Ilk size yaziyorm.. Ameliyattsn cikali 3 saat oldu.. Eymeni ozel hastaneye sevk ettiler.. 43cm 1820kg.. Ağlamış hemen aldiklarnda.. Resmini gordum.. Ufacikti yavrum ama doktorlar hersey iyi diyor.. Canavar gibiydi diolar.. Hayırlısı.. Yine yazarım.. Dua edin
Canım doğum yapan anneler veya sayfadan başka biri bana doğum yapan kişilerin isimlerini kaçıncı hftada doğum yaptıklarını yazarlarsa listeye yeni bir yer açayım .
Pc ye geçtikçe ilk sayfaya eklerim . İlk sayfaya maalesef telefondan erişim olmuyor .
Canım doğum yapan anneler veya sayfadan başka biri bana doğum yapan kişilerin isimlerini kaçıncı hftada doğum yaptıklarını yazarlarsa listeye yeni bir yer açayım .
Pc ye geçtikçe ilk sayfaya eklerim . İlk sayfaya maalesef telefondan erişim olmuyor .
Berikko
muhtemelen hastaneden taburcu oldu hatta melegine kavuşmuş bile olabilir ki buraya yazamıyo. Aklıma gelen en güzel durum bu . Şimdi mis gibi kokusunu içine cekiyodur inşallah
Berikko
muhtemelen hastaneden taburcu oldu hatta melegine kavuşmuş bile olabilir ki buraya yazamıyo. Aklıma gelen en güzel durum bu . Şimdi mis gibi kokusunu içine cekiyodur inşallah
Keşke ben bir hafta daha buradaym.. Degerlerin düşüp dusmedigine bakcaklar.. Eymende en az iki hafta kuvozde galiba görünen durum o.. Eşim iyi diyor ama.. Doktor bikac gun sonra seyre bakalim demiş.. Görünen bisey yok.. Sadece solunum zorlugu cekiyo galiba.. Anca iste pzt filan doktor artik ne dicek bekliyorum
Sadece bir fotografi ve kisacik bir videosu var yavrumun.. Açıp açıp ona bakiyorum kotu bisey dusunmemeye gayret ediyorum ki gelecek sütüm varsa kesilmesin diye.. Hala daha sarı kahverengimsi sıvı geliyo.. O da minnacık işte ins işe yariyordur yavruma
Pc ye geçtikçe ilk sayfaya ekleri
Keşke ben bir hafta daha buradaym.. Degerlerin düşüp dusmedigine bakcaklar.. Eymende en az iki hafta kuvozde galiba görünen durum o.. Eşim iyi diyor ama.. Doktor bikac gun sonra seyre bakalim demiş.. Görünen bisey yok.. Sadece solunum zorlugu cekiyo galiba.. Anca iste pzt filan doktor artik ne dicek bekliyorum
Olsun hiç sıkıntı yapma bu bir süreç ve geçecek sonrasi hersey yoluna girecek.esin rica etsin resim çeksinler yeni doğan hemsireler. resme bak bak ozlem gider, göğüste süt dolsun böylece.en kısa zamanda sağlıkla al kucağına
Sadece bir fotografi ve kisacik bir videosu var yavrumun.. Açıp açıp ona bakiyorum kotu bisey dusunmemeye gayret ediyorum ki gelecek sütüm varsa kesilmesin diye.. Hala daha sarı kahverengimsi sıvı geliyo.. O da minnacık işte ins işe yariyordur yavruma
Herşey duzelicek stres yapmak yok kötü şeyler de düşünme . O sarımsı kahverengimsi süt de 5 ila 10 güne kadar devam eder faydalı da zaten meleğin için. Sen güzel şeyler düşün , güzel beslen ,bol bol dua ve bol bol göğüs masajı ben bazen melegimle gezmeye gittigimi düşünüyorum, denize girdigimizi düşünüyorum, onu bisiklete binerken falan . İnsanın yüzünde ruhunda güller açıyor sen de öyle şeyler düşün. Rabbim sana ve senin durumunda olan annelere meleklerini en kısa zamanda kucaklamalarini nasip etsin.