- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Kıyamam canım Allah bağışlasın yavrunu. Kritik dönemleri atlattık çok şükür, canavar gibi çıkıcak oğlun hastaneden. Sen de bir an önce sağlığına kavuş inşallahIlk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün. Bebek nasıl. Kilosu boyu, kuvezde misözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kavuşun yavrunuzaIlk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Canım hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin, sen de bir an önce sağlığına kavuşsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Tebrik ederim canım allah sağlıklı huzurlu ömürler versin eymeneOyyy kızlar.. Bugün daha iyiyim.. Ameliyattan çıkınca iki tane agri kesici vurmuslardi.. Daha ihtiyaç bile duymadm agri kesiciye.. Sondayı çıkardılar.. Tuvalete gittim.. Yürüyünce daha rahatliyorum.. Ani hareketler yapamiyorum bi tek o var.. Yani tek başıma yürüyüp turluyorum odada filan yavaş usülsüt daha gelmedi.. Ama sabah sagarken canim yandi.. Sarı süt gelmeye devam ediyor.. Hatta benimki bildigin kahverengi.. Neden öyle doktorda şaşırdı valla demin çıkan az miktardaki sütü eymene yolladık sifa olsun can suyu olsun ogluma az da olsa diye eymenin durumunu tam bilmiyorum.. Babasi 2de ziyaretine gitcek ogrencek detaylari.. Ama dogumda ağlamış yıkmış ortalığı öyle diyo doktorlar anasi gibi cazgır olcak oğlum insallah durumu iyidir eymenimin
Hepinize tek tek yazamadim.. Tüm tebrik edenlere dua edenlere çok teşekkür ediyorum.. Çok sağolun kızlar
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederimsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
İşin ciddiyetini kavradım valla korku basıyorMasallah, gozun aydin. Allah anali babali buyutsun
Kizar dogurmaya basladik ne diyorsunuz bu ise
Oyyy kızlar.. Bugün daha iyiyim.. Ameliyattan çıkınca iki tane agri kesici vurmuslardi.. Daha ihtiyaç bile duymadm agri kesiciye.. Sondayı çıkardılar.. Tuvalete gittim.. Yürüyünce daha rahatliyorum.. Ani hareketler yapamiyorum bi tek o var.. Yani tek başıma yürüyüp turluyorum odada filan yavaş usülsüt daha gelmedi.. Ama sabah sagarken canim yandi.. Sarı süt gelmeye devam ediyor.. Hatta benimki bildigin kahverengi.. Neden öyle doktorda şaşırdı valla demin çıkan az miktardaki sütü eymene yolladık sifa olsun can suyu olsun ogluma az da olsa diye eymenin durumunu tam bilmiyorum.. Babasi 2de ziyaretine gitcek ogrencek detaylari.. Ama dogumda ağlamış yıkmış ortalığı öyle diyo doktorlar anasi gibi cazgır olcak oğlum insallah durumu iyidir eymenimin
Hepinize tek tek yazamadim.. Tüm tebrik edenlere dua edenlere çok teşekkür ediyorum.. Çok sağolun kızlar
Aaa gözünaydın canımsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun bir an once kucaginiza saglikli bir sekilde alirsiniz insallah darisi bizlere olsun...Oyyy kızlar.. Bugün daha iyiyim.. Ameliyattan çıkınca iki tane agri kesici vurmuslardi.. Daha ihtiyaç bile duymadm agri kesiciye.. Sondayı çıkardılar.. Tuvalete gittim.. Yürüyünce daha rahatliyorum.. Ani hareketler yapamiyorum bi tek o var.. Yani tek başıma yürüyüp turluyorum odada filan yavaş usülsüt daha gelmedi.. Ama sabah sagarken canim yandi.. Sarı süt gelmeye devam ediyor.. Hatta benimki bildigin kahverengi.. Neden öyle doktorda şaşırdı valla demin çıkan az miktardaki sütü eymene yolladık sifa olsun can suyu olsun ogluma az da olsa diye eymenin durumunu tam bilmiyorum.. Babasi 2de ziyaretine gitcek ogrencek detaylari.. Ama dogumda ağlamış yıkmış ortalığı öyle diyo doktorlar anasi gibi cazgır olcak oğlum insallah durumu iyidir eymenimin
Cok tebrik ederim saglikla buyut bebegini. Kac gram dogdu? Plasenta onde miydi? Onceden bir riskin var miydi? O gun agir bir is mi yaptin? Kusura bakma Cok sik bogaz ediyorum ama benim preterm agrilarim 24. Haftada basladi raporla 32 ye kadar gelebildim. Yuruyus yapmam ayakta kalmam yasak evde hep istirahat halindeyim.küvezde degil az önce emzirdim masallah gayet iyi bebegımde bende hepınıze tesekkur ederim
Canım, Allah analı babalı büyütsün...sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Canım benim yaa çok sevindimIlk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
HAyırlı olsun göz aydınlığı evlat olsun inşallahsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Kesinlikle katılıyorumDogum yapanlarin listesini falan mi tutmaya baslasakEylulu bile bekleyemedik bebeleri hep icimizde tutacagimizi mi sandik ne yaptik is ciddiyete bindi
Sağlıkla büyüsün inşallahsözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Masallah masallah canim biliyorum havalar sicak ama göğsüne arada sicak kompres yap süt akisina yardim ederOyyy kızlar.. Bugün daha iyiyim.. Ameliyattan çıkınca iki tane agri kesici vurmuslardi.. Daha ihtiyaç bile duymadm agri kesiciye.. Sondayı çıkardılar.. Tuvalete gittim.. Yürüyünce daha rahatliyorum.. Ani hareketler yapamiyorum bi tek o var.. Yani tek başıma yürüyüp turluyorum odada filan yavaş usülsüt daha gelmedi.. Ama sabah sagarken canim yandi.. Sarı süt gelmeye devam ediyor.. Hatta benimki bildigin kahverengi.. Neden öyle doktorda şaşırdı valla demin çıkan az miktardaki sütü eymene yolladık sifa olsun can suyu olsun ogluma az da olsa diye eymenin durumunu tam bilmiyorum.. Babasi 2de ziyaretine gitcek ogrencek detaylari.. Ama dogumda ağlamış yıkmış ortalığı öyle diyo doktorlar anasi gibi cazgır olcak oğlum insallah durumu iyidir eymenimin
Aaa allah saglikli uzun ömürler versin bebegine durumunuz nasil?sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Vallahi bizim grupta Eylül anneleri gibi acilisi erken yaptiMasallah, gozun aydin. Allah anali babali buyutsun
Kizar dogurmaya basladik ne diyorsunuz bu ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?