2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim rabbim oyle buyuk ki seni araci kilarak onun su an ihtiyaci neyse senin sutunden onu veriyor. Az veya cok emin ol bu dunyadaki olabilecek her seyden daha faydali sutun bebegine. Bu yuzden moralin her zaman yuksek olacak. Surda kac ay tasimissin 1 hafta 2 hafta su gibi gecer. Hem bakarsin degerlerin hemen duzelir bebeginin de solunum sıkıntısı biter ikiniz de biraz erken kavusursunuz birbirinize dualarimiz seninle.

Canim bende yokum listede.

28- 2 ocak - 10.10.2019- erkek- 1- kayseri memorial hastanesi- 64

Canım, merak etme sen, üzme sakın kendini.
Kuzuna yaramaz mı hiç, yarıyordur sütün...
Çok şükür bu gününe, evladına zarar vermeden pis kolestaz Doğumun gerçekleşti. Çok yakında sağlıkla kucağınıza da alacağınıza inanıyorum minik kuzunuzu . Rabbim size evladınızla hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...

Sat:2 ocak
Doğum tarihi:8 ekim
Hastane: Acıbadem hastanesi
Başlangıç kilo:64
İlk çocuk

kızlar icime öyle serin sular serpiyorsunuz ki.. Allah razı olsun sizden.. Bende oglumla gecircegim günlerin hayalini kuruyorum hep.. Büyüdüğünü hayal ediyorum.. Zaten dayisina benziyor.. Dayisi gibi yakisikli olcak insallah simdilik kendimi toparlayip ogluma odaklancam sonra.. Süt az gelse de yolluyorum hep şırıngayla veriyolarmis artik nasil veriyorlarsa.. Yarasın paşama bende git gide iyi gidiyorum.. Afedersiniz mabad büyük olunca yerinden kaldrmak zor oluyor.. Tek sorunum o.. Ayaga kalkinca aciliyorum allahtan.. Bugun hafif kati gida da yedim.. Yarin için allah kerim dualariniz ve ilginuz için çok teşekkür ederim

Allah analı babalı büyütsün önemli olan ikinizinde sağlıklı olması

Biberona alışması diye şırınga ile veriyorlar canım. Oğlumda 38 haftalık doğdu ama sütüm gelene kadar şırınga ile mama verildi. Süt zamanla geliyor zaten. Küçücük midesi var zaten ona yarıyordur sütün, ikinizde bir an önce toparlanın inşallah

Bende yokum listede
Yas 27
Sat 8 ocak
Beklenen doğum tarihi 15 Ekim
Cinsiyet erkek
2.çocuk
Başlangıç kilosu 58

Sutun eminim çok ise yarıyordur. Moralini yüksek tut çünkü sütün daha çok lazım bebeğine. Eminim hemen toparlanacaksin sende bebeğinde Allah beklediğinden erken kavuşma nasip etsin

Canim bende yokum listede.

28- 2 ocak - 10.10.2019- erkek- 1- kayseri memorial hastanesi- 64
Canım, memorialda hangi doktora gidiyorsun. Yazabilir misin bi mahsuru yoksa. Ben bugün Özgüç Altuna gittim ssvd istiyorum kısmetse. Gayet anlayışlı ve güleryüzlü bir doktor. Sorulara verdiği pozitif cevaplarla moral veriyor. Yine de benim ilk doğum sıkıntılı olduğu için endişelerim, korkularım var. Allahım hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Aaaaa aaaa listede bende yokum beni de ekleyebilir miyiz?

SAT: 4 OCAK
Beklenen doğum tarihi: 11 EKİM
İlk çocuk ERKEK
İstanbul Pendik Medical Park 🎗
Başlangıç kilosu: 61

H E
Canım Bende yokum Benide ekler misin?
Sat 14 Ocak
Başlangıç kilom 54
Yaş 36
Bebeğimin cinsiyeti Kız
İlk bebeğim
Şehir İstanbul / LİV Hospital
Beklenen doğum tarihi 21 Ekim 2019
Planlanan Sezaryen tarihi 10 Ekim 2019

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…