Dogum yapanlarin listesini falan mi tutmaya baslasak Eylulu bile bekleyemedik bebeleri hep icimizde tutacagimizi mi sandik ne yaptik is ciddiyete bindi
Ilk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
sözde ekim annesı olacaktım sat a göre 1 ekimdi dogumum erken dogum yaptım sezeryanla aldılar bebegımı 35 haftalık dogum yaptım acılmam oldu 5 santim bebek de dönmediği için sabah kanamam gelince apar topar aldılar ama cok güzel bi şey
Valla bende hala günlük hayatıma hızla devam ediyorum evi sil süpür toz al etrafı topla çamaşır bulaşık 4 saat sürdü. En son bitince yorulduğumu anladım
Sanki hiç doğum ihtimali yok gibi düşünüyorum her an doğurabilriiz biz de bu gidişle gerçekten çok az kaldı.
Valla bende hala günlük hayatıma hızla devam ediyorum evi sil süpür toz al etrafı topla çamaşır bulaşık 4 saat sürdü. En son bitince yorulduğumu anladım
Sanki hiç doğum ihtimali yok gibi düşünüyorum her an doğurabilriiz biz de bu gidişle gerçekten çok az kaldı.
Sicak olmasa bende yapicam ama sicak cok sicak kki lokma yemek yapip bulasik yikasam is yapmis sayiyorum kendimi. Usutmusum bir de felaket bas agrisi ve oksuruk var. Sicak cok fena sicak
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla güzel günler yaşayın insallah
Müsait olduğunuzda hikayenizi yazın lütfen bebek kaç kilo kaç cm. Erken Doğum riskiniz var mıydı bizlerde merak ediyoruz zaman daraldıkça.
Berikko
canım sütün rengi kıvamı bebeğin durumuna göre değişiyormuş bebeklerimiz hasta olduğunda bile değişiyormuş rengi belki besleyici oldugu icin kahverengidir.
Sicak olmasa bende yapicam ama sicak cok sicak kki lokma yemek yapip bulasik yikasam is yapmis sayiyorum kendimi. Usutmusum bir de felaket bas agrisi ve oksuruk var. Sicak cok fena sicak