2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kıyamam canım Allah bağışlasın yavrunu. Kritik dönemleri atlattık çok şükür, canavar gibi çıkıcak oğlun hastaneden. Sen de bir an önce sağlığına kavuş inşallah

Tebrikler Allah analı babalı büyütsün. Bebek nasıl. Kilosu boyu, kuvezde mi

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza

Hayirli olsun.Kritik haftalari gectikten sonra iciniz ferah olsun.

Canım hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin, sen de bir an önce sağlığına kavuş
ekim anneleri birden atağa geçti

Tebrik ederim canım allah sağlıklı huzurlu ömürler versin eymene
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim
Masallah, gozun aydin. Allah anali babali buyutsun

Kizar dogurmaya basladik ne diyorsunuz bu ise
İşin ciddiyetini kavradım valla korku basıyor

Maşallah sana canımm
Çabuk toparlanırsınız inşallah sen ve oğlun

Aaa gözünaydın canım
2.bebek senin oldu
Nasıl bebeğin iyi mi?

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun bir an once kucaginiza saglikli bir sekilde alirsiniz insallah darisi bizlere olsun...

küvezde degil az önce emzirdim masallah gayet iyi bebegımde bende hepınıze tesekkur ederim
Cok tebrik ederim saglikla buyut bebegini. Kac gram dogdu? Plasenta onde miydi? Onceden bir riskin var miydi? O gun agir bir is mi yaptin? Kusura bakma Cok sik bogaz ediyorum ama benim preterm agrilarim 24. Haftada basladi raporla 32 ye kadar gelebildim. Yuruyus yapmam ayakta kalmam yasak evde hep istirahat halindeyim.

Canım, Allah analı babalı büyütsün...
Kendimi yordun mu, neden o kadar açılman oldu ki acaba...
Bebeğin yanında mı?
Nasılsın peki? Ağrın çok yoktur inşallah..
Erken de olsa, riskli haftaları geçmişsin çok şükür
Artık bir annesin... çok şükür...
Darısı bizlerin başına...

Canım benim yaa çok sevindim Allahım tez zamanda birbirinize kavuştursun inşallah. Sen yaşam enerjisi çok yüksek ve bir sürü sıkıntıya bile yeter ki bebeğim iyi olsun da diye bakan bi hamilelik geçirdin. Şimdi Eymenini kucağına alıp ödül yaşama zamanın. Çoook geçmiş olsun dualarım seninle

HAyırlı olsun göz aydınlığı evlat olsun inşallah Yavrunuza kavuşmuşsunuz erkenden

Masallah masallah canim biliyorum havalar sicak ama göğsüne arada sicak kompres yap süt akisina yardim eder

Aaa allah saglikli uzun ömürler versin bebegine durumunuz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…