2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canım sağlıkla büyüt bebeğini Cabucak yanına gelsin inş minnoşun

Güle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla inşallah

Aa biri daha mi dogum yaptiii

Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün
Yanindaymis da bebegin maşallah
Darisi basimiza saglikla kavusuruz insallah hepimiz

Valla bende hala günlük hayatıma hızla devam ediyorum evi sil süpür toz al etrafı topla çamaşır bulaşık 4 saat sürdü. En son bitince yorulduğumu anladım
Sanki hiç doğum ihtimali yok gibi düşünüyorum her an doğurabilriiz biz de bu gidişle gerçekten çok az kaldı.

Sicak olmasa bende yapicam ama sicak cok sicak kki lokma yemek yapip bulasik yikasam is yapmis sayiyorum kendimi. Usutmusum bir de felaket bas agrisi ve oksuruk var. Sicak cok fena sicak

gözün aydin canim geçmiş olsun :)

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla güzel günler yaşayın insallah
Müsait olduğunuzda hikayenizi yazın lütfen bebek kaç kilo kaç cm. Erken Doğum riskiniz var mıydı bizlerde merak ediyoruz zaman daraldıkça.

Sicak olmasa bende yapicam ama sicak cok sicak kki lokma yemek yapip bulasik yikasam is yapmis sayiyorum kendimi. Usutmusum bir de felaket bas agrisi ve oksuruk var. Sicak cok fena sicak

Evet geçen hafta bende öyleydim bu hafta biraz esiyor çok şükür insanlara 30 dereceye bize 60 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…