2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğum yaptın mı canım Tez zaman da kucağına alırsın inşallah

Berikko dün doğurdu diye biliyorum
Ayşe erdi bugün diye anladım cnm
O zaman şöyle bi güncelleme gelsin, yanlış bilgi varsa taze anneler yazar bana, yapabildiğim kadar böyle takip edeyim:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

H E Canım acaba düzenleme yapabilir misin ? Doğum yapan arkadaşların isimlerini ilk sayfada ki listeye ekleme şansın var mı?
Canım doğum yapan anneler veya sayfadan başka biri bana doğum yapan kişilerin isimlerini kaçıncı hftada doğum yaptıklarını yazarlarsa listeye yeni bir yer açayım .
Pc ye geçtikçe ilk sayfaya eklerim . İlk sayfaya maalesef telefondan erişim olmuyor .

Simdi fark ettim ben yokmusum ilk sayfada dogurmadan ekleneyim bari beni de ekler misin canim. Sat 7 ocak bebegim erkek ilk cocugum.

Simdi fark ettim ben yokmusum ilk sayfada dogurmadan ekleneyim bari beni de ekler misin canim. Sat 7 ocak bebegim erkek ilk cocugum.
Canım listedeki butun soruları cevaplayıp tekrar benı etiketlermiisn ?

Birde bu doğum yapan iki annede listede yok onlarında bu bilgileri vermesi lazım ki yenilerinide ekliim .

Listedenolmayanlar lütfen benı etiketleyio butün soruları cevaplasınlar ben pc ye geçince eklıcem

26 - 7 ocak - 14.10.2019 - erkek - 1 - istanbul - 68

H E

Ben listede yokum
Sat 10 Ocak
Başlangıç kilom 58
Yaş 29
Bebeğimin cinsiyeti erkek
İlk bebeğim
Şehir Kocaeli
Beklenen doğum tarihi 17 Ekim 2019

Yaş 29- sat- 30 Aralık 2018- doğum tarihi 6 Ekim- Cinsiyet kız- kaçıncı çocuk 1- şehir Adana- başlangıç kilosu 53
Beni de ekler misin Canım H E

Berikko muhtemelen hastaneden taburcu oldu hatta melegine kavuşmuş bile olabilir ki buraya yazamıyo. Aklıma gelen en güzel durum bu . Şimdi mis gibi kokusunu içine cekiyodur inşallah

Keşke ben bir hafta daha buradaym.. Degerlerin düşüp dusmedigine bakcaklar.. Eymende en az iki hafta kuvozde galiba görünen durum o.. Eşim iyi diyor ama.. Doktor bikac gun sonra seyre bakalim demiş.. Görünen bisey yok.. Sadece solunum zorlugu cekiyo galiba.. Anca iste pzt filan doktor artik ne dicek bekliyorum

Berikko ne yaptın canım. Görebildin mi bebeğini

Sadece bir fotografi ve kisacik bir videosu var yavrumun.. Açıp açıp ona bakiyorum kotu bisey dusunmemeye gayret ediyorum ki gelecek sütüm varsa kesilmesin diye.. Hala daha sarı kahverengimsi sıvı geliyo.. O da minnacık işte ins işe yariyordur yavruma

Canım doğum yapan anneler veya sayfadan başka biri bana doğum yapan kişilerin isimlerini kaçıncı hftada doğum yaptıklarını yazarlarsa listeye yeni bir yer açayım .
Pc ye geçtikçe ilk sayfaya ekleri

Eklemisken isimleride eklesen süper olur.
Olsun hiç sıkıntı yapma bu bir süreç ve geçecek sonrasi hersey yoluna girecek.esin rica etsin resim çeksinler yeni doğan hemsireler. resme bak bak ozlem gider, göğüste süt dolsun böylece.en kısa zamanda sağlıkla al kucağına

Yaramaz olurmu sifa kan can olsun.hersey güzel olacak .

Herşey duzelicek stres yapmak yok kötü şeyler de düşünme . O sarımsı kahverengimsi süt de 5 ila 10 güne kadar devam eder faydalı da zaten meleğin için. Sen güzel şeyler düşün , güzel beslen ,bol bol dua ve bol bol göğüs masajı ben bazen melegimle gezmeye gittigimi düşünüyorum, denize girdigimizi düşünüyorum, onu bisiklete binerken falan . İnsanın yüzünde ruhunda güller açıyor sen de öyle şeyler düşün. Rabbim sana ve senin durumunda olan annelere meleklerini en kısa zamanda kucaklamalarini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…