa olsun can suyu olsun ogluma az da olsa diye eymenin durumunu tam bilmiyorum.. Babasi 2de ziyaretine gitcek ogrencek detaylari.. Ama dogumda ağlamış yıkmış ortalığı öyle diyo doktorlar anasi gibi cazgır olcak oğlum insallah durumu iyidir eymenimin

Hepinize tek tek yazamadim.. Tüm tebrik edenlere dua edenlere çok teşekkür ediyorum.. Çok sağolun kızlar

Masallah, gozun aydin. Allah anali babali buyutsun

Kizar dogurmaya basladik ne diyorsunuz bu ise

İkinci bebek haberi de geldi. Hayırlı olsun

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Acele etmeyelim

bunu benm annemde der hep dogurdugumen iri bebek sendin en kolay dogum seninkiydi der yeterki cati dar olmasin pubis kemigi mi ne diyorlar basik olursa takiliyormus bebek .
İnşallah basık değildir de çatır çatır dogururuz
Sağlıkla büyüsün meleğiniz. Sutunuzun gelmesi için göğüs masajı yapın çok etkili

Berikko canım sütü%40 oranında arttırıyor göğüs masajı . Yukardan başlayıp meme ucuna kadar hafif hafif ov, parmak uçlarında piyano çalar gibi ama kesinlikle sert değil yumuşak darbelerle uyar bu tip hareketler var inan çok faydasını görürsün .ben ilk gebeligim hemen süt gelmez meleğim aç kalmasın diye 24-25. Haftalarda yapmıştım göğüslerim sismisti süt gelmeye başlayınca hemen bıraktım ayrıca sütünün renginin köyü kıvamının yoğun olmasının nedeni meleğinin ihtiyaçlarını karşılamak . Hatta gece sütü ile gündüz sütünün özellikleri bile farklı canım . İnşallah meleğin yakında kollarında olur da cof cof emer . Yeterki sen rahat ve huzurlu ol Allah yardımcınız olsun

gözün aydın canım mutlu büyüsün

korkuyorum

Hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…